• Stránka 1 z 1
[Z]Grasio JB
Zdar tak hral sa janošík, simon dal postupne všetkých preskakovať toho vezna čo čupel. Všimnite si ako dvaja vezni išli naspäť k zadnej stene nepriamo a tretí išiel len tak bez príkazu od simona. Tak ja som počkal kým simon dokonči prikaz a kym sa odhlasuje nova mapa a nahlasil som im 3 nevýhody alebo inak povedané kedze boli 4 hráči tak tomu 4 výhodu a nasledne sa to adminovi nepáčilo tak dal zrušiť tu nevyhodu kedže bol asi niekde inde sustredený a mna hodil o zem, pozrite demo.
demo : https://uloz.to/file/0sMH66KyKPAJ/grasi ... x3YJSuAN==
pretočte na čas 46:00
demo : https://uloz.to/file/0sMH66KyKPAJ/grasi ... x3YJSuAN==
pretočte na čas 46:00
- wzburaczrew
- Pokročilý
[Z]Grasio JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Grasio JB
Simon prikázal aby po vyvolaní hráči preskočili spoluhráča ktorý čupel, ďalej neurčil čo majú robiť tudíž to znamená, že sa mohli pohybovať v rámci boxu kde chcú a nemusia ísť späť na zadnú stenu. Prvý hráč tak učinil po vyzvaní simona s minimálnym opozdením kde simon mohol ale nemusel dať hráčovi nevýhodu. Druhý hráč som bol ja, tiež som šiel na zadnú stenu po vyzvaní simona. Tretí hráč šiel na zadnú stenu sám bez príkazu ale vzhľadom k tomu, že simon bližšie neurčil kam majú tčka ísť po splnení hry tak nič zlé nespravil. Tvoj arogantný pokus o znevýhodnenie hráčov ti nevyšiel, prajem ti krásny zvyšok večera.
- GrasiOoOoO
- Zkušený
ano ty si išiel nepriamo 

- wzburaczrew
- Pokročilý
Nevím, kde si přišel na to, že první 2 šli nepřímou cestou, šli normálně
Třetí se mohl pohybovat v rámci boxu.
Admin postupoval správně.
Stížnost zamítnuta

Admin postupoval správně.
Stížnost zamítnuta
Primum non nocere.
-
Kozlak - Spamer
Re: [Z]Grasio JB
Kozlak no napríklad tam že ty 2 hráči išli trocha šikmo a pák zmenili smer ako išli k zadnej stene 

- wzburaczrew
- Pokročilý
• Stránka 1 z 1