• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[vyřešeno]GS Servery - nejdou
Zdravím, vzor žádosti s prominutím vynechám, už to řeším půl dne a už mě to nebaví
navíc myslím, že je v tomto případě nepodstatný.
Stručně řečeno mám problém se připojit na gamesites servery, jediné 3 na které to jde, jsou GG1,Pub1 a Fun1. Včera vše šlo v pohodě, dnes se ostatní vymazaly z Oblíbených, nejdou tam přidat a když se zkusím přepojit z nějakého z těchto 3 pomocí /server, vypíše mi to Failed to contact game server.... ID ani IP ban nemám, a steamem to nebude, protože to stejně tak nejde ani na NS.
Už jsem to řešil asi s 5 supportama i s PEtem a Whoikem, který přislíbil, že to se mnou večer zkusí dořešit, ale nvm nvm. Někdo tu už někdy řešil podobný problém ,ale ani dle instrukcí to stále nejde. Prosím o pomoc

Stručně řečeno mám problém se připojit na gamesites servery, jediné 3 na které to jde, jsou GG1,Pub1 a Fun1. Včera vše šlo v pohodě, dnes se ostatní vymazaly z Oblíbených, nejdou tam přidat a když se zkusím přepojit z nějakého z těchto 3 pomocí /server, vypíše mi to Failed to contact game server.... ID ani IP ban nemám, a steamem to nebude, protože to stejně tak nejde ani na NS.
Už jsem to řešil asi s 5 supportama i s PEtem a Whoikem, který přislíbil, že to se mnou večer zkusí dořešit, ale nvm nvm. Někdo tu už někdy řešil podobný problém ,ale ani dle instrukcí to stále nejde. Prosím o pomoc

- Amudarja
- Kolemjdoucí
[vyřešeno]GS Servery - nejdou
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: GS Servery - nejdou
Jo, jinak na TS jsem to řešil jako HIMMEL HERR GOTT.
- Amudarja
- Kolemjdoucí
Cavko
... Odinštaluj CSKO a stiahni si znova a by ti malo ist normalne. To ked hrajes iny server tak ti zmeni upne vsetko tak to je aj zato.
ODPORUČAM TI ODINSTALOVAT A NAINSTALOVAT SI ESTE RAZ

ODPORUČAM TI ODINSTALOVAT A NAINSTALOVAT SI ESTE RAZ
„Mamička mi povedala, že kľúčom života je šťastie. Keď som prišiel do školy, učiteľka sa ma spýtala, čo chcem byť, keď vyrastiem. Povedal som "šťastný". Povedala mi, že som nerozumel otázke. Ja som povedal, že ona nerozumie životu.“

-
Radq - Zkušený
Tak to už jsem zkoušel.... navíc řikám, že to nejde ani na Steam cs ani NS cs, takže by to tím být němělo...
- Amudarja
- Kolemjdoucí
Re: [Řešíme]GS Servery - nejdou
mam stejný problém, když zapnu cs uplně zmizel support GS... v oblibených a fav. neni nic... nalezne to jen cizí servry v sekci internet
- CALDIC
- Kolemjdoucí
W7, ovladače jsem nezkoušel, ale nevim, co by to mělo mít společného s tím, že mi jdou 3 servery ze 127, jak na to? 

- Amudarja
- Kolemjdoucí
Navíc mám automatickou aktualizaci, takže by to mělo být ok...
- Amudarja
- Kolemjdoucí
Přes windows update to teď stahuju, jestli je to ono... ale nevypadá, že by se to mělo měnit 

- Amudarja
- Kolemjdoucí
Tak jsme zjistili, že to není asi gs serverama, protože veškerý servery co v cs vyhldedám mi jdou pouze pokud mají port od cca 27016 do 27035
- Amudarja
- Kolemjdoucí
A nebyl jsi na nějakém jiným serveru kde se ti to pak uloží do configu?
vymaž všechny položky s ".cfg"
vymaž všechny položky s ".cfg"
(:
-
Deluxina - Spamerův sluha
Steam >> Knihovna >> Pravým na CS 1.6 >> Vlastnosti >> Možnosti spuštění >> Tam zkopíruj následující řádek
+clientport 27083 -noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -noomsa -stretchaspect
+clientport 27083 -noforcemaccel -noforcemspd -noforcemparms -nomousegrab -nofbo -noomsa -stretchaspect

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Nn nic z toho... Dwandy řikal, že je to asi poskytovatelem, tak to nejspíš nevyřešíme...
- Amudarja
- Kolemjdoucí
Tak zkus zavolat poskytovateli?
A když hraješ třeba jiné hry, třeba Minecraft, a zkusíš se připojit na nějaký server,
jde ti to?
Mohl bys to zkusit.
A když hraješ třeba jiné hry, třeba Minecraft, a zkusíš se připojit na nějaký server,
jde ti to?
Mohl bys to zkusit.
(:
-
Deluxina - Spamerův sluha
No já jsem na koleji, tak těžko budu shánět poskytovatele
MC nemám, ale kamarád z koleje hraje GO i s jinýma portama, jestli to s tím teda souvisí....

- Amudarja
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 2 • 1, 2