• Stránka 1 z 1
[Turnaj] GunGame Cup - Hledám tým/hráče do týmu
Chcete si zahrát a nemáte tým, nebo hráče do týmu?
Pokud se chcete přidat do nějakého týmu, tak by jste sem měli napsat, jaké spojení můžete mít (př. Steam - playeris) a co můžete nabídnout v turnaji.
Pokud vám chybí jeden, nebo více hráčů, napište jak si myslíte že máte silný tým a kam si myslíte že to dotáhnete.
Vyřizujte si to pomocí steamu, skypu, soukromých zpráv zde na webu, nebo kdekoli jinde, třeba na sociálních sítích. Zde sem pište pouze, když máte zájem o hráče, nebo o vstup do týmu. Ostatní příspěvky mažu.
Pokud už tým máte, nebo ho máte kompletní, napište mi PM a já váš příspěvek smažu, aby vás zbytečně někdo nezaspamoval. Až budete mít kompletní tým, normálně napište registraci zde do tohoto topicu
viewtopic.php?f=596&t=52512
Pokud se chcete přidat do nějakého týmu, tak by jste sem měli napsat, jaké spojení můžete mít (př. Steam - playeris) a co můžete nabídnout v turnaji.
Př.
Ahoj, ve hře se jmenuji playerak. Jsem nadšenec do módu GunGame a hraji ho skoro denně. Na GG Massive jsem se dostal do TOP15 a snažím se dobře postavit i v HLSTATS, kde jsem zatím 78. Hraji podle pravidel a necheatuji. Pokud mě chcete někdo přibrat do týmu, přidejte si mě na steam → playerak, nebo si mě najděte na TeamSpeaku. Nejčastěji bývám v GunGame roomce, nebo nějaké DJ roomce.
Pokud vám chybí jeden, nebo více hráčů, napište jak si myslíte že máte silný tým a kam si myslíte že to dotáhnete.
Př.
Zdravím, náš tým se jmenuje Playeri. Máme podle mě silný tým, i když pochybuji o výhře, ale věřím že to dotáhneme do semifinálových bojů. Chybí nám jeden hráč, pokud si myslíš že si dobrý a mohl si nám pomoct k získání výhry, přidej si mě na steam → unnamedan, nebo mi napiš tady na fóru, nick: unnamed.
Vyřizujte si to pomocí steamu, skypu, soukromých zpráv zde na webu, nebo kdekoli jinde, třeba na sociálních sítích. Zde sem pište pouze, když máte zájem o hráče, nebo o vstup do týmu. Ostatní příspěvky mažu.
Pokud už tým máte, nebo ho máte kompletní, napište mi PM a já váš příspěvek smažu, aby vás zbytečně někdo nezaspamoval. Až budete mít kompletní tým, normálně napište registraci zde do tohoto topicu

Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
[Turnaj] GunGame Cup - Hledám tým/hráče do týmu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [Turnaj] GunGame Cup - Hledám tým/hráče do týmu
Ahoj ve hře se jmenuji *[Call OF Duty]*S.W.A.T* rád hraji GunGame necheatuji hraji celkem často pokud by mě byl ochoten někdo přibrat do týmu tak mi napište do soukromých zpráv na tomto webě
rád si zahraji a pokusím se co nejvíc pomoc k výhře 

-
koloseus - Amatér
Ahoj jmenuji se [D]evil ^.^ !.* <3 Niki^
A chtěl bych k někomu do teamu. Na fun 1 - rank 58
a Gun Game také umím Neváhej a neprohraj to beze mě!:D

ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
-
iDeviLeKKK - Spamerův sluha
Ahoj , v hre sa volam Maglix.Gungamd hrajem uz asi 2 roky na zahranicnich serveroch.Väcsina kol vzdy vyhravam alebo som najlepsi za kolo.Na cheaty som nikdy nemyslel a nepouzil.Ak by som vaz zaujal a chcete ma v teame , tak moj steam je Maglix.

-
matvija35 - Kolemjdoucí
Ahojte. Nick mam .:CvOkY:. a GunGame hram cca 7 rokov (Mám 26
) Hravam na zahranicnych serveroch ale aj tu na GunGame#3 a GunGame#2. Somnou tym nema ako prehrat 

-
CvOkY - Kolemjdoucí
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
New → Dies
-
Diesko - Profesionál
Cup je skoro za dveřmi
zamykám

zamykám