• Stránka 1 z 1
GS --> Furien
Zdravím, držel jsem to dlouho, ale dneska jsem se fakt rozhodl že to napíšu. Zakoupil jsem si VIP na --->Furien<--- server, né na "KEMP" server. Hraji na PC jenom o víkendu, přijdu na server, čekám že si aspoň trochu odpočinu, a místo toho se každá mapa odehrává na CT spawnu, popř. pod chody. Admin přijde 1 za den na 5 minut kickne ze 5 hráčů a jde pryč. Opravdu nevím, čí to byl nápad dávat adminům práva na všechny servery. Pak to dopadá asi tak, že na serveru 1 je 10 adminů a na ostatních se hraje "kemp mód". Na toto jsem si opravdu VIP nekoupil.
Jediný admin, který aspoň něco dělá je Groos, to je vše. Napsal jsem to zde proto, aby jste si to vzali k srdci a možná by se mohlo začít něco dělat. Myslím že sami jste si všimli, že aktivita na serverech VELICE klesla. Musím říct, že někdy jsem tak unavený a když pak zažiju toto... občas mi už ujede i některé to sprosté slovíčko. Neberte to jako urážku nebo něco podobného. Spíše jenom takový návrh co a jak zlepšit - je v tom samozřejmě "trochu" zloby.
Jinak přeji pěkné svátky a hodně štěstí.

Jinak přeji pěkné svátky a hodně štěstí.

-
COOL74 - Amatér
GS --> Furien
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: GS --> Furien
Čau, čau...
Taky něco připíši..
- Nesmysl. Přišel jsem hrát po nějakém tom měsíci, jelikož jsem hrával jinde a adminům na serveru bylo minimum.
- Dříve tomu bylo jinak.
- Nevím na jakým furieně hraješ, předpokládám F6, jelikož se tam Groos zdržuje asi nejvíce..
- Jsou Vánoce, admini nemají tolik času, musejí se věnovat škole, rodině a jiným zájmům. Jsou to jen lidi, ne stroje.
- Je fakt, tak málo adminů už, nebo se tam tolik nechodí? Dříve byl seznam adminů, na daným serveru, teď jsem to nemohl najít, tak asi nebude..
Podle mě je třeba více administrátorů, nebo větší aktivitu administrátorů na serveru.
toť vše, hezký den. ANGEL
Taky něco připíši..
že na serveru 1 je 10 adminů a na ostatních se hraje "kemp mód"
- Nesmysl. Přišel jsem hrát po nějakém tom měsíci, jelikož jsem hrával jinde a adminům na serveru bylo minimum.
- Dříve tomu bylo jinak.
- V tomhle máš pravduNěkteří admini příjdou jen na těch 5 minut

- Nevím na jakým furieně hraješ, předpokládám F6, jelikož se tam Groos zdržuje asi nejvíce..
- Jsou Vánoce, admini nemají tolik času, musejí se věnovat škole, rodině a jiným zájmům. Jsou to jen lidi, ne stroje.
- Je fakt, tak málo adminů už, nebo se tam tolik nechodí? Dříve byl seznam adminů, na daným serveru, teď jsem to nemohl najít, tak asi nebude..
Podle mě je třeba více administrátorů, nebo větší aktivitu administrátorů na serveru.
toť vše, hezký den. ANGEL

27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
Ahoj
Každý admin má svůj privátní server, kde se má zdržovat
můj je Furien #1 takže to znamená, že nebudu třena na tvé #6
Je to tak, že práce Admina je časově hodně náročná, takže je rád že pořádně stíhá jeden server
nemyslím, že je málo Adminu jen by to chtělo vyházet ty neschopné a nabrat místo nich schopné lidi
Každý admin má svůj privátní server, kde se má zdržovat
můj je Furien #1 takže to znamená, že nebudu třena na tvé #6
Je to tak, že práce Admina je časově hodně náročná, takže je rád že pořádně stíhá jeden server
nemyslím, že je málo Adminu jen by to chtělo vyházet ty neschopné a nabrat místo nich schopné lidi

Ex ALL Furien Admin
Ex CS 1.6 Support
Ex Lock a Edit
steamcommunity.com/id/FALTYX/
Ex CS 1.6 Support
Ex Lock a Edit
steamcommunity.com/id/FALTYX/
-
FaLtYxCZ - Kazatelův učeň
A pokud se musí věnovat rodině a škole já to samozřejmě chápu, proto taky hraji jenom o víkendu, ale přece o víkendu hraje nejvíce hráčů. A admina by měl dělat ten, který na to má čas 

-
COOL74 - Amatér
COOL74 píše:A pokud se musí věnovat rodině a škole já to samozřejmě chápu, proto taky hraji jenom o víkendu, ale přece o víkendu hraje nejvíce hráčů. A admina by měl dělat ten, který na to má čas
Však já to chápu.

To by ses divil, co stihne Angel

27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
tiež sa musím vyjadriť ....
1.) ako písal kolega hore každý ma "svoj" server kde by mal byť čo najdlhšie
2.) jak to môžeš povedať? že jediný kto robí je Groos (nič proti nemu je to pán
) keď on hrá pravdepodobne na tom tvojom prioritnom servery
3.)že kemp mod -_- keď dosiahneš aspoň práva a budeš admin zistíš čo to je ...
4.)hmm.... povedal si že chápeš to že niekto niekam odcestuje alebo ide k rodine a tak - adminov je dosť ale nie je ich zasa toľko že na tom tvojom prioritnom servery ich je 9999 aby ti to všetko mohli strážiť a podobné..
5.) to že niekto má full práva na all furiens a admin je na inom servery ako je ten jeho prioritný tak je to v jeho osobnom záujme a voľnom čase koľko na ňom bude
och nechcem sa rozčúliť radšej mi stačí lebo by som tu bol do rána ...
GS sorry za moj rage
1.) ako písal kolega hore každý ma "svoj" server kde by mal byť čo najdlhšie
2.) jak to môžeš povedať? že jediný kto robí je Groos (nič proti nemu je to pán

3.)že kemp mod -_- keď dosiahneš aspoň práva a budeš admin zistíš čo to je ...
4.)hmm.... povedal si že chápeš to že niekto niekam odcestuje alebo ide k rodine a tak - adminov je dosť ale nie je ich zasa toľko že na tom tvojom prioritnom servery ich je 9999 aby ti to všetko mohli strážiť a podobné..
5.) to že niekto má full práva na all furiens a admin je na inom servery ako je ten jeho prioritný tak je to v jeho osobnom záujme a voľnom čase koľko na ňom bude
och nechcem sa rozčúliť radšej mi stačí lebo by som tu bol do rána ...
GS sorry za moj rage
Keď máš chuť prestať spomeň si prečo si začal !
-
wasaacik - Mistr
Ahoj, jak už tu bylo několikrát řečeno adminů je dost, ale času málo..
Jde o to že furien serverů je 11, admini chodí do školy nebo do práce a když už jsou ty svátky měli by se strávit s rodinou.
K tomu admin musí sledovat různá témata která se ho týkají..
No nebudu tu "brečet" každý si to může zkusit na vlastní pěst..
PS: Stěžuješ si tu že admini nesledují servery, ale ani jeden z tvých 44 příspěvků není v porušení pravidel..
Samozřejmě neříkám že musíš nahlašovat..
Jde o to že furien serverů je 11, admini chodí do školy nebo do práce a když už jsou ty svátky měli by se strávit s rodinou.
K tomu admin musí sledovat různá témata která se ho týkají..
No nebudu tu "brečet" každý si to může zkusit na vlastní pěst..

PS: Stěžuješ si tu že admini nesledují servery, ale ani jeden z tvých 44 příspěvků není v porušení pravidel..
Samozřejmě neříkám že musíš nahlašovat..
Ex CS 1.6 Admin
Ex PP Admin Furien
Ex Pořadatel Furien Turnajů
Ex PP Admin Furien
Ex Pořadatel Furien Turnajů
-
KillerRapper7 - Profesionál
Ano, je to tvůj názor, pokud vidíš, že na serveru se porušují nějaké pravidla tak aspoň máš pomoct natočit hráče dát do porušování pravidel nebo napsat nějakému adminovi na Steam / TS nebo dokonce zkusit požádat i do Mini chatu zde na fóru. Momentálně u mě má cca 8 adminů nepřítomnost a teď jelikož jsou tyhle Vánoční svátky tak jsem jim dal trošku volnost do 1.1 takže vlastně do silvestra. Pokud, ale však jsi jistý, že splňuješ všechny podmínky a chtěl bys zkusit požádat o práva tak to klidně můžeš zkusit třeba právě ty budeš trestat hříšníky. Toť vše.
Lock.
Lock.
-
AwPGamer - Spamer
• Stránka 1 z 1