I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] GuHHH666

Příspěvekod DiNooo9 » 21 pro 2019, 22:21 VIP

Název tématu: GuHHH666 / jb3, ten druhý jb nevím, omlouvám se

Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561198156150533
________________________________________________________________________________________________
První prohřešek:

Hráli jsme mapu jb_citrus_v2, šli jsme se simonem na climb, já měl velký ping, tak jsem pozdě vyrazil (CT hlásil nevýhodu), a ještě na místě určeném simonem jsem se motal jak kdybych byl na piku. GuHH do chatu psal, že to je můj problém, ale simonovi nic neřekl, žádnou nevýhodu a prostě nic, simon mi tím pádem nadržoval, ale GuHHa to nezajímalo.
GuHHovo HlStats píše:2019-12-21 20:14:02 není na výstřelu :D. Gamesites.cz ^JailBreak #3 | !knife !ws !gloves jb_citrus_v2
2019-12-21 20:14:24 to je tvůj problém :). Gamesites.cz ^JailBreak #3 | !knife !ws !gloves jb_citrus_v2

Pak simon řekl, že máme začít skákat climb, začali jsme, ale simon neřekl, o co se hraje. Tak jsem climb jak jinak než vyhrál, a simon mi dal výhodu, ale neprávem. GuHH psal do chatu, o co se hraje, ale to je další nepozornost. Takže nezasáhl do hry, protože jeho nepozornost brání v soustředění se na hru. :cry:
GuHHovo HlStats píše:2019-12-21 20:14:45 řekl si o co se hraje ?. Gamesites.cz ^JailBreak #3 | !knife !ws !gloves jb_citrus_v2

A výmluvy ve stylu: "Já bych to dořešil", opravdu neberu, proč to tedy neřešíš hned? :lol:
GuHHovo HlStats píše:2019-12-21 20:19:26 já bych to dořešil. Gamesites.cz ^JailBreak #3 | !knife !ws !gloves jb_citrus_v2

________________________________________________________________________________________________
Další prohřešek (2):

Už dnes se mi stalo, že jsme hráli na mapě jb_lego_prison_v1, kdy jsem měl dostat výhodu, ale GuHH, jakožto simon, na to zapoměl a poslal mě do atrakce. Další kolo jsem si vyžádal mik, abych mu to vysvětlil, a on na to urážlivými slovy: "Měl ses připomenout!". To není úplně v pořádku, když mi řekl, že mi dá výhodu, pak nás urychleně poslal do atrakce canon game, kdy jsem neměl ani čas napsal, ať mi výhodu dá, neboť bych se poslal na smrt. :cry:
A myslíte, že jsem se dočkal omluvení? Ovšem že ne, ani se mi neomluvil.

Nějak se často GuHHovi stává, že není na serveru pozorný, vždy se ptá, místo toho, aby dával pozor na hru.

Důkazy o jeho pochybení:

https://youtu.be/bgZis0QpliE - mapa jb_citrus_v2 (nepozornost)

https://youtu.be/KOXrVfktAA8 - mapa jb_lego_prison_v1 (nedal mi výhodu)
Nejvíc mě u tohoto irituje to, jak mi říkal, že jsem se měl připomenout. Jak jsem měl vědět, že hnedka, jak nás pošle do atrakce, ji po 5s spustí. Okay, kdyby na to zapoměl, dobře, může se stát, ale další kolo jak se mi ani neomluvil a pořád mlel něco o tom: "měl ses připomenout". On asi nechápe to, že jsem neměl čas v atrakci napsal, ať mi dá výhodu. Prostě mě štve to, jak se ke mě admin choval, že se neomluvil a choval se ke mě jak ke špinavé hadře, ani mě nenechal domluvil v miku. :(
DiNooo9
Spamer
Spamer

[Vyřešeno] GuHHH666

od Rumcajz » 21 pro 2019, 22:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: GuHHH666

Příspěvekod GuHHH666 » 21 pro 2019, 22:39 VIP

Hmmmm, jedna věc ti možná projde.

1. Prohřešek
-----------------------------------------------

1.
Ano, tu nevýhodu si měl dostat to byla, jediná věc na kterou mě nachytáš.
To uznávám na 100% a za tohle se omlouvám ;)

2.
A u toho climbu jsem počas climbu psal simonovi, že neřekl o co se hraje. Nebudu zbytečně mluvit do hry když nemusím, jelikož bylo vidět že mě simon nemá v plánu zabít, ale i tak sem v případě měl připravenej prst na voicu, abych ho upozornil ať nezabíjí. Potom sem se mu to snažil stále psát, než jsem vyrebeloval a potom už postrádalo smysl to řešit.

2. Prohřešek
-----------------------------------------------

Ne vždycky se se dá myslet na všechno, a nesnaž se tu vymlouvat na čas, že si nic nestihl napsat. Neřekl bych nic, kdybys něco do toho chatu napsal, to by potom byla na 100% moje chyba, ale takhle a pak si ještě stěžovat na to, že sem ti tu výhodu zapoměl dát ?
GuHHH666
CS:GO HLSA

Příspěvekod DiNooo9 » 21 pro 2019, 22:55 VIP

GuHHH666 píše:A u toho climbu jsem počas climbu psal simonovi, že neřekl o co se hraje. Nebudu zbytečně mluvit do hry když nemusím, jelikož bylo vidět že mě simon nemá v plánu zabít, ale i tak sem v případě měl připravenej prst na voicu, abych ho upozornil ať nezabíjí. Potom sem se mu to snažil stále psát, než jsem vyrebeloval a potom už postrádalo smysl to řešit.

Guhu, ty si měl ale předejít tomu, aby mi dal simon výhodu a hnedka zasáhnout do hry, ale nechápu tvojí nesmyslnou výmluvu, že si vyrebeloval a potom už to postrádalo smysl řešit? Však před vyrebelováním si mohl v klídku zasáhnout a simon mi nemusel dát free výhodu. ;)
Btw. nic si nepsal, před tím, než si vyrebeloval, psal si pouze:
GuHH píše:2019-12-21 20:14:45 řekl si o co se hraje ?. Gamesites.cz ^JailBreak #3 | !knife !ws !gloves jb_citrus_v2

Tak nepiš lži :)

GuHHH666 píše:Ne vždycky se se dá myslet na všechno, a nesnaž se tu vymlouvat na čas, že si nic nestihl napsat. Neřekl bych nic, kdybys něco do toho chatu napsal, to by potom byla na 100% moje chyba, ale takhle a pak si ještě stěžovat na to, že sem ti tu výhodu zapoměl dát ?

Jde mi o to, jak si se ke mě choval, okay, zapoměl si na výhodu, to se dá pochopit, neřešil bych to, kdyby ses mi normálně omluvil, ale to, že mi tam arogantně odpovídáš a ještě se mi ani neomluvíš, víš, tohle mi nepřijde v pořádku.
A jak jsem mohl vědět, že tu atrakci zapneš, nebo mě z ní pustíš pryč? Zapnul si jí, a já jsem neměl čas psát a ještě sledovat bomby, které po mě šije kanon.
DiNooo9
Spamer
Spamer

Příspěvekod GuHHH666 » 21 pro 2019, 23:06 VIP

1. Situace
Nebudu zbytečně využívat voice když to není třeba. Jě se ho ptal ve stylu "O co se hraje simone"
Potom sis napsal o mik, tak mi bylo jasné, že to chceš řešit sám a kdybys to nevyřešil tak bych zasáhl i já, jenže jsem vyrebeloval dřív než se to začlo řešit a pak už bylo zbytečné to dořešovat.
A potom sis se mnou psal v chatu, kde jsem ti to taky krásně vysvětloval (viz moje a jeho hlstas)

2. situace
Nikdy není blbé se zeptat simona ve stylu "Simone a co ta moje výhoda ?" Mohl si to napsat kdykoliv a já bych tě třeba poslal ven z atrakce. A dál se k tomu nebudu vyjadřovat ;)
GuHHH666

Příspěvekod DiNooo9 » 21 pro 2019, 23:11 VIP

GuHHH666 píše:1. Situace
Nebudu zbytečně využívat voice když to není třeba. Jě se ho ptal ve stylu "O co se hraje simone"
Potom sis napsal o mik, tak mi bylo jasné, že to chceš řešit sám a kdybys to nevyřešil tak bych zasáhl i já, jenže jsem vyrebeloval dřív než se to začlo řešit a pak už bylo zbytečné to dořešovat.
A potom sis se mnou psal v chatu, kde jsem ti to taky krásně vysvětloval (viz moje a jeho hlstas)

Nevzpomínám si, že bych si psal o mik, ale možná jsem zapoměl, a když mi ho simon nedal na místě, tak si to měl řešit hned na místě, co na tom nechápeš, měl si čas na to zasáhnout do hry a říct něco ve stylu: "Simone, nedávej mu výhodu, protože si neřekl, o co se hraje". A bylo by vyřešeno. :) Tak si nevymýšlej zbytečné výmluvy, nemá to cenu.

GuHHH666 píše:2. situace
Nikdy není blbé se zeptat simona ve stylu "Simone a co ta moje výhoda ?" Mohl si to napsat kdykoliv a já bych tě třeba poslal ven z atrakce. A dál se k tomu nebudu vyjadřovat ;)

A kdy jsem to měl jako napsal, myslíš v atrakci, kdy po mě šil kanon?
DiNooo9
Spamer
Spamer

Příspěvekod GuHHH666 » 21 pro 2019, 23:18 VIP

1. Situace
Je uplně jedno kde by se to řešilo, nebylo to nic závažného, proto sem nechtěl využívat admin voicu! Jelikož to fakt třeba nebylo!

2. situace
Mohl si to napsat klidně i před atrakcí popřípadě i v ní a nevím co furt řešíš.
GuHHH666

Příspěvekod DiNooo9 » 21 pro 2019, 23:22 VIP

GuHHH666 píše:1. Situace Je uplně jedno kde by se to řešilo, nebylo to nic závažného, proto sem nechtěl využívat admin voicu! Jelikož to fakt třeba nebylo!

Bylo potřeba využít voice, protože mi dal simon free výhodu, ty si tomu měl zabránit.

GuHHH666 píše:2. situace Mohl si to napsat klidně i před atrakcí popřípadě i v ní a nevím co furt řešíš.

Já jsem si ale myslel, že mě z atrakce pustíš, ale ty si ji hnedka zapl, a neměl jsem šanci napsat v atrakci, ať mi výhodu dáš, když po mě šil kanon.
Ale hlavně mi jde o tvoje arogantní chování potom, už to pochop! :cry:
DiNooo9
Spamer
Spamer

Příspěvekod majk159876 » 21 pro 2019, 23:46

S arogantním chováním hráče GuHHH666 se setkávám skoro pokaždé když ho potkám na JailBreaku a už mě to přestává bavit, proto jsem se rozhodl napsal pod tento příspěvek od hráče Dinooo9, který vystihl úplně doslova.
Podle mě by měl admin vnímat hru a nebýt tak arogantní na všechny okolo, pokaždé co ho upozorníme ať se soustředí na hru, tak se chová tak jako kdyby se nic nedělo , ale přitom je to docela nepříjemné, aby ho neupozornil na jeho chybu a tento hráč to dělal nadále špatně.
Tímto chci zároveň upozornit Guha, aby začal více vnímat hru a nevymlouvat se na to, že nemůže vnímat všechno, jestliže admin nedokáže uhlídat 2 CT tak je to velice špatné.
Zároveň jsem velice rád za to, že Dino sem ten příspěvek, abych konečně mohl napsat také svůj názor na jeho chování na JailBreaku.
Tímto to ukončím a děkuji za vyřešení tohohle pochybení
Guh je skurvisinské prase
majk159876
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod jaxie » 22 pro 2019, 00:09 VIP

Dobrý den admini kteří tohle kontrolují, ano byl jsem donucen díky Guhova chování k ostatním hráčům napsat tento příspěvek.
Takže asi takhle doslova mě štve Guhova chování, hraje si na strašně moc a přitom ani neumí zareagovat když stojí vedle prohřešku simona nebo ctčka tak je mu to úplně jedno. Neřesí prohřešky a poté se vymlouvá. Např. Jde simon a dá reakci, Guh normálně také jde a hráč má mít výhodu a simon mu jí nedá, Guh tuto situaci neřeší. Když ho na jeho chybu někdo upozorní tak nejdříve ignoruje chat a poté co to tam napíši třeba 3x tak začne reagovat. Reaguje nevhodným způsobem a je nepříjemný. Ano může se stát že má špatný den ale jako admin by měl spíše rozdávat rady a být pozitivní. Nebaví mě ten JB když tam je. Hlavně ta jeho arogantní reakce vždy mám chuť ho doslova vulgárně seřvat. Prosím o kladnou (omluvu) a odpověď za tvé chování vůči ostatním hráčům. Děkuji předem Gynekolog. :mrgreen:
Obrázek
jaxie
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Onlyy » 22 pro 2019, 14:44 VIP

U prvního videa není chat. O nadržování tam samozřejmě šlo, nicméně nevidím nic špatného na tom, že znevýhodněný admin situaci řeší přes chat.

K druhému videu - simon by měl mít přehled o tom, kdo má výhodu a kdo ne.

Věřím, že Guhh už příště na žádnou výhodu nezapomene a bude vnímat hru.

Vyřešeno.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198095042464/
Onlyy
Mistr
Mistr

Zpět na Stížnosti na Adminy