• Stránka 1 z 1
[Přijat]GunGame / whiter
Zdravím, po necelých 2 měsících bych si chtěl zase požádat o práva.
Nick v hre : whiter
Nick na fóre : whiter
Profil na fóre : whiter-u49980.html
Vek : 18 let
Steam nick : whiter
Steam ID : STEAM_0:1:90612899
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2140/h ... ayer=45709
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nezměním mojí minulost skrz bany, byl tam pernamentní ban za cheating, blacklist na gather (csgo) a nějaký ban za nadávky a reklamu co jsem zjistil, ještě mi Seewe říkal o minecraft sekci, tam jen vím že jsem dostal ban za nadávky a nebo nějaký mute, ale i spíš to že jsem se tam choval jak úplný dement, což mě mrzí.
Niečo o sebe : Jmenuju se Petr, je mi 18 let. V březnu jsem byl poslaný do Akademie kvůli mojí minulosti, úspěšně jsem jí splnil. Momentálně se věnuju mojemu projektu, který mi něco malého vydělává (není podstatný). Ve volném čase jsem hlavně furt venku a nebo pracuju na autách. Moje minulost je tady bohužel špatná, ale poučil jsem se z mojich chyb a nechovám se už jak totální dítě co přišlo vlastní vinou o práva.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Jelikož jsem dodělal Akademii, jde snad vidět snaha, že o ty práva stojím. Jde hlavně o to, aby byl na serveru klid, nikdo necheatoval a hráči měli klidné hraní. Občas se v cheatech utnu jak vidím, proto jsem už toho moc skrz cheaty nehlásil, kdybych dostal zpět práva, je mi jasné, že to pošlu někomu na kontrolu.
Díky za přečtení mé žádosti, doufám že dostanu poslední šanci, hezký večer.
Nick v hre : whiter
Nick na fóre : whiter
Profil na fóre : whiter-u49980.html
Vek : 18 let
Steam nick : whiter
Steam ID : STEAM_0:1:90612899
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2140/h ... ayer=45709
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nezměním mojí minulost skrz bany, byl tam pernamentní ban za cheating, blacklist na gather (csgo) a nějaký ban za nadávky a reklamu co jsem zjistil, ještě mi Seewe říkal o minecraft sekci, tam jen vím že jsem dostal ban za nadávky a nebo nějaký mute, ale i spíš to že jsem se tam choval jak úplný dement, což mě mrzí.
Niečo o sebe : Jmenuju se Petr, je mi 18 let. V březnu jsem byl poslaný do Akademie kvůli mojí minulosti, úspěšně jsem jí splnil. Momentálně se věnuju mojemu projektu, který mi něco malého vydělává (není podstatný). Ve volném čase jsem hlavně furt venku a nebo pracuju na autách. Moje minulost je tady bohužel špatná, ale poučil jsem se z mojich chyb a nechovám se už jak totální dítě co přišlo vlastní vinou o práva.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Jelikož jsem dodělal Akademii, jde snad vidět snaha, že o ty práva stojím. Jde hlavně o to, aby byl na serveru klid, nikdo necheatoval a hráči měli klidné hraní. Občas se v cheatech utnu jak vidím, proto jsem už toho moc skrz cheaty nehlásil, kdybych dostal zpět práva, je mi jasné, že to pošlu někomu na kontrolu.
Díky za přečtení mé žádosti, doufám že dostanu poslední šanci, hezký večer.
9
-
whiter - Mistr Yoda
[Přijat]GunGame / whiter
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: GunGame / whiter
Adminy bych poprosil o reference 

Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Přidej si mě teda na Steam a domluvíme se, co dál.
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Seweee píše:Přidej si mě teda na Steam a domluvíme se, co dál.
Ahoj, do pm jsem ti poslal link, přidal by sis mě ty prosím? Furt mi to nejde, díky moc za ochotu
9
-
whiter - Mistr Yoda
Re: [Přijat]GunGame / whiter
Přijat zpět.
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1