Vše ohledně kategorie serverů: GunGame Servery

Gungame 1

Příspěvekod ripSky » 21 pro 2015, 18:46

Zdravím, parkrát jsem zmínil že server furt vypadává, ale teď je častěji offline než online a když už se spustí tak se hrajou furt stejné mapy dokola a pak server znovu spadne a takto celý den, je zázrakem si jít zahrát a odehrát víc jak 3 mapy bez toho aby server spadl. Vip sem si nekupoval kvůli tomu abych se díval jak je server offline. Jako VIP hráč kritizuji vaši výhodu rychlost, ztrácí to smysl aby to byl server "gungame" když se hraje proti 10 lidem z toho 3 jsou vip a jak blbečci běhaji po mapě s rychlosti a nožem. Cílem hry je prostřilet se od glocku k héčku a ne ty úrovně odknifovat a pak možná když už mají automatickou zbran tak něco odstřílet. Takovým systémem hry bych dokázal celý den vyhrávat, ale nebaví mě to. Nebo jako rychlost je ok ale ne prostě když u té rychlosti můžeš mít knife a sekat.

S pozdravem ripSky.
ripSky
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 3
Registrován: 21 pro 2015, 18:37

Gungame 1

od Rumcajz » 21 pro 2015, 18:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Re: Gungame 1

Příspěvekod ripSky » 21 pro 2015, 18:57

Chci si na serveru normálně zahrát a zastřílet si a ne abych musel dohánět knifem idioty co celou mapu pobýhají s nožem v ruce, je mi jedno že takový hráči jsou a že se bez knifu nepohnou z úrovně ale ta rychlost k tomu mě vysírá, Pochopil bych kdyby to bylo nějaké menší zrychlení na nějakou dobu, ale ne že zapne rychlost a 4x dokola obehne celou mapu po okraji. A myslím že máte dost serverů tak by možná nebylo špatné od každého typu hry udělat servery kde by si byli všichni rovni bez výhod. Některých serverů máte požehnaně dost, tak myslím že by 1 server k tomu bez výhod neuškodil, ale do toho vám nebudu kecat, jen jsem měl potřebu si postěžovat, každopádně jsem tento příspěvek založil kvůli vypadávání serveru. K tomu co sem napsal nepotřebuji vyjádření, ale kdybyste mohli reagovat na výpadky serveru tak bych byl rád, děkuji.
ripSky
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 3
Registrován: 21 pro 2015, 18:37

Re: Gungame 1

Příspěvekod ripSky » 22 pro 2015, 11:51

Dovolte mi, abych upravil vaše info co gungame vlastně je a co je v něm za cíl.

Mód GunGame je, kdy proti sobě tradičně stojí dva týmy, avšak to je snad jediné společné s klasickým publicem. Na tomto serveru si totiž zbraně nekupujete, ale postupně se probojováváte od nejhorší zbraně (glock) až po Machine gun. Po které však ještě následuje granát a nůž. Pro postup o úroveň výš musíte knifem zabít hráče. Hra končí kdy hráč zabije héčkem a poté knifem jiného hráče. Pokud jako první zabijete na závěr nožem stanete se vítězem. V průběhu hry však můžete zabíjet i zbraněmi, kde pro postup o úroveň výš musite jednou zbraní zabít 3 hráče.
ripSky
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí
 
Příspěvky: 3
Registrován: 21 pro 2015, 18:37

Re: Gungame 1

Příspěvekod TomMyGS » 15 úno 2016, 19:31 VIP

Neaktivní téma, myslím , že možu locknout.
Uživatelský avatar
TomMyGS
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2171
Registrován: 19 kvě 2015, 14:42
Bydliště: Zlínský kraj


Zpět na GunGame Servery

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků