• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Grafika
Zdravím,mám stolní počítač,je už sice starší ale nemá problém rozjet hry jako je crisis,farcry,san andreas atd.
akorát nevím proč,ale nejde mi tam prostě counter strike 1.6 steam (nejde mi tam dát opengl)když ho tam dám tak se mi to strašně seká (ted nemám k dispozici počítač,ale jen tak předběžně nevíte o co může jít ? )
ted momentálně to hraju furt na notebooku (ale radši bych ho hrál na PC kde bych to pařil na 100 FPS)
což u notebooku není možný
jediný co mě napadá že bych neměl aktualizovaný ovladače pro grafickou kartu,ale zase si říkám že to by mi nemohlo jít crisis,farcry ani podobné hry
nevíte kde by ještě mohla být chyba (že až bych se k PC dostal tak bych to zkusil pořešit)
děkuji za odpověď BIRO
))))))))))))
akorát nevím proč,ale nejde mi tam prostě counter strike 1.6 steam (nejde mi tam dát opengl)když ho tam dám tak se mi to strašně seká (ted nemám k dispozici počítač,ale jen tak předběžně nevíte o co může jít ? )
ted momentálně to hraju furt na notebooku (ale radši bych ho hrál na PC kde bych to pařil na 100 FPS)
což u notebooku není možný

jediný co mě napadá že bych neměl aktualizovaný ovladače pro grafickou kartu,ale zase si říkám že to by mi nemohlo jít crisis,farcry ani podobné hry
nevíte kde by ještě mohla být chyba (že až bych se k PC dostal tak bych to zkusil pořešit)
děkuji za odpověď BIRO

-
birotomas - Zkušený
[vyřešeno] Grafika
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Grafika
JInak mašina :stolní počítač
verze : steam
operační system : WINDOWS XP
parametry vůbec ted z hlavy nevím co to má proto to velké objasnění mojí situace (jsem od PC ted 70 km)
verze : steam
operační system : WINDOWS XP
parametry vůbec ted z hlavy nevím co to má proto to velké objasnění mojí situace (jsem od PC ted 70 km)

-
birotomas - Zkušený
Zdar, odpověděl sis sám, nejčastěji bývá tento problém způsoben tím, že nemáš aktuální ovladače GK.
Zkus je aktualizovat a napiš pak výsledek.
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
SponErko píše:Zdar, odpověděl sis sám, nejčastěji bývá tento problém způsoben tím, že nemáš aktuální ovladače GK.
nooo tak uvidíme,děkuji za odpověď

-
birotomas - Zkušený
Re: [řešíme] Grafika
Když ti to nepůjde, napiš mi PM, nebo mě kontaktuj na TS.
lock
lock
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1