• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Google Chrome / Minecraft Launcher (originál)
Ahoj, mám problém s ktorým už bolo oboznámených niekolko supp. z gamesites. Ale žiadny mi nevedel odpovedať na môj problém
,
1. Keď otvorím google a idem na random stránku napr. gamesites.cz a chcem ísť spät pomocou šipečky v ľavej časti obrazovky, otvorí sa mi nová karta a tam je tá istá stránka, a na tej prvej (kde som bol) ostáva stále tá istá, bez zmiem len s obnovením ( že to len preblikne). Keď kliknem na tú kartu ktorá sa mi tam otvorila, tak sa mi zmaže (aj keď neklikam na X)
2. Môj MCLauncher sa mi otvori po rozkliknutí, avšak keď kliknem na "Play" to tlačitko mi iba zmodrá a nič sa nedeje...
Taktiež keď kliknem na lištu mc a chcem stlačiť "minimalizovať" , "fullscreen" , "koniec" nič sa nedeje ani mi neukazuje tu textúru kurzora. Musím kliknúť na plochu a potom až na to.... Ale to je len malý problem oproti tomu že mi to nejde spustiť
Toť vše:------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Budem rád ak by som sa dočkal odpovede do nabližších 48 hodín.

1. Keď otvorím google a idem na random stránku napr. gamesites.cz a chcem ísť spät pomocou šipečky v ľavej časti obrazovky, otvorí sa mi nová karta a tam je tá istá stránka, a na tej prvej (kde som bol) ostáva stále tá istá, bez zmiem len s obnovením ( že to len preblikne). Keď kliknem na tú kartu ktorá sa mi tam otvorila, tak sa mi zmaže (aj keď neklikam na X)
2. Môj MCLauncher sa mi otvori po rozkliknutí, avšak keď kliknem na "Play" to tlačitko mi iba zmodrá a nič sa nedeje...
Taktiež keď kliknem na lištu mc a chcem stlačiť "minimalizovať" , "fullscreen" , "koniec" nič sa nedeje ani mi neukazuje tu textúru kurzora. Musím kliknúť na plochu a potom až na to.... Ale to je len malý problem oproti tomu že mi to nejde spustiť

Toť vše:------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Budem rád ak by som sa dočkal odpovede do nabližších 48 hodín.

- Gh0stBust3Ros
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno] Google Chrome / Minecraft Launcher (originál)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Google Chrome / Minecraft Launcher (originál)
Ten problém č.1 zkoušel jsi přeinstalovat nebo aktualizovat chrome? Nebo pokud ti to dělá jen u chrome tak používej jiný prohlížeč osobně jsem v pc měl 4: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera a nejvíc se mi osvědčila právě Opera zabírá méně RAM než Chrome a zdá se mi rychlejší a má stejně příjemné rozhrání (prostředí).

-
SieurDesto - Mistr Yoda
Re: Google Chrome / Minecraft Launcher (originál)
No, už to všetko ide. Dnes som bol za PC maestrom 
Ten mi trošku prerobil niečo v PC, teraz to beží všetko, ako má, ešte aj raz taký výkon mám...
Ale ďakujem že si mal snahu pomôcť SieurDesto"

Ten mi trošku prerobil niečo v PC, teraz to beží všetko, ako má, ešte aj raz taký výkon mám...

Ale ďakujem že si mal snahu pomôcť SieurDesto"

- Gh0stBust3Ros
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1