• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté] [Jailbreak] Gregoroff
Nick ve hře : Gregoroff
Nick na fóru : ProZaba
Profil na fóru : omlouvám se nevim kde to najít
Věk : 20
Steam nick : Gregoroff
Steam ID : STEAM_0:0:230414876
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=212663
Moje prohřešky: Dostal sem 2bany za svuj nazor na portal nebudu psát jaky no a majitel to prostě neunesl a dal mi permu.
1x ban za poškozovaní (nesmysl)
Trocha o mně : Jmenuji se Tomáš, momentálně žiju ve Velké Britanii (Liverpool). Pochazím z Moravskoslezského kraje. Ve volném čase se věnuji mojí ženě a dceře. Také si rád zahraju i jiné hry. V minulosti jsem se věnoval i počítačové grafice a ts3 serverum, ale myslím, že to je zbytečné zde vypisovat.
Proč by jsem chtěl na GS adminovat? : Celá tato odpověď bude asi nudné klišé, ale dejme tomu. Chtěl bych se podílet na fungování JB serverů. O požádání o práva už jsem uvažoval delší dobu, Poslední dobou se setkávám stále s více hráči, kteří porušují pravidla a jinak se snaží znepříjemňovat ostatním hru, tak bych chtěl problémy s hráči řešit ihned na místě. Chci pomáhat ostatním, kteří si nevědí rady nebo je alespoň navést správným směrem. Chci se stát součástí tohoto portálu, jeho komunity a pomáhat mu rozvíjet se. a bez admina na serveru mají pré. Chtěl bych přidat ruku k dílu a pomáhat udržovat kvalitu hry. To bude asi v kostce celý můj důvod.
Děkuji za přečtení a zhodnocení mé žádosti.
Nick na fóru : ProZaba
Profil na fóru : omlouvám se nevim kde to najít
Věk : 20
Steam nick : Gregoroff
Steam ID : STEAM_0:0:230414876
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=212663
Moje prohřešky: Dostal sem 2bany za svuj nazor na portal nebudu psát jaky no a majitel to prostě neunesl a dal mi permu.
Trocha o mně : Jmenuji se Tomáš, momentálně žiju ve Velké Britanii (Liverpool). Pochazím z Moravskoslezského kraje. Ve volném čase se věnuji mojí ženě a dceře. Také si rád zahraju i jiné hry. V minulosti jsem se věnoval i počítačové grafice a ts3 serverum, ale myslím, že to je zbytečné zde vypisovat.
Proč by jsem chtěl na GS adminovat? : Celá tato odpověď bude asi nudné klišé, ale dejme tomu. Chtěl bych se podílet na fungování JB serverů. O požádání o práva už jsem uvažoval delší dobu, Poslední dobou se setkávám stále s více hráči, kteří porušují pravidla a jinak se snaží znepříjemňovat ostatním hru, tak bych chtěl problémy s hráči řešit ihned na místě. Chci pomáhat ostatním, kteří si nevědí rady nebo je alespoň navést správným směrem. Chci se stát součástí tohoto portálu, jeho komunity a pomáhat mu rozvíjet se. a bez admina na serveru mají pré. Chtěl bych přidat ruku k dílu a pomáhat udržovat kvalitu hry. To bude asi v kostce celý můj důvod.
Děkuji za přečtení a zhodnocení mé žádosti.
-
prozaba - Amatér
[Zamietnuté] [Jailbreak] Gregoroff
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [Jailbreak] Gregoroff
Zde je odkaz na profil fora: gregoroff-t176777.html dekuji habz
-
prozaba - Amatér
Re: [Jailbreak] Gregoroff
1. Pred pár mesiacmi si žiadal na konkurenčnom portáli a uviedol si vek 21.
2. Dva perma bany za poškodzovanie portálu, je jdno, že mimo GS.
3. Žiadna aktivita v pp.
Určite nie.
2. Dva perma bany za poškodzovanie portálu, je jdno, že mimo GS.
3. Žiadna aktivita v pp.
Určite nie.
-
Habs - Spamer
Re: [Zamietnuté] [Jailbreak] Gregoroff
habs no pravě ty bany sou za ten muj nazor opravdu no a ze mi je 21 musel byt překlik opravdu mi je 20 sem rok 1997
-
prozaba - Amatér
Re: [Zamietnuté] [Jailbreak] Gregoroff
Vek je najmenej. Usaď sa, angažuj, nahlasuj do pp a časom sa z teba možno niečo vyseká.
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1