Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Gragas

Příspěvekod SponErko » 04 srp 2015, 16:30 VIP

Gragas
Obrázek
podněcovač mas


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Jungle
RP: 790
IP: 3150



SCHOPNOSTI


Šťastná hodinka (Passivka)
Obrázek

Když Gragas použije nějakou schopnost, napije se a obnoví si 4 % svého maximálního zdraví. Tento účinek se může aktivovat jen jednou za 8 sekund.

Válet sudy (Q)
Obrázek
Dosah: 850

Gragas dovalí svůj soudek do dané oblasti, který pak vybuchne buď po aktivaci, nebo po 4 sekundách. Nepřátelům zasaženým výbuchem se snižuje rychlost pohybu.

Gragas dovalí svůj soudek do dané oblasti, kde pak vybuchne buď po aktivaci, nebo po 4 sekundách. Způsobí tak okolním protivníkům magické poškození a sníží jim na 2 sek. rychlost pohybu (poskokům způsobí 70 % poškození).Míra poškození i zpomalení se může kvašením v soudku během 2 sekund zvýšit až na 150 %.

Opilý hněv (W)
Obrázek
Dosah: Na sebe

Gragas bude 1 sekundu lemtat pivo ze svého soudku. Poté bude alkoholem natolik posílen, že svým následujícím základním útokem způsobí vyšší poškození a sám utrpí nižší poškození.

Gragas se napije piva ze svého soudku a po dobu 2,5 sekund mu bude způsobováno menší poškození. Až dopije, způsobí jeho následující základní útok bonusové magické poškození plus % maximální hodnoty zdraví jeho cíle (max. 300 bodů vůči příšerám).

Náraz tělem (E)
Obrázek
Dosah: 600

Gragas se vrhne do oblasti a srazí se s první nepřátelskou jednotkou, přičemž způsobí poškození všem okolním nepřátelským jednotkám a omráčí je.

Gragas provede výpad kupředu a srazí se s první nepřátelskou jednotkou. Způsobí magické poškození všem nepřátelům v okolí, odhodí je a na 1 sekundu je omráčí.Pokud se Gragas srazí s nějakou jednotkou, přebíjecí doba Nárazu tělem se sníží o 0 sek.

Výbošný soudek (R)
Obrázek
Dosah: 1150

Gragas svůj soudek vrhne do dané lokace, čímž poškodí a odhodí všechny nepřátele, kteří se ocitnou v dosahu výbuchu.

Gragas hodí do zvolené oblasti svůj soudek, jenž po dopadu způsobí všem jednotkám v zasažené oblasti magické poškození a odhodí je směrem od středu výbuchu.



MYTOLOGIE


Jedinou věcí, která Gragase zajímá víc než boj, je chlast. Jeho neukojitelná žízeň po stále silnějším truňku ho pohání při nekonečném hledání těch nejsilnějších a nejpodivnějších přísad, které by mohl přidat do destilační kolony. Je impulsivní a nepředvídatelný, hlučný a miluje hýření. Půllitry poráží stejně rád jako nepřátele. Díky jeho podivným nápojům a temperamentní povaze je pitka s Gragasem vždy dost riskantní záležitost.

Gragas miluje dobré pití, jeho mohutná postava mu však vždy bránila dosáhnout božského stavu opilosti. Jedné noci, když už v sudech došlo pivo a on měl stále žízeň, Gragasovu hlavu místo obvyklé židle v rukou hospodského rváče zasáhla myšlenka: proč by si nemohl sám uvařit něco, čím by se konečně opravdu opil? A tehdy přísahal, že uvaří nepřekonatelné pivo.

Gragasovo pátrání ho nakonec přivedlo do Freljordu. Doufal, že by tam mohl získat nejčistší arktickou vodu pro svůj recept. Vydal se tedy pro ni do neprozkoumaných ledovcových pustin. Když se jednou ztratil v dlouhé sněhové bouři, narazil na obrovskou a hlubokou propast. A tam ho našel: dokonalý střípek ledu. Nic takového v životě neviděl. Nejenom, že tento nikdy netající střípek dával jeho pivu neuvěřitelné schopnosti, ale měl i jeden vedlejší efekt - udržoval nápoj vychlazený na perfektní teplotu k pití.

Očarován svou novou směsí, zamířil Gragas zpět do civilizace, aby se o fermentované ovoce své práce podělil s ostatními. Osud tomu chtěl, že hned první setkání, které Gragasovy alkoholem zakalené oči čekalo, mělo utvářet budoucnost Freljordu. Narazil totiž na zástupce kmenů, kteří se právě snažili vyjednat spojenectví s Ashe. A jednání šlo od deseti k pěti. Zatímco Ashe úlevu od dlouhého napětí uvítala, ostatní válečníky vyrušení rozhněvalo a zahrnuli opilého troubu nadávkami. Gragas odpověděl - jak už to měl v povaze - diplomatickou ranou mezi oči, a tak vypukla rvačka, jaká nemá obdoby jinde než ve freljordských legendách.

Když se poražení z té titánské bitky konečně probrali, navrhla Ashe přátelský přípitek jako alternativu k boji. Když jejich horkokrevnost zchladilo pití, oba kmeny, ještě před chvílí na pokraji války, spojilo společné okouzlení Gragasovým pivem. Jenže ačkoliv zažehnal válku a byl prohlášen hrdinou, nedosáhl Gragas stále svého snu opilé blaženosti. A tak se znovu vydal do tundry hledat ingredience na nejlepší pivo v Runeterře.

„Z tohohle ti vyraší chlupy i na krku!“
-- Gragas


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Gragas
Scuba Gragas (Unavailable)
Hillbilly Gragas (520 RP)
Santa Gragas (Unavailable)
Gragas, Esg. (975 RP)
Vandal Gragas (975 RP)
Oktoborfest Gragas (975 RP)
Superfan Gragas (750 RP)
Fnatic Gragas (Unavailable)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

Gragas

od Rumcajz » 04 srp 2015, 16:30

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník