• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Haciko - DUST 2 ONLY
Názov témy - NEOBJEKTIVNY HACIKO
1. examination 1060 STEAM_0:0:957248250 8 21:37 80 0
2. Popis situácie:
Zdravim, rad by som dal do pozornosti neobjektivnost a zaujatost admina Hachiko, ktory prisiel na server DUST 2 ONLY a spectoval. Hrac Leyyef kempil 15 sekund pred koncom kola na T spawne (ako T hrac) a nasledne po mojom upozorneni na tuto situaciu (ze kempi) mi zacal nadavat. Admin cely cas v specte absolutne neriesil. Ked som napisal nadavku na adresu Leyeffa ja, hned ma admin upozornil, tak som sa ho opytal, ci si robi srandu a ci naozaj mieni riesit moju jednu nadavku na Leyeffa a jeho hru, ci nadavky na mna absolutne ignoruje.
Je tu pekne ukazany dvojity meter na hracov. Admin ma nasledne bezdovodne kickol zo serveru - ziadnym sposobom som ho neurazil, len som poukazal na to, ze je neobjektivny a zaroven absolutne nereagoval a neodovodnil konanie voci mne. Opat podotykam, Leyeffa, ktory tam pouzival nadavky a kempil na spawne absolutne neriesil a ignoroval to.
Poprosim, aby ste si urobili poriadky u adminov, pretoze su ocividne zaujati voci istym hracom a ostatnym respektuju zjavné porušovanie pravidiel. Vdaka.
3. Dôkaz - screenshoty
1. examination 1060 STEAM_0:0:957248250 8 21:37 80 0
2. Popis situácie:
Zdravim, rad by som dal do pozornosti neobjektivnost a zaujatost admina Hachiko, ktory prisiel na server DUST 2 ONLY a spectoval. Hrac Leyyef kempil 15 sekund pred koncom kola na T spawne (ako T hrac) a nasledne po mojom upozorneni na tuto situaciu (ze kempi) mi zacal nadavat. Admin cely cas v specte absolutne neriesil. Ked som napisal nadavku na adresu Leyeffa ja, hned ma admin upozornil, tak som sa ho opytal, ci si robi srandu a ci naozaj mieni riesit moju jednu nadavku na Leyeffa a jeho hru, ci nadavky na mna absolutne ignoruje.
Je tu pekne ukazany dvojity meter na hracov. Admin ma nasledne bezdovodne kickol zo serveru - ziadnym sposobom som ho neurazil, len som poukazal na to, ze je neobjektivny a zaroven absolutne nereagoval a neodovodnil konanie voci mne. Opat podotykam, Leyeffa, ktory tam pouzival nadavky a kempil na spawne absolutne neriesil a ignoroval to.
Poprosim, aby ste si urobili poriadky u adminov, pretoze su ocividne zaujati voci istym hracom a ostatnym respektuju zjavné porušovanie pravidiel. Vdaka.
3. Dôkaz - screenshoty
- adrijan
- Pokročilý

Haciko - DUST 2 ONLY
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: Haciko - DUST 2 ONLY
Během toho, co jsem "nic nedělal" jsem si všiml, tvoji nadávky pak leyyefove, dostali jste zvlášť upozorněni na sklo oba. Rypal si domě pak, dostal si kick.
Nejsem zaujatý jen si všímám, tvojích reakci na moje kroky, které stebou nemaji nic společně a myslíš, že to nechápu, idk... A že těch situací je....
Nejsem zaujatý jen si všímám, tvojích reakci na moje kroky, které stebou nemaji nic společně a myslíš, že to nechápu, idk... A že těch situací je....
-

Marcus - CS 1.6 Admin

nic nedelal, len spectoval a zaberal miesto - vieš komu hovor.....
to, ze si vztahovacny a mas problem so vsetkym, co napisem, si ries inde a nie tym, ze ma bezdovodne kickujes, banujes kazdeho, kto si dovoli vyjadrit akukolvek - i co najmensiu kritiku na tvoju osobu, a realne veci - ako zapnuti hraci/kempiaci T, neriešiš.......
mas ocividne dvojaky meter na hracov.... napisal mi tam asi 5x viac nadavok ako ja na jeho osobu, zaujimave, ze moju si si vsimol hned a jeho si totalne prehliadal....takisto to, ze kempil na spawne - upozornoval som na to, ty si bol v specte a vobec si to neriesil....
lebo si to videl, len kryjes "svojich" hracov a ti, ktori ti nevyhovuju, tak si na nich honis ego...
to, ze si vztahovacny a mas problem so vsetkym, co napisem, si ries inde a nie tym, ze ma bezdovodne kickujes, banujes kazdeho, kto si dovoli vyjadrit akukolvek - i co najmensiu kritiku na tvoju osobu, a realne veci - ako zapnuti hraci/kempiaci T, neriešiš.......
mas ocividne dvojaky meter na hracov.... napisal mi tam asi 5x viac nadavok ako ja na jeho osobu, zaujimave, ze moju si si vsimol hned a jeho si totalne prehliadal....takisto to, ze kempil na spawne - upozornoval som na to, ty si bol v specte a vobec si to neriesil....
lebo si to videl, len kryjes "svojich" hracov a ti, ktori ti nevyhovuju, tak si na nich honis ego...
- adrijan
- Pokročilý

zaujimave ze na "admina" Marcusa su same staznosti. Kto si kedy uvedomi, ze je tupy ako kolajnica?
- iii69
- Amatér

ja sa tiez pripajam k staznosti.
Mal som nick YA YUIS GEYAIIIO a zmenil mi ho on sam na iii. Tak som si ho zmenil naspat a kickol ma. To uz nemozem mat vlastny nick ktorym nikoho neurazam a pisem o sebe zo srandy ze som gej? Bez opytania vyriesil vec len zato ze som "iii".
Admin by nemal veci riesit podla svojich subjektivnych pocitov a uz vobec nie sa starat do nickov, ktorymi nikoho nechcem urazit.
Mal som nick YA YUIS GEYAIIIO a zmenil mi ho on sam na iii. Tak som si ho zmenil naspat a kickol ma. To uz nemozem mat vlastny nick ktorym nikoho neurazam a pisem o sebe zo srandy ze som gej? Bez opytania vyriesil vec len zato ze som "iii".
Admin by nemal veci riesit podla svojich subjektivnych pocitov a uz vobec nie sa starat do nickov, ktorymi nikoho nechcem urazit.
- iii69
- Amatér

https://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/h ... yer=206466
2026-06-01 21:06:16 markus blow job. Gamesites.cz ^Dust2 + tvůj super chatlog.
Ban na chat si nedostal odemě ikdyž do mě ryješ nonstop.
Ostatni hráči maji bany a to většinou jedni a ti sami. A asi jen tak to nebude. Příklad : iii dostane upozorněni na nick, místo změny mi vyhrožuje, dostane ban a místo poučení, opět rype přes nick do dalšího hráče a po upozornění a změny nicku. Si ho změní zpátky.... Co bys udělal ty? A take kecy, že nechávám kámoše
Myslím, že bylo dost příkladu, včetně Ub žádosti na mě, od lidi, co jsem sněma hral roky tady.
iii:
YA YUIS ATAIOO. - YA YUIS GEYAIIIO stačí takhle? Nebo budeš hrát okolo toho divadlo, že to bylo for fun.
2026-06-01 21:06:16 markus blow job. Gamesites.cz ^Dust2 + tvůj super chatlog.
Ban na chat si nedostal odemě ikdyž do mě ryješ nonstop.
Ostatni hráči maji bany a to většinou jedni a ti sami. A asi jen tak to nebude. Příklad : iii dostane upozorněni na nick, místo změny mi vyhrožuje, dostane ban a místo poučení, opět rype přes nick do dalšího hráče a po upozornění a změny nicku. Si ho změní zpátky.... Co bys udělal ty? A take kecy, že nechávám kámoše
iii:
YA YUIS ATAIOO. - YA YUIS GEYAIIIO stačí takhle? Nebo budeš hrát okolo toho divadlo, že to bylo for fun.
-

Marcus - CS 1.6 Admin

ty mi vidis do hlavy ako som to myslel?
to ze sa necham inspirovat nickom ineho hraca neznamena ze narazam na neho ty primitiv. To je tvoj subjektivny nazor. Prestan sa uz strapnovat a sikanovat hracov.
to ze sa necham inspirovat nickom ineho hraca neznamena ze narazam na neho ty primitiv. To je tvoj subjektivny nazor. Prestan sa uz strapnovat a sikanovat hracov.
- iii69
- Amatér

a dalsia vec kedy som sa ti vyhrazal?
ked si dam nick daj mi adresu, to je vyhrazka? odkedy? co ak ti chcem poslat kvety alebo IQ testy? spamataj sa uz. Zas si vec riesil podla svojich pocitov, nie podla dokazov.
ked si dam nick daj mi adresu, to je vyhrazka? odkedy? co ak ti chcem poslat kvety alebo IQ testy? spamataj sa uz. Zas si vec riesil podla svojich pocitov, nie podla dokazov.
- iii69
- Amatér

Kamarát, to naozaj ideš teraz vyťahovať správu marcus blow Job, keď sa tu rieši uplne inak situácia - dnešná? Ty si fakt taký zúfalý, alebo si len hlúpy? Pýtam sa, netvrdím to.
Daj sa do poriadku a citaj, čo píšem... To si si nijak neobhájil, len ideš na mňa kydať... Všetko, čo ti nevyhovuje je "provokácia" a potom hneď zneužívas svoje postavenie admina na kickovanie a banovanie...keď sa tá pýtam na konkrétny dôvod totálne má ignoruješ aj keď ta 10x oslovím a žiadam o zdôvodnenie tvojho konania... Total ignor z tvojej strany a ešte dáš kick,lebo si vobec dovoliť opýtať sa ťa, prečo má kickujes/upozorňujes... A prehrešky leyefa totalne prehliadas aj keď sú očividné a dokazatelné....
pohonkaj si ešte ego, ale nebude to náhoda, že viacero hráčov sa na teba sťažuje...ale tak všetci sú blbi,len ty si lietadlo
- adrijan
- Pokročilý

Pak nemám banovat, kickovat.... Když vlastně píšou stejně jak tady... DENODENNĚ
-

Marcus - CS 1.6 Admin

co to tu trepes?
sam si napisal ze si mi dal ban za vyhrazky. Tak tu daj teraz dokaz, ze som sa ti vyhrazal a nepis omacky a scracky o tom co si ja myslim, co si ty myslis. Takto adminovanie nefunguje. Dal si mi ban za vyhrazky a teraz daj dokaz ze som sa ti vyhrazal.
sam si napisal ze si mi dal ban za vyhrazky. Tak tu daj teraz dokaz, ze som sa ti vyhrazal a nepis omacky a scracky o tom co si ja myslim, co si ty myslis. Takto adminovanie nefunguje. Dal si mi ban za vyhrazky a teraz daj dokaz ze som sa ti vyhrazal.
- iii69
- Amatér

Kamo, tebe uniká pointa, riešim dnešnú situáciu, ktorú popisujem v sťažnosti a tvoj argument nie je nikde. Jednoducho som sa na teba na serveri nijak vulgárne nevyjadril, nič som ti neurobil. Napriek tomu si TY MNE DAL KICK ZO SERVERU A NEODPOVEDAL MI NA ASI 10 SPRAV, KDE SOM ZIADAL O VYSVETLENIE. IGNOROVAL SI HRACA, KTORY PORUSOVAL PRAVIDLA HRY TYM, ZE KEMPIL NA T SPAWNE A NADAVAL MI. Čo ešte viac chces ako dôkaz, ako to, že jednoducho KICKUJES tých ktorí ti nevyhovujú a ostatných prehliadas?poprosím, vyjadriť sa k tejto konkrétnej situácii, vdaka
- adrijan
- Pokročilý

Jeste jednou a naposledy. Oba jste dostali upozorneni. Tys rypal dal, dostal si kick. To, ze kempil nekdo? Nemel jsem ho na spectu, nevidel jsem, resil jsem uplne jineho hrace. Snad si druhe vyjadreni podobne prvnimu pochopil. Iii ktobe se ani vyjadrovat nebudu…
-

Marcus - CS 1.6 Admin

Jasne ze sa vyjadrovat nebudes 
- iii69
- Amatér

Dobre, môžeš mi ,prosím, napísať, ako som ťa provokoval? Poprosím konkrétnu správu odo mňa, ktorá je provokácia... Prosím...
VSETKO CO SA TI NAPISE ZHODNOTIS AKO PROVOKACIU, ABY SI SI MOHOL OBHAJIT "KICKOVANIE" A BANOVANIE...
)
VSETKO CO SA TI NAPISE ZHODNOTIS AKO PROVOKACIU, ABY SI SI MOHOL OBHAJIT "KICKOVANIE" A BANOVANIE...
- adrijan
- Pokročilý

• Stránka 1 z 2 • 1, 2