• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]h. / Dust maps / -K-a-z-i-m-i-r-
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: h.
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust Maps
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: -K-a-z-i-m-i-r-
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:1402615292
[=] Zabanovana IP: 90.177.250.64
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
===============================
Zdravím páni a dámové, dnes o kolo 16:30 jsem obdržel perma ban za údajný wall hack který jsem ale neměl. Od admina h. na serveru Dust maps na mapě de_dust_castlegs. Bylo to asi 3 na 3, já za CT a jelikož T pořád chodili střed a někdy tam i kempili tak jsem kupoval kulomet a děroval jsem při každém náznaku pohybu či zvuku, od toho také kulomet slouží. Dal jsem asi 3 killi s kulometem a z toho byli 2 přes děrování ale v obou případech jsem toho hráče viděl a věděl jsem že tam je. Proto nechápu jak admin h. po pár killech dokázal určit že mám "WH".
Přeji pěkný den a doufám že se to brzy vyřeší.
[=] Dostal jsi trest od admina: h.
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust Maps
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheat [WallHack]
[=] Zabanovany nickname: -K-a-z-i-m-i-r-
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:1402615292
[=] Zabanovana IP: 90.177.250.64
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
===============================
Zdravím páni a dámové, dnes o kolo 16:30 jsem obdržel perma ban za údajný wall hack který jsem ale neměl. Od admina h. na serveru Dust maps na mapě de_dust_castlegs. Bylo to asi 3 na 3, já za CT a jelikož T pořád chodili střed a někdy tam i kempili tak jsem kupoval kulomet a děroval jsem při každém náznaku pohybu či zvuku, od toho také kulomet slouží. Dal jsem asi 3 killi s kulometem a z toho byli 2 přes děrování ale v obou případech jsem toho hráče viděl a věděl jsem že tam je. Proto nechápu jak admin h. po pár killech dokázal určit že mám "WH".
Přeji pěkný den a doufám že se to brzy vyřeší.
-
Besekr - Pokročilý
[Vyriešené]h. / Dust maps / -K-a-z-i-m-i-r-
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: h. / Dust maps / -K-a-z-i-m-i-r-
Zdravím, zde je vyčasované demo: http://leteckaposta.cz/961265579
18:55:00 - 19:05:00 sice jsi zahlédl hráče ale prefire byl hodně na jistotu
19:30:00 - 19:40:00 něják zvláštně ti tam nahoru skočilo to awp když tam byl hráč (podezření AB)
22:35:00 - 22:45:00 to jisté děrování s přesným timingem
24:00:00 - 24:10:00 no zoom?
30:50:00 - 31:35:00 děrování s tězákem?
32:30:00 - 32:50:00 opět děrování s těžákem?
33:00:00 - 33:25:00 jak tě tam bloknul hráč koukal jsi přímo na plantujícího hráče? a pak huntění na jistotu.
Pokud zkušenější CHH rozhodnou, že jsi necheatoval. Předem se ti omlouvám.
S přáním pěkného dne všem. _h0rm0n_
19:30:00 - 19:40:00 něják zvláštně ti tam nahoru skočilo to awp když tam byl hráč (podezření AB)
33:00:00 - 33:25:00 jak tě tam bloknul hráč koukal jsi přímo na plantujícího hráče? a pak huntění na jistotu.
Pokud zkušenější CHH rozhodnou, že jsi necheatoval. Předem se ti omlouvám.
S přáním pěkného dne všem. _h0rm0n_
-
h0rm0n - Kolemjdoucí
1.Co je na tom divného?
Uplně normalní kill. (A nevím co je prefire)
2. Ano, to přiznávám sám bylo to velice divné
D Předemnou byl hráč chtěl jsem ho zabít nepovedlo se, mezi přebíjením jsem zahlédl nahoře hráče, zazoomoval jsem před sebe, ale jelikož ten hráč tam už nebyl tak jsem se rychle podíval nahoru protože jsem témeř s jistotu si myslel že mě zabije... kdo by taky přeslechl AWP. A ještě hraji Furien a AWP beru docela často , můžeš se jít podívat na tyhle záškuby mám pořád jelikož je to rychlá hra a já se dost lekám a sens na myši mam na 17 s 1600 DPI 
3. Jisté děrování s timingem..
D to mě dostalo.. má AWP já M4... mám čekat až vyleze a zabije mě na 1 ránu? To děrování nebylo vůbec jisté ze začátku kde on zaběhl uplně za krabici za pravou část a já jsem děroval jen levou část. Nakonec stejně zabil on mě.
4. Ano, no zoom také nic neobvyklého prostě náhoda a jak jsem již psal Hraji Furien kde dávám taky no zoom nebo quickscope a občas si zahraju také sniper war.
5. A? Mám střílet po jednom náboji když mám 300 náboju? Proč jsem kulomet kupoval? Na děrováni.... na co jiného se asi kupuje, navíc hráči chodili pořád ty samé místa... Opět jsem žádný neobvyklý kill s kulometem nezaznamenal.
6. -II- (to samé)
7. Vůbec nevím o čem to mluvíš, ale zase jsem v tomto čase nezaznamenal nic nenormálního. Prostě mám kulomet s 300 náboji, dobrou náladu, je mi jedno jestli něco zabiju nebo ne hraju 4fun tak vezmu kulas a fulloutim
PS nevím jestli si začátečník jako CHH, ale příjde mi že tady to vše neni nic neobvyklého a na ostatních serverech to dávají pořád.. hraji public 1 a tam se nestíhám divit co dávají, tam ani zoom nepotřebují. Jestli chceš pochytat nějaké cheatery, doporučují Gungame tam je to vzácnost když není někdo zapatej
PPS kdybch už měl hackovat nestáhnu si takovejhle bullshit jednoduchej, ale něco lepšíhu. Ban za WH, který nemám GG.
1.Co je na tom divného?

2. Ano, to přiznávám sám bylo to velice divné

3. Jisté děrování s timingem..

4. Ano, no zoom také nic neobvyklého prostě náhoda a jak jsem již psal Hraji Furien kde dávám taky no zoom nebo quickscope a občas si zahraju také sniper war.
5. A? Mám střílet po jednom náboji když mám 300 náboju? Proč jsem kulomet kupoval? Na děrováni.... na co jiného se asi kupuje, navíc hráči chodili pořád ty samé místa... Opět jsem žádný neobvyklý kill s kulometem nezaznamenal.
6. -II- (to samé)
7. Vůbec nevím o čem to mluvíš, ale zase jsem v tomto čase nezaznamenal nic nenormálního. Prostě mám kulomet s 300 náboji, dobrou náladu, je mi jedno jestli něco zabiju nebo ne hraju 4fun tak vezmu kulas a fulloutim

PS nevím jestli si začátečník jako CHH, ale příjde mi že tady to vše neni nic neobvyklého a na ostatních serverech to dávají pořád.. hraji public 1 a tam se nestíhám divit co dávají, tam ani zoom nepotřebují. Jestli chceš pochytat nějaké cheatery, doporučují Gungame tam je to vzácnost když není někdo zapatej

PPS kdybch už měl hackovat nestáhnu si takovejhle bullshit jednoduchej, ale něco lepšíhu. Ban za WH, který nemám GG.
-
Besekr - Pokročilý
Nebudu se vyjadřovat tam kam nemám
-
DIEHARD - Pokročilý
Demo v CHH sekcii. Počkajte na konečný verdikt.
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [čaká na CHH]h. / Dust maps / -K-a-z-i-m-i-r-
Tak už se k tomu někdo vyjádří? Rád bych si zahrál... -.-
-
Besekr - Pokročilý
Re: [Vyriešené]h. / Dust maps / -K-a-z-i-m-i-r-
Ach..
Máš unban. Ospravedlňujeme sa za vzniknuté problémy a želáme príjemné hranie na našich serveroch.
Ak k tomu chceš niečo dodať, dávam ti priestor. Po 48 hodinách bude topic zamknutý.

Máš unban. Ospravedlňujeme sa za vzniknuté problémy a želáme príjemné hranie na našich serveroch.
Ak k tomu chceš niečo dodať, dávam ti priestor. Po 48 hodinách bude topic zamknutý.
-
Chápu to, chybovat je lidské, ale přeci na takové úrovní jako jsou CHH by se to nemělo stávat. I já jako obyčejný hráč bych tam našel možná max. 1 situaci, která by se dala považovat za AB. Tak doufám že h. se napraví a bude v tom pokračovat, ale lépe 
I přesto jsem rád že to dopadlo takhle, mohlo být i hůř, ale to bych už asi fakt skoncoval s GS
A nějaké VIP (free) by se nenašlo za způsobenou újmu?

I přesto jsem rád že to dopadlo takhle, mohlo být i hůř, ale to bych už asi fakt skoncoval s GS

A nějaké VIP (free) by se nenašlo za způsobenou újmu?

-
Besekr - Pokročilý
Nie každý admin je zároveň CHH
Čo sa tvojej ujmy týka - je nám ľúto, že si nemohol hrať 3 dni, avšak free VIP sa naozaj nenájde

Čo sa tvojej ujmy týka - je nám ľúto, že si nemohol hrať 3 dni, avšak free VIP sa naozaj nenájde

-
• Stránka 1 z 1