Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

Graphics / JB2 / FK

Příspěvekod ViktorOnlyJB » 12 říj 2014, 15:56 VIP

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem On The Roofs.
[AMXBans] Zbyva jeste 1 hour , 49 minutes and 5 seconds z tveho banu.
[AMXBans] Zabanovan nick : T. G. O. D. | Chevy Wood
[AMXBans] Duvod : ' Pravidla [FreeKill/TeamKill] '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ http://www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 54943205 '
[AMXBans] Tva IP : ' 78.45.87.26 '
[AMXBans] ===============================================

Popis ---> Před tím kolem než jsem dal ten FK, tak Graphics měl PP proti všem CT a jak ho měl tak už jsem byl jen a já. On vylezl na klec a chtěl mě zabít. Pak spadl a on mě nakonec zabil. Hned potom jsem do voicu ze srandy řekl "dostaneš FK" ale nejsem tam hloupý, aby jsem dal úmyslný FK adminovi. Začalo kolo a řekl jsem pustíte M a K. Potom jeden běžel k bazénu a u dveří stálo VIP (graphics), ale já ho před tím nezaregistroval, tak jsem mu dal kill a hned na to jsem řekl "Ou sorry já jsem nechtěl dostaneš VD" a o pár vteřin mi došel BAN za FK... Kdyby to byl přehoz neřeknu ani ťuk, ale BAN za 1FK a k tomu neúmyslný z omluvou je trochu moc..
Díky předem za kladné vyřízení mé UB žádosti by Chevy Wood :)

VIP: Jo
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ViktorOnlyJB
Sponzor
Sponzor

Graphics / JB2 / FK

od Rumcajz » 12 říj 2014, 15:56

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Graphics / JB2 / FK

Příspěvekod Abee » 12 říj 2014, 17:13 VIP

Pěknou pohádku jsi vymyslel, snad by jsi to jednou mohl rozjet naplno jako spisovatel. Ale teď k věci... Popíšu tu situaci taky a doplním tam pár věci které jsi řekl ale neuvedl v unban žádosti. Takže jak jsi psal měl jsem PP zbyl už jsem jen já a ty. Ty jsi mi utíkal kolem klece tak jsem vylezl na ni a oběhl to vrchem k tobě. Potom jsem skočil dolů vyběhl na tebe za roh a dal ti kill. Hned po tom následovalo tvoje "Další kolo máš FK." No a pak začlo další kolo tys vzal simona řekl jsi pusťte K a M. Stál jsem uvnitř cely u dveří a ty jsi stál nahoře nad celami. Najednou jsi mi dal hs a řekl jsi ironicky něco ve smyslu "Jééé, to jsi byl ty?" Žádné omluvy, jak ty píšeš, jsem se od tebe nedočkal ani nic o VD jsi neřekl a hrál jsi normálně dál. Každému by došlo že jsi to udělal absolutně naschvál. Tak jsem ti dal ban. Dál se s tebou nemám o čem bavit, zvlášť po tom, co jsi mi po banu napsal na steamu.
Abee
Drbna
Drbna

Příspěvekod ViktorOnlyJB » 12 říj 2014, 17:23 VIP

a jestli jsi neslyšel to slovo "sorry", tak jsi potom hluchý a běž se léčit.. +jsem to myslel jako srandu s tím FK a nebyl úmyslný ani za nic... Ještě u toho PP jsi využíval voice a smál jsi se do něho se mnou při tom PP, jenže ty jsi byl vězeň. No nic, když jsem měl práva tak na doporučení jsem byl dobrý a nebanoval jsem tě i ty ostatní hned a dával k TT, jen vy to berete moc vážně.. Dál se nebudu radši vyjadřovat, protože by jsem musel být sprostý a to nechci :)
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ViktorOnlyJB
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod ViktorOnlyJB » 12 říj 2014, 18:38 VIP

GRapHics píše:Dál se s tebou nemám o čem bavit, zvlášť po tom, co jsi mi po banu napsal na steamu.

Na steamu jsem ti po 1. začal vysvětlovat, že jsem se ti omluvil. Ale pak už mi bouchly nervy, protože kdyby jsem se neomluvil, tak vůbec nežádám o UB.
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
ViktorOnlyJB
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod hTcinfo » 12 říj 2014, 19:46 VIP

Ban už ti vypršel, vyjádření admina tu taky máš.

Zamykám to, kvůli dalšímu flamu

kdyby něco ejví nebo spiní si to odemknou
LOCK
Verzerrte Welt - https://www.youtube.com/watch?v=1m6G10CwZpg
hTcinfo
Spamer
Spamer

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 12 říj 2014, 21:27

Za FK se přehazuje to ano. Pokud však má někdo tu drzost udělat to co zde admin popisuje, ban si samozřejmě zaslouží.
Pokud admin lže, prosím dodej důkazy a bude zrušen.
Lock zůstává
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost