I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Gratzz,Karmik / HNS

Příspěvekod Maugli111 » 24 led 2016, 16:02

1. Neustále bezdôvodné banovanie na servery HNS. Ako dôvod udávajú nejaký emulátor, ktorý oni vyskúšali a tvrdia že skáče ako ja :roll: Po zakúpení steamu problém pretrvával naďalej a banovali stále. Ponúkal som Gratzzovi dohodu o tom, že urobím čokoľvek si bude priať handshow na živo, mohol si prekontrolovať moje zložky či niečo nájde.. NECHCEL. gratzz napísal " ja si myslím že skáčem dosť dobre na môj vkus, ale to čo ty skočíš za kolo, ja skočím raz za mesiac" .. dobre závisť nechajme bokom a vráťme sa k ozajstnému dôvodu banovania. Hrával som na akýchkoľvek zabezpečených serverov a všade naskáčem veľa.. prečo asi? :?: no lebo nič nemám.. hneď po žiadani o UNBAN sa Gratzz s Karmikom kontaktujú, behnú na TS a ONI DVAJA uzavrú moju žiadosť behom piatich minút a následne odidú z TS. Pekne to máte zohrané musím uznať chlapci.
2. hns-gratzz-t112894.html tu je žiadosť o UB, ktorú ste tak skvele zamietli a stále som sa nič nedozvedel čo mám, okrem toho že ty si to skúšal a skáče to presne tak isto. :cry: Smutné že si to skúšal a skáče to tak isto ako ja, mali by vymyslieť niečo silnejšie aby to skákalo viac ako ja :lol:
Tu máte handshow: https://www.youtube.com/watch?v=sqbiDYe8aIo, DEMO je v popisku videa.
Všetko potrebné je vidieť na videu, kvalita nie je nič extra ale stačí začiatok a demo.
To že mám klavesnicu bohužial v posuvnej poličke pod stolom, je vykompenzované tým že zapni zvuk ;) Odo mňa asi všetko.
Maugli111
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Gratzz,Karmik / HNS

od Rumcajz » 24 led 2016, 16:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Gratzz,Karmik / HNS

Příspěvekod gratzzinka » 24 led 2016, 18:18

Čauko. Nemysli si, že se tvůj ban obešel bez jakési dohry. Tvůj ban jsme řešili v cheathunter sekci s Petou. Veškerá dema a vše okolo jsem přímo já na příkaz Peta projednal s Infem a to dost pečlivě. A pokud si myslíš, že to s karmikem bereme tak lehkovážně, jakože "se sejdeme na ts, kde ti UB žádost prostě zamítnem", tak se mýlíš. Na ten ts jdeme za takovým účelem, abych mu přesně řekl, kde na demu vidím cheaty a on to pouze potvrdí, není to jen tak nějaká domluva, jakože "je to orynž, je zaplý". Ne, máš stejné možnosti jako všichni ostatní. Možná ale proto, že jsi už dostal X perma banů za jedno a to samé, tak už ti prostě asi nikdo nevěří.
gratzzinka
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Maugli111 » 24 led 2016, 18:26

Oh, Info.. naňho som zabudol, čudoval som sa kto do toho skočil a zrazu sa to zamietlo ;) Ten mi dal prvý perma tuším v 2014 po kariére kopiráka.. odvtedy som si to odsieral ja a za môj skill teraz dostávam perma 8-) No to tak býva.. dokonca i teraz v poslednej dobe som sa dozvedel že som "hrával" niekde kde som v živote nehral :lol: Ale to je fuk, píšem s tým že som vám natočil handshow kde je všetko ukázané. A ešte stále som ochotný urobiť čokoľvek aby som vám dokázal že som čistý, môžme ísť kľudne na ts, ty alebo niekto iný si poviete čo chcete a ja to urobím.. Zaplý nie som, ak by som bol nesnažil by som sa tu točiť handshow, toľko sa snažiť, krátiť sa o čas. Tak je na vás či chcete vidieť pravdu taká aká je alebo budete stále tvrdiť že som zapnutý len z hrania na servery alebo z dema.. Dúfam že k tomu konečne pristúpite s rozumom a dáte šancu ukázať pravdu aj mne. Síce z veľkej časti je to už v tejto sťažnosti.
Maugli111
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Karmik66 » 25 led 2016, 17:19 VIP

V podstatě všechno ti Gratz řekl, tvoje UB žádost byla pořádně prošetřena za účasti Infa, Peťa a tuším že i VANIho. Konečný verdikt se nezměnil, víc k tomu asi není co dodat...
Obrázek
Obrázek
Karmik66
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod jirkas » 25 led 2016, 19:05

Stejná kauza jako s Lyeem ?.. někdo skáče víc jak admini a proto je hned cheater ?.. 90% adminu nepozná Kz od Emulatoru a děláte z Orangeho cheatera ? hlavně ty Info a Gratzi se nad sebou zamyslete ;) dávám Orangemu své druhé vip, aby zde mohl hrát a pečlivě si ho točte. ;) Seaa
jirkas
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod GrooS » 25 led 2016, 19:42 VIP

Verdikt se nezměnil + Gratzz ti to jasně objasnil

lock
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy