• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] Hackeři na vašem teamspeaku
zdravím, chtěl bych jen upozornit nevím jak to tam máte ale jestli by jste mohli jak se vytvoří free room dole doplnit aby jsme mohli někoho kopnout z té roomky
včera v nočních hodinách jsem se svými spolužáky hrál Lolko (nepodstatné) a připojil se k nám nejdřív nějaký Rus a poté i Amík
nebyl to hráč co hrál zrovna snáma ale
věděl koho hraji (Shaco ) že mam royal skin atd jaké mam score potom mi napsal i jaké mají nicky moji spolužáci a poté i co hrají za championy poté ja se odpojil a kámošovi se naboural na webku napsal mu ať se koukne z okna
taktéž i napsal jeho adresu, jméno a i dokonce jaký má mobil
já jsem pc poté vypnul a ráno nešel zapnout teď už to jde jen poprosím o tu funkci zablokovat určitého hráče díky
nebo kontakt na nějakého admina 
včera v nočních hodinách jsem se svými spolužáky hrál Lolko (nepodstatné) a připojil se k nám nejdřív nějaký Rus a poté i Amík
nebyl to hráč co hrál zrovna snáma ale
věděl koho hraji (Shaco ) že mam royal skin atd jaké mam score potom mi napsal i jaké mají nicky moji spolužáci a poté i co hrají za championy poté ja se odpojil a kámošovi se naboural na webku napsal mu ať se koukne z okna
taktéž i napsal jeho adresu, jméno a i dokonce jaký má mobil
já jsem pc poté vypnul a ráno nešel zapnout teď už to jde jen poprosím o tu funkci zablokovat určitého hráče díky

-
munco - Zkušený
[vyřešeno] Hackeři na vašem teamspeaku
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Hackeři na vašem teamspeaku
A teď tu o Červené Karkulce..
lock
lock

Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
-
SponErko - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1