• Stránka 1 z 1
[V]Habs / totalny ignor stiaznosti
mari-viacbodove-nahlasenie-t232496.html
tak ja nechapem , ja mu tam nahlasim cistý mfk za ktorý môže Mari a on este da argumentaciu ze
Hlavne ze o 4 body skorej zacne slovickarit Habs sám
Prečo ja nedostanem ponaučenie ale rovno ban a Poland dostáva stale ponaučenia .
Ja tam vypisem stiaznost a keby ju rieši objektívny nie zaujatý človek , dopadlo by to celkom inak .
Hlavne ze do admin teamu berete krysákov ktorý píšu mimo serveru nadavky hráčom samozrejme habs zatvorí očka a dá voláku argumentaciu typu , zoberie si ponaučenie, no nie dajte mu upozornenie ,ban hocičo .
Ocividne tu plati "ja som admin, kto je viac".
tak ja nechapem , ja mu tam nahlasim cistý mfk za ktorý môže Mari a on este da argumentaciu ze
6. Snažíš sa zbytočne slovičkáriť. Admin, v tomto prípade Simon jasne slovom "prapor" vyjadril, že od hráčov chce, aby sa postavili na vlajku a nestali na stožiari, na ktorom je vlajka upevnená. Poučený Poland už bude po tvojom dôkladnom vysvetlení poznať rozdieľ medzi práporom a vlajkou. Keď ťa na mape rush pošle Simon na skejty, tak prídeš so sťažnosťou, kde budeš mať ako dôkaz slovník, v ktorom je vysvetlené, že to nemôže byť skejt, pretože nemá kolesa? Ja myslím, že nie.
Hlavne ze o 4 body skorej zacne slovickarit Habs sám
2. Simon vysvetlil atrakciu v znení: Umiestnim tu 2 bloky, a prví dvaja hráči, ktorí ich obsadia, budú prežívať. FK by si dostal v prípade, keby Simon povedal : V atrakcii sú ukryté 2 bloky, prví 2, ktorí ich obsadia budú prežívať. Vidíš ten rozdiel? Simon v budúcom čase vysvetlil, čo bude napĺňou atrakcie, ty si mal čakať na to, kým atrakciu dovysvetlí (odštartuje).
Prečo ja nedostanem ponaučenie ale rovno ban a Poland dostáva stale ponaučenia .
Ja tam vypisem stiaznost a keby ju rieši objektívny nie zaujatý človek , dopadlo by to celkom inak .
Hlavne ze do admin teamu berete krysákov ktorý píšu mimo serveru nadavky hráčom samozrejme habs zatvorí očka a dá voláku argumentaciu typu , zoberie si ponaučenie, no nie dajte mu upozornenie ,ban hocičo .
Ocividne tu plati "ja som admin, kto je viac".
karty na stole no nehrame sedmu

-
talenthunter - Zkušený
[V]Habs / totalny ignor stiaznosti
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Habs / totalny ignor stiaznosti
Prečo ja nedostanem ponaučenie ale rovno ban
Ban si dostal v prvom prípade za to, že si výhodu nahlasil Katijke, ktorá pri reakcii o výhodu ani len neskočila, pri čom zo situácie plynulo, že sa snažíš cielene nadržiavať a v druhom prípade za to, že do voice na serveri púšťaš pesničký a iné somariny, ktoré kazia hru.
Hlavne ze do admin teamu berete krysákov ktorý píšu mimo serveru nadavky hráčom
Nemáme dosah na to, čo sa deje mimo serveru, pre nás je dôležité to, čo sa deje na serveri.
Všetko ostatné ti bolo vysvetlené v pôvodnej sťažnosti.
-
Habs - Spamer
Re: Habs / totalny ignor stiaznosti
Drž sa toho motta, čo máš napísané v podpise a údajná šikana kvôli tvojej nevedomosti bude pokračovať. Prečo si kazíš náladu?
Pre znázornenie:

Sťažnosť zamietnutá.
Pre znázornenie:

Sťažnosť zamietnutá.
-
asdfJB - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1