• Stránka 1 z 1
[Prijatý]GunGame / Tortoise^xD
Zdravím, rád by jsem si požádal o práva na GunGame serverech.
Nick v hre : Tortoise^xD
Nick na fóre : CoderPro
Profil na fóre : coderpro-u61314.html
Vek : 19
Steam nick : Timmy
Steam ID : STEAM_0:1:105191151
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2140/h ... yer=153006
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Žádný ban tu nemám, ani nikde jinde.
Niečo o sebe : Čau, jmenuji se Richard, mezi mé koníčky patří hraní videoher (PC, PS4), basket a ještě do nedávna jsem se věnoval programování, ale kvůli mé slabé PC sestavě jsem musel programování na neurčitou dobu opustit a začal jsem se znovu trošku věnovat hraní cs 1.6, kterou mi tento slabý PC rozjede, dá se říct, v pohodě. Ve svém volném čase se spíše zabývám prací na baráku, zahradě, samozřejmě jen pokud není nějak zlé počasí.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Minulý rok, jsem byl v akademii, kterou jsem úspěšně dokončil, po té jsem se nechal zrušit kvůli mé neaktivitě, neměl jsem v té době žádný počítač, takže aktivita byla nulová cca 3měsíce. Po té době, co jsem se se přišel kouknout na GG, tak tam nebylo nějak moc cheaterů, možná to bylo jen náhodou, že jsem narazil jen na pár cheaterů, kdo ví, ale i tak jsem se pokoušel něco nahlásit za poslední 2týdny. (Mnoho mi jich vyžral nějaký jiný hráč, co nahlašuje
)
Předem děkuji za vyřízení této žádosti.
Nick v hre : Tortoise^xD
Nick na fóre : CoderPro
Profil na fóre : coderpro-u61314.html
Vek : 19
Steam nick : Timmy
Steam ID : STEAM_0:1:105191151
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2140/h ... yer=153006
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Žádný ban tu nemám, ani nikde jinde.
Niečo o sebe : Čau, jmenuji se Richard, mezi mé koníčky patří hraní videoher (PC, PS4), basket a ještě do nedávna jsem se věnoval programování, ale kvůli mé slabé PC sestavě jsem musel programování na neurčitou dobu opustit a začal jsem se znovu trošku věnovat hraní cs 1.6, kterou mi tento slabý PC rozjede, dá se říct, v pohodě. Ve svém volném čase se spíše zabývám prací na baráku, zahradě, samozřejmě jen pokud není nějak zlé počasí.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Minulý rok, jsem byl v akademii, kterou jsem úspěšně dokončil, po té jsem se nechal zrušit kvůli mé neaktivitě, neměl jsem v té době žádný počítač, takže aktivita byla nulová cca 3měsíce. Po té době, co jsem se se přišel kouknout na GG, tak tam nebylo nějak moc cheaterů, možná to bylo jen náhodou, že jsem narazil jen na pár cheaterů, kdo ví, ale i tak jsem se pokoušel něco nahlásit za poslední 2týdny. (Mnoho mi jich vyžral nějaký jiný hráč, co nahlašuje

Předem děkuji za vyřízení této žádosti.
Maybe nothing in this life happens by accident. As everything happens for a reason, our destiny slowly takes form...
-
CoderPro - CS 1.6 CheatHunter
[Prijatý]GunGame / Tortoise^xD
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: GunGame / Tortoise^xD
Pridaj si ma na Steame, ozvem sa ti a dohodneme sa čo ďalej 

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [pohovor]GunGame / Tortoise^xD
Prijatý, vítaj 

Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1