• Stránka 1 z 1
GS.cz|Public Mini / JesusChrist^^ / Clicker
2. Zkopíruj výpis konzole: ... viz screenshot(příloha)
3. Napiš co se stalo: Dobrý den, dnes kolem 1 hodiny odpoledne cca jsem se připojil na server Gamesites.cz|Public Mini hraju tu už docela dlouho ... no k věci ... ééh normálně jsem hrál měl jsem skore asi 20:2 pak mi začal psát hráč nepz ať to vypnu ... říkal jsem si a co mám asi vypnout ab ani wh nemám a nemám za potřebí si tuhle noob věc zapínat a ani stahovat ... asi po 20-30 minutách jsem dostal BAN od hráče JesusChrist že mám ban za cheating (aimbot) rád bych požadoval demo kde je skutečně vidět že jsem cheatoval ... v PC žádné aimboty ani wallhacky nemám jestli chcete screenshot z mého PC tak klidně dodám ale naposled říkám že WH ani AB nemám a ani nemám zapotřebí tyto hacky používat
děkuji za pochopení, Šťastný Nový rok a mnoho ůspěchů

4. Napiš zda-li jsi VIP hráč: nejsem ... (VIP hráč jsem byl .. teď nevím jestli mé (Extra) VIP stále platí pokoušel jsem se ho obnovovat a nic)
3. Napiš co se stalo: Dobrý den, dnes kolem 1 hodiny odpoledne cca jsem se připojil na server Gamesites.cz|Public Mini hraju tu už docela dlouho ... no k věci ... ééh normálně jsem hrál měl jsem skore asi 20:2 pak mi začal psát hráč nepz ať to vypnu ... říkal jsem si a co mám asi vypnout ab ani wh nemám a nemám za potřebí si tuhle noob věc zapínat a ani stahovat ... asi po 20-30 minutách jsem dostal BAN od hráče JesusChrist že mám ban za cheating (aimbot) rád bych požadoval demo kde je skutečně vidět že jsem cheatoval ... v PC žádné aimboty ani wallhacky nemám jestli chcete screenshot z mého PC tak klidně dodám ale naposled říkám že WH ani AB nemám a ani nemám zapotřebí tyto hacky používat

4. Napiš zda-li jsi VIP hráč: nejsem ... (VIP hráč jsem byl .. teď nevím jestli mé (Extra) VIP stále platí pokoušel jsem se ho obnovovat a nic)
-
clicker - Kolemjdoucí
GS.cz|Public Mini / JesusChrist^^ / Clicker
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: GS.cz|Public Mini / JesusChrist^^ / Clicker
Ahoj.
Admin ma na dodanie dema 24hodin.
Zatial vyckaj a vyhni sa spamu.
Dakujeme.
Prijemny zvysok dna
Admin ma na dodanie dema 24hodin.
Zatial vyckaj a vyhni sa spamu.
Dakujeme.
Prijemny zvysok dna

-
Danco23 - CS 1.6 Admin
Zdravím, demo dodám o něco později, všiml jsem si pozdě žádosti a nemám možnost ho teď dodat
Kdo spěchá, pije čaj vidličkou.
-
jesuschrist - Amatér
http://uloz.to/x7e4Eipk/haxorclicker-rar Zde demo, shlédnout celé není to tak dlouhé + ty pohyby té zbraně..
Kdo spěchá, pije čaj vidličkou.
-
jesuschrist - Amatér
No tak na tomhle demu nevidim vubec nic kde by bylo jasně vidět kde mám AB
nechám na posouzení Cheathunterů ale jestli ti tohle přijde jako AB tak to CG

-
clicker - Kolemjdoucí
Mas unban, ospravedlnujem sa ti za sposobene problemy a zdrzanie.
Lock
Lock

-
jamsY - Profesionál
• Stránka 1 z 1