• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]Gun Game1 / CARMiNA BURANA / Ab0vE-nOrmaL
2. [=] Dostal jsi trest od admina: CARMiNA BURANA
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^GunGame #1
[=] Doba trvani trestu: 28800000 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Neunosne]
[=] Zabanovany nickname: Ab0vE-nOrmaL
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:48803404
[=] Zabanovana IP: 85.237.234.165
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unbanň
3. Čo sa stalo : No takže hrám gun game bol som prvý a ako náhle som dosiahol HE tak sa zapol friendly fire okej hrám ďalej príde prvý kill od vlastného hráča menom CARMiNA BURANA ... pozerám okej asi nechtiac o dve smrti ďalej znova team kill znova od hráča CARMiNA BURANA kukám okej ešte raz a sa naserem ... ďalšie dve smrti znova kill od vlastného a ten istý hráč ... čakal som nejaké ospravedlnenie aspoň typu sorry nechcel som alebo čo ale nenapísal nič tak som sa nasral vynadal som mu pretože admin aby robil TK hráčov ? a nenapísal ani sorry ? akože takého arogantného admina som ešte ani nevidel ... no vynadal som mu neboli to ani nadávky do rodiny čisto priamo len na neho a nasledoval ban akože s neúnosnými nadávkami ????? Neúnosné nadávky sú podľa mňa nadávky na rodinu a tak .... čiže z môjho pohľadu to CARMiNA BURANA neuniesol tak ako by mal ak by mi dal BAN na CHAT na týžden alebo dva tak pochopím ale hneď z fleku mi dal BAN na 52 rokov či kolko to sa ani nedožijem
... bol by som rád keby že sa tu CARMiNA BURANA vyjadrí kvoli čomu ban na 52 rokov .... číže týmto chcem požiadať o UNBAN alebo som ochotný prijať aj BAN na CHAT na 2 týždne ale v žiadnom prípade nie na 52 rokov
A prišlo mi to dosť neprofesionálne pretože hráči mi tam nadávaju do rodiny každý deň a len mávnem rukou a hrám ďalej
ale CARMiNA BURANA je asi nasratý zo sviatkov tak kto mu prišiel prvý pod ruku tak na tom si to vybil a ten som bol práve ja 
4. Som VIP hráč ale NIE SOM OCHOTNÝ ho vymeniť za UNBAN na chat
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^GunGame #1
[=] Doba trvani trestu: 28800000 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Neunosne]
[=] Zabanovany nickname: Ab0vE-nOrmaL
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:48803404
[=] Zabanovana IP: 85.237.234.165
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unbanň
3. Čo sa stalo : No takže hrám gun game bol som prvý a ako náhle som dosiahol HE tak sa zapol friendly fire okej hrám ďalej príde prvý kill od vlastného hráča menom CARMiNA BURANA ... pozerám okej asi nechtiac o dve smrti ďalej znova team kill znova od hráča CARMiNA BURANA kukám okej ešte raz a sa naserem ... ďalšie dve smrti znova kill od vlastného a ten istý hráč ... čakal som nejaké ospravedlnenie aspoň typu sorry nechcel som alebo čo ale nenapísal nič tak som sa nasral vynadal som mu pretože admin aby robil TK hráčov ? a nenapísal ani sorry ? akože takého arogantného admina som ešte ani nevidel ... no vynadal som mu neboli to ani nadávky do rodiny čisto priamo len na neho a nasledoval ban akože s neúnosnými nadávkami ????? Neúnosné nadávky sú podľa mňa nadávky na rodinu a tak .... čiže z môjho pohľadu to CARMiNA BURANA neuniesol tak ako by mal ak by mi dal BAN na CHAT na týžden alebo dva tak pochopím ale hneď z fleku mi dal BAN na 52 rokov či kolko to sa ani nedožijem

4. Som VIP hráč ale NIE SOM OCHOTNÝ ho vymeniť za UNBAN na chat
-
petik - Amatér
[Vyriešené]Gun Game1 / CARMiNA BURANA / Ab0vE-nOrmaL
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Gun Game1 / CARMiNA BURANA / Ab0vE-nOrmaL
Ahoj zabil jsem te pouze jednou a to tesne pred tim nez jeden z hracu vyhral mapu...Takze tu priste laskave nelzi ze jsem te zabil 4x...kdyby jsi nelhal mohl jsi mit ban jen na ty 2 dny takhle jsi si vyslouzil ubohy 2 tydny. A ze jsem arogantni? Jasne ze jsem...chovam se k tobe presne tak jak ty se chovas ke me a ostatnim hracum az se nebudes chovat jak totalni prase tak ti nebude ublizovano. Za me vse ..pac a pusu.
-
sDrCARMiNA - Zkušený
Re: Gun Game1 / CARMiNA BURANA / Ab0vE-nOrmaL
Za ten Tvůj chat je ban na místě. Admin Ti ban zkrátil, přičemž tato délka je si myslím adekvátní. Pokud tvrdíš, že Ti admin dal opakovaně TK, tak dodej důkaz a budeme se bavit dále.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1