• Stránka 1 z 1
Google chrome- neukladá heslá, maže historiu, neukladá nadst
Dobrý deň
Myslím že nadpis hovorí za všetko, Google Chrome mi neukladá heslá, maže mi historiu a neukladá mi nadstavenia, Skúsil so vipnuť na antivirusi ochranu (ESET) ale ani to nepomohlo + som odstránil program na čisteniePC (CClear) a stále nič
už som zúfali. Potom som ho aj preinštaloval a však už sa mi zobrazuje historiu nadstavenia ide ako tak meniť ale aj tak mi neukladá heslá čož je pre mňa hlavné kedže mám dlhé heslá tak je veľmi obtiažne ich vždy písať.
Vo pred ďakujem za nápady a návrhy.
Myslím že nadpis hovorí za všetko, Google Chrome mi neukladá heslá, maže mi historiu a neukladá mi nadstavenia, Skúsil so vipnuť na antivirusi ochranu (ESET) ale ani to nepomohlo + som odstránil program na čisteniePC (CClear) a stále nič

Vo pred ďakujem za nápady a návrhy.
-
Kapucino - Kolemjdoucí
Google chrome- neukladá heslá, maže historiu, neukladá nadst
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Google chrome- neukladá heslá, maže historiu, neukladá n
Nemáš nějaký doplněk? nepoužíváš nějaký anonymní profil? zkoušel si jiný prohlížeč ?
asdasdas
-
cunik - Profesionál
Čo myslíš pod tým doplnkom ?
Nie žiadny iný profil nemám a skúšal som Mozilu at ma mi to funguje...
Nie žiadny iný profil nemám a skúšal som Mozilu at ma mi to funguje...
-
Kapucino - Kolemjdoucí
Nahoře mšá takové tři čárky na to klikni a dej tam Nástroje
Rožšíření jestli tam něco nemáš špatně.

asdasdas
-
cunik - Profesionál
První věc bude zkontrolovat všechny rozšíření na Chrome , poté jestli náhodou nemáš zapnutý Anonymní režim jestli to stále nejde tak Odinstaluj Google Chrome.Poté zkontroluj počítač programem CCleaner http://mujsoubor.cz/cache-a-cookies/ccleaner a následně si znova stáhni google chrome http://mujsoubor.cz/internetove-prohliz ... rome#verze.
Pokud vše je vpořádku a stále se potýkáš se stejným problémem tak to bude pravděpodobně v možnostech přístupu na danou pozici na disku.
Doporučuji pracovat pod administrátorským účtem, Chrome nainstalovat na předem vybranou cílovou cestu (Program Files) a instalační soubor spouštět pomocí pravého tlačítka myši - Spustit jako správce.
Pokud vše je vpořádku a stále se potýkáš se stejným problémem tak to bude pravděpodobně v možnostech přístupu na danou pozici na disku.
Doporučuji pracovat pod administrátorským účtem, Chrome nainstalovat na předem vybranou cílovou cestu (Program Files) a instalační soubor spouštět pomocí pravého tlačítka myši - Spustit jako správce.

-
Taygete - Mistr Yoda
Keď sa prihlásiš na nejakú stránku v rohu na pravo hore by ty mala vyskočiť ikonka "Uložiť heslo" možno že tebe to neukladá heslo preto lebo to vždy od klikneš a ani si to nevšimneš
.

-
bogingo - Kazatelův učeň
Po prípade skús ísť do Nastavení (3 čiarky hore na pravo) -> úplne dole klikni na zobraziť viac -> Heslá a formuláre -> zaškrtni si: Povoliť funkciu automatické doplňovanie.... a Ponúkať uloženie hesiel....
-
bogingo - Kazatelův učeň
Zakladatel topicu nejevi zajem dale resit, asi vyreseno. Lock
-
Khertys - Hlavní Support
• Stránka 1 z 1