Vše ohledně kategorie serverů: GunGame Servery

Re: Gungame Servery - Vaše návrhy / vylepšení / připomínky??

Příspěvekod robo456 » 30 srp 2013, 17:43

No tak zacal by som tym napodstatnejsim si myslim...a urcite hovorim za vela "obycajnych" hracov ako som ja co nemaju vip na serveri resp.prava.
pre obycajneho hraca je to strasne ked vip hrac ma hned na zaciatku 120hp! preco az tolko? idem na hraca s nozom a musim ho aspon 3x zarezat aby zomrel...preco nie ako na public serveroch kde je 110hp ale len v pripade ked zabiju 2 protihracoch???a podla mna by sa mal zrusit ten "SH" vip hraci to vyuzivaju hlave na konci...pre obycajneho hraca je to niekedy az nemozne vyhrat...
Podla mna by bolo najlepsie to aspon zmiernit...dat max.110hp aj to az po 2 zabitiach protihaca...a spomalit ten "SH" pretoze je to i tak dost rychle ;)
Vdaka ;)

edit Mattonius: Pokusím se s HP udělat co to pujde, určitě na tom budu trvat :) , SH se nevypne, to není v mojí kompetenci.
robo456
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

od Rumcajz » 30 srp 2013, 17:43

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod BabyBoOm » 30 srp 2013, 22:53

Vip: Dwandy uz neraz jasne povedal, ze vip skilly sa menit nebudu, preto navrhujem len zvysit cooldown sprintu na 120 sekund(co pisal, ze by bolo mozne upravit).
A vela hracov sa pyta preco im nejde padak??? Mna by zaujimali prikazy na nabindovanie skillov, ked to automaticky nenabehne.

GG3: Hral som na niekolkych nemeckych serveroch(CS:S), ktore boli robene ako Gungame Rapid, level up po 2 killoch a velmi male mapy(spawn stena/budova/priepast/sklo/cokolvek spawn), takze kazda mapa sa hrala zhruba 5-10 min a bolo ich v mapliste obrovske mnozstvo, cize sa opakovali len raz za cca 6 hodin a bolo tam nonstop plno. Mozno by sa to dalo spravit aj tu.

GG System: Do samotneho GG systemu by som nezasahoval, mozno len znizit body, ktore knife zoberie obeti na 2, aby to trosku kompenzovalo vip.

Gameplay: Co sa tyka hry na nasich serveroch, jednoznacne treba pridat balancer napr. Ptahhotep http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=227369 lebo tam vznikaju neskutocne overy, hlavne ked sa vipka davaju do jedneho tymu. (a nepiste mi, ze to mam prehadzovat cez admin menu, ked vacsinu hracov to po presunuti uz nespawne kvoli tomu obmedzeniu co tam je a potom nadavaju a musia ist reconnect)

TA/TK: asi jedine mozne riesenia http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=538527 - ak sa to chce niekomu nastavovat, ak nie tak http://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=756085, pretoze ten ff je tam zapnuty z toho dovodu, aby nebolo take lahke zabit granatom/nozom a s tymi TA sa tak trosku pri tom aj pocita. Mozno by stacilo len prestavit serverovy autokick na 2TK.

Mapy: Na GG1 je uz neskutocne osekany a obohraty maplist, treba tam pridat nove mapy. Nebudem sa tu k nim teraz rozpisovat, lebo aj tak sa s tym ako vzdy nebude nic robit, ale keby nahodou, mozme dat s matonym dokopy nejake navrhy na mapy. Tolko odo mna nateraz vsetko. 8-)

edit mattonius: tu ti odpovídat nebudu, do zpráv ti pošlu nějaké bližší info...
BabyBoOm
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod FrantaKurnik » 31 srp 2013, 20:58

Team balancery na gg nefungují. Pro GG existuje jeden jediný TB, ale ten je pro verzi CS:S.

Mě se třeba nelíbí ten T-VIP skin. Je hrozně moc vidět, to červený tričko si s ničím jiným nespleteš ani ve tmě, narozdíl od ostatních T skinů.

AWP bych dal normální, aby se nabíjelo po 10 střelách, když jsou tam ti 120hp VIP. To se dá nastavit. Aby se nemuselo nabíjet, když zasáhneš protihráče a nezabiješ ho, musíš upravit gg plugin.

Pak by to chtělo opravit ten VIP speed, aby se vypnul vždy, když hráč vezme nůž. Teď sice nejde použít speed, když má hráč nůž v ruce, ale obcházejí to tak, že vezmou gun, daj speed a přepnou si na nůž a knifujou tam se speedem.

Zajímavý by třeba bylo, kdyby se každých X kol (řekněme 15) hrál teamplay.

Taky by se mohly obměnit mapy, třeba kdysi se hrál i fy_snow, nebo gg_piranesi nevypadá úplně špatně (http://cs.gamebanana.com/maps/171016)

edit mattonius: tu ti odpovídat nebudu, do zpráv ti pošlu nějaké bližší info...
FrantaKurnik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod FrantaKurnik » 31 srp 2013, 21:01

co dát místo toho současného tvip skinu nácka

Obrázek
FrantaKurnik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod FrantaKurnik » 31 srp 2013, 21:05

FrantaKurnik
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod BabyBoOm » 01 zář 2013, 04:10

ok, myslel som, ze ptb uz ma dorobenu podporu csdm ale vyzera, ze sa na to vykaslali... tu je napriklad jeden balancer pre csdm len tak co nasiel google https://www.bailopan.net/showthread.php?t=45158
BabyBoOm
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Diesko » 09 zář 2013, 16:58

Co bych změnil já? - Jednoznačně bych zrušil atakování spoluhráčů, nebo aspoň zmenšil ubíraní dmg - Jsou na serveru takový, co zabíjejí jen vlastní hráče a nejdou po nepříteli

Zrušit zbytečně velké, málo prostorné a až moc prostorné mapy Ono je těžký někoho knifenout na posledním levelu, když je mapa moc veliká, nebo moc moc prostorná a nedá se tam schovat. Za to nesnáším u malo prostorných map, že se narodím a ani nepostřehnu a jsem o level níže

Co je pro vás kravina? - Na jeden server, ať už GG #1, GG #2, nebo GG #3 dát pouze 2 killy/level - Pro někoho i výhoda se zbraní, co neumí

Místo sprintu na 5s/za 40 s dát sprint, jako je na PaintBall - Samozřejmě to dát, že může sprintovat i se zbraní, protože, když na něj někdo vyjede, nestačí vytáhnout gun. Aby to nebyla moc velká výhoda, tak dát větší prodlevu na unavenost

Váš názor? :) :roll:
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
Diesko
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod DrDick » 11 zář 2013, 14:14

Chtěl bych jen jednu změnu, která mě doslova pije krev. Jsou to team killy, psal jsi tu, že máme nekoho vyscreenovat a i steamid ale kdo na to má prostě čas, když se snažíš co nejrychleji nekoho dat nozem. Vyřešil bych to způsobem prostě dva teamkilly za sebou - kick nebo proste tri team killy ban na 5 minut. Beru, když mě někdo trefi nebo zabije omylem v zápalu boje, ale jsou tam kolikrat takový co to na konci vzdají, porotže už ví že nemůžou vyhrát a pořád dokola zabijí vlastní jak s prominutím ocasi. Takovým dávat ban na týden fakt. Díky za mozne vyjadreni a doufam ze se neco v tomto ohledu změní.
DrDick
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod DrDick » 11 zář 2013, 14:53

A ještě bych se chtěl zeptat na jednu otázku mimo změny úprav prosím. Viděl jsem, že psychostats se "zasekly" 2.9. , tak bych se chtěl zeptat, jestli je to úmyslné a pokud je tak kdy bude reset? popřípadě nějaké vyhlášení top 15 nebo podobně. Omlouvám se, nejspíš to nepatří sem, ale nevědel sem kde se zeptat a až tak důležité, abych kůli tomu základal novej topic to není. Díky za odpověď.
DrDick
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Diesko » 16 zář 2013, 20:20

A co tohle?

Procházení svých spoluhráčů
Víte, když je na serveru moc lidí a já například mám VIP, tak když si dám sprint, tak mě spoluhráči bloknou a nemám z toho nic. Občas se na hrozně malých mapách stává že neprojdu ani přes AFK hráče

Popřemýšlejte o tom :)
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
Diesko
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Mattonius » 17 zář 2013, 17:39

Momentálně všechny úpravy které se tu řešily a nadále budou řešit, nemohu žádným způsobem prosadit aby se zkusily nahodit. Nemám na to pravomoce, navíc GS má jiné starosti momentálně. Každopádně až bude možnost vše rozjet, pokusím se udělat co nejvíce k vaší spokojenosti.
S pozdravem, Matony
Obrázek
- Bývalý GG HLSA. Dnes už CS už nehraji.
- Potřebuješ pomoci nebo poradit? Máš dotaz ohledně Gungame serverů? Napiš mi.
Mattonius
Mistr
Mistr

Příspěvekod Diesko » 23 zář 2013, 17:39

Jestli se těchnápadů někdo ujme tak ..
VIP Napadlo mě, že když např. u VIP nejde granát ani padák, tak se místo toho může dát VIP hráčům ZDARMA baterka. Víte, na některých mapách je v rozích hrozná tma a hráči tam na sebe nevidí, jediný WHčkár vidí jestli tam někdo je, co takhle VIP hráčům dát zdarma baterku? Ono ten granát je asi blbost ..
Starej profil, nepiš mi
New → Dies
Diesko
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod tweetymichal » 28 zář 2013, 13:15 VIP

já bych nechal, jak je. Je to standartní GG systém. Při zásadnějších změnách přestanou chodit stálí hráči.

Přeci jen něco mám...
- Když se připojím chvíli hraju a přepnu se do specta, abych natočil demo, tak mě to už nepovolí se vrátit do hry (maximálně 1 změna). Musím tedy dát reconnect a zbytečně tak přicházím o levely.
- chtělo by to online adminy do hry, ne offline, které zpětně řeší bany podle nahlášení.
Obrázek
tweetymichal
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod FragONE » 03 říj 2013, 19:32 VIP

TF - Když někdo zabije vlastního hráče, aby ho to "potrestalo".. Semiclip- Na malých mapách hráči hrozně blokují.. Někdy mě to hodně vytáčí.. Střílím a najednou si přede mě stoupne hráč a já pak vidím kulový.. AWP- Jeden náboj je málo.. Dal bych aspoň 3.. Reload AWPčka trvá hrozně dlouho.. Mapy- Chtělo by to přidat aspoň 4 nějaké nové mapy :) Zdá se mi, že tam běhá jen tak 6 map.. Chtělo by to něco nového :3 Děkuji.
FragONE
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod FragONE » 07 říj 2013, 14:27 VIP

+ Chtělo by to opravit spectator.. Nemůžu se do něj někdy dostat.. na DM to funguje v pohodě ale na GG se do něj dostat někdy nejde.. A je to hodně problémové, když chci nahrát demo nebo jen zkontrolovat hráče.
FragONE
Sponzor
Sponzor

PředchozíDalší

Zpět na GunGame Servery