• Stránka 1 z 1
[Z] grasio jb1 crime
Ahoj,
Mám tady jedno kolo, který admin dle mne určite nepostupoval, tak jak by měl.
Začátek kola 7:49
8:00- slyší dej VD RC
8:21- vidí koupené vd
9:18- simon zapína box
Kdybych měl koupené vd nebo i dostal vd za fk, určitě bych nebyl rád, kdyby simon pustil box a já tak mohl přijít o své VD.
Admin musel vědět o těhle dvou vd a nechal box zaplej a boxoval se a neřešil to.. Ani zpetně, že by pak napsal, že nesmí pustit box když má VD..
Jde o admina Grasia.
Prosím o domluvení, že se nesmí zapínat box, když jsou VD hlavně koupené, těch 50b za koupené vd pak přijde vniveč.
Demo-https://www.uschovna.cz/zasilka/ZWD8S5HHM6NEWVGZ-9VS/25N96A3JGE
Mám tady jedno kolo, který admin dle mne určite nepostupoval, tak jak by měl.
Začátek kola 7:49
8:00- slyší dej VD RC
8:21- vidí koupené vd
9:18- simon zapína box
Kdybych měl koupené vd nebo i dostal vd za fk, určitě bych nebyl rád, kdyby simon pustil box a já tak mohl přijít o své VD.
Admin musel vědět o těhle dvou vd a nechal box zaplej a boxoval se a neřešil to.. Ani zpetně, že by pak napsal, že nesmí pustit box když má VD..
Jde o admina Grasia.
Prosím o domluvení, že se nesmí zapínat box, když jsou VD hlavně koupené, těch 50b za koupené vd pak přijde vniveč.
Demo-https://www.uschovna.cz/zasilka/ZWD8S5HHM6NEWVGZ-9VS/25N96A3JGE
-
bedrichzhul - Pokročilý
[Z] grasio jb1 crime
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: grasio jb1 crime
Nie som si vedomý toho, že by bolo zakázane riešiť vzburu klasickým boxom aj keď sú vdčka. Problém by nastal ak by tie vdčka boli zboxované inými hráčmi čo sa nestalo. Ak by bola skutočnosť iná, tak by sa to riešilo zásahom do hry a následným dohovorom ctčka o možných komplikáciách takejto formy riešenia vzbury popri vdčku. Keďže žiaden hráč s označením vd nezomrel to kolo zboxovaním, tak bolo pre mňa bezpredmetné zasahovať do hry keďže nikto nespravil nič proti pravidlám. Každopádne máš pravdu, že to ako riešil simon situáciu bolo veľmi riskantné a mohol sa dopustiť chyby. No nestalo sa tak. Teším sa na ďalší kontakt s vami a vašimi kamarátmi
Prajem aj tebe pekný zvyšok večera.

- GrasiOoOoO
- Zkušený
Tam jde o to, že by si měl zasáhnout před zapnutím boxu a říct at to nezapíná že má VD..
Ty VD nikdo nezabil, protože se stalo, že simon ,který to pustil byl zabit a proto naštěstí byl box puštěn jen chvilku.
Ale já si stojím za tím, že máš zasáhnout předtím než ho pustí.
Nemůůžeš vědět, co se stane a co ne.
Prostě pokud máš VD, kteří nejsou hledaný a mají klasický normalní Volný den, tak by se nemělo stát aby byl puštěn nějaký mod , který by ohrozil jejich volný den.
To demo se nějak smazalo tak ho dávám znova.
Pokud by se smazalo znova, tak je 5.7 jail crime 23:19
demo-https://www.uschovna.cz/zasilka/ZWXT9285WL6IHJUX-M2F/ZGB95GK6K4
Ty VD nikdo nezabil, protože se stalo, že simon ,který to pustil byl zabit a proto naštěstí byl box puštěn jen chvilku.
Ale já si stojím za tím, že máš zasáhnout předtím než ho pustí.
Nemůůžeš vědět, co se stane a co ne.
Prostě pokud máš VD, kteří nejsou hledaný a mají klasický normalní Volný den, tak by se nemělo stát aby byl puštěn nějaký mod , který by ohrozil jejich volný den.
To demo se nějak smazalo tak ho dávám znova.
Pokud by se smazalo znova, tak je 5.7 jail crime 23:19
demo-https://www.uschovna.cz/zasilka/ZWXT9285WL6IHJUX-M2F/ZGB95GK6K4
-
bedrichzhul - Pokročilý
Podotknem ešte jednu vec. Ak by sa simon dopustil chyby a ja by som následne ďalšie kolo zasiahol do hry s vysvetlením pre dané ctčko čoho sa dopustilo tak ďalším krokom by bolo opätovné nahlásenie vdčok. Takže do budúcna sa nemusíš báť v mojej prítomnosti na servery, že by sa niekomu ukrátilo vdčko.
- GrasiOoOoO
- Zkušený
To demo se furt maže..
-05. 07. 23:09 jail_crime_lf 20312-2207052309-jail_crime_lf.dem.zip Stáhnout
Je to kdyžtak tohle hltv
-05. 07. 23:09 jail_crime_lf 20312-2207052309-jail_crime_lf.dem.zip Stáhnout
Je to kdyžtak tohle hltv
-
bedrichzhul - Pokročilý
No ja vím, ale ty si stejně pak odešel.
No dobrý dostane pak VD, ale měl koupený a to se nedá nahradit normálním vd..
Prostě podle mně by se nemělo stát, pokud admin ví, že jsou VD, tak zakročit předtím než se zapne box aby nedošlo k zbytečným řešením tohodle typu kdo měl to vd a proč si zapnul box atd,.. místo toho hned říct, aby to nepouštěl a nic by se nemuselo potom řešit, zybtečně by sis to dělal těžší než to je.
No dobrý dostane pak VD, ale měl koupený a to se nedá nahradit normálním vd..
Prostě podle mně by se nemělo stát, pokud admin ví, že jsou VD, tak zakročit předtím než se zapne box aby nedošlo k zbytečným řešením tohodle typu kdo měl to vd a proč si zapnul box atd,.. místo toho hned říct, aby to nepouštěl a nic by se nemuselo potom řešit, zybtečně by sis to dělal těžší než to je.
-
bedrichzhul - Pokročilý
Mám dve možnosti ako admin v danej situácií. Prvá zasiahnuť v daný moment s upozornením simona, že má vdčka. Druhá zasiahnuť do hry ak by sa simon dopustil chyby. Ja som si vybral druhú variantu a to v kľude dohovoriť cťčku ako lepšie zvládnuť situáciu ak by sa dopustil chyby a vdčka by boli zboxované. Mal som možnosť využiť obé varianty ale o tom či tento postup bol nesprávny rozhodnú kompetentní, takže vyčkajme.
- GrasiOoOoO
- Zkušený
Chápem ta kam tým smeruješ ale je to forma hry, ctčko spraví chybu a tčko to môže využiť aj takou formou, že zboxuje kúpene vdčko aby ďalšie kolo mal vd normálnea nie kúpene a tým si zvýšiť šancu na pp. Admin to rieši ako chybu simona ale či som spravil chybu v konaní to sa dozvieme určite ešte dneska tak vyčkajme.
- GrasiOoOoO
- Zkušený
Pokud si je Simon jistý, že nedojde k interakci VD s VD/jinými hráči, tak nevidím důvod, proč by box proběhnout nemohl. Je důležité však, aby si byl Simon jistý v tom, co dělá a nedošlo ke zboxovaní VD. Sám to takhle někdy dělám. Nejlépe v této situaci je upozornit CT, které jsou s VD, aby mě jako Simona informovali, zda nedochází k boxu mezi VD a já jako Simon stihnul rychle vypnout box.
K postupům admina nemám výhrady.
Zamítnuto.
K postupům admina nemám výhrady.
Zamítnuto.
-
Vonbrauncz - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1