★ Hádej kdo?! ★

Příspěvekod DarkMouse » 27 bře 2017, 14:47 VIP

» Průběh soutěže «

    V této soutěži jde o to, abyste se pokusili uhádnout o jakou známou ale aj méně známou postavu/osobu se jedná. Může to být známa celebrita, postava z filmu, ale aj hráč z GS. Pokud napíšete jako první správnou odpověď, získáte určitý počet bodů. Na konci se body sečtou a podle nich se určí finální pořadí. Soutěž bude rozdělená na 5 fází.

    1. fáze - indície
    V této fázi bude pořadatel dávat jednotlivé indície, které vás dovedou až ke správné odpovědi. Odpovídat můžete samozřejmě okamžitě, když si budete myslet, že již znáte správnou odpověď. Za každou správnou odpověď získáte určitý počet bodů, ze kterých bude následně rozhodnuté o výhercích. Avšak body získáte pouze tehdy, když budete mít odpověď napsanou správně a jako první. Indície mohou vypadat asi nějak takto: "Tato postava hrála ve filmu s čarodějnickou tématikou. Jeho role byla ředitel školy.

    2. fáze - otázky
    V této fázi budete pokládat postupně pořadateli jednotlivé otázky, na které může pořadatel odpovídat pouze ano/ ne. Vašim úkolem je se pomocí všech těchto odpovědí propracovat až k tomu, o koho se jedná. Za každou správnou odpověď získáte určitý počet bodů, ze kterých bude následně rozhodnuté o výhercích. Avšak body získáte pouze tehdy, když budete mít odpověď napsanou správně a jako první. Vaše otázky mohou být různého charakteru pro příklad mohou vypadat takto: "Jsi ještě živý/á?"

    3. fáze - obrázky
    Organizátor si na svůj avatar bude dávat obrázky jednotlivých více či méně známých postav/osob apod. Vašim úkolem je uhádnout, která osoba se na avataru právě nachází a napsat tuto odpověď správně do chatu. Ale pozor! Obrázky mohou být různě otočené, ustřižené nebo zkreslené apod.

» Pravidla soutěže «

Základní všeobecná pravidla pro soutěže:
  • Je zakázáno užívat vulgárních či urážejících výrazů vůči ostatním soutěžícím či pořadatelům.
  • Lidi nepovolaní organizováním dané soutěže mají přísný zákaz si v room zapínat mikrofon bez souhlasu pořadatele dané soutěže.
  • Zákaz nahrávání po celou dobu konání soutěže bez souhlasu hl. pořadatele či pořadatele dané soutěže.
  • Je zakázáno si během soutěže svévolně měnit jméno na TS.
  • Je zakázáno spamovat či jinak zbytečně rušit pořadatele soutěže.
  • Pořadatel si vyhrazuje právo vyhodit jakéhokoli účastníka v případě jeho neadekvátního chování nebo podezření na podvádění jakéhokoli typu.

» Registrace «

    Registrace je jednoduchá, stačí přijít do soutěžní roomky a být tam. Do roomky se dostavte cca 10 minut před začátkem soutěže, budou zde vysvětlena doplňková pravidla a organizátoři budou odpovídat na případné otázky. Poté je již jen na vás, zda se do soutěže zapojíte či nikoli a budete tedy odpovídat na otázky, které vám budou podané.

» Ceny pro výherce «

  • 1.místo - 225 kreditů do GS Ligy + ikonka na TS
  • 2.místo - 180 kreditů do GS Ligy
  • 3.místo - 135 kreditů do GS Ligy
                Hlavní pořadatel soutěží
                Správce herních turnajů
Uživatelský avatar
DarkMouse
Spamer
Spamer
 
Příspěvky: 1688
Registrován: 22 úno 2013, 07:03
Bydliště: Středočeský kraj

★ Hádej kdo?! ★

od Rumcajz » 27 bře 2017, 14:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22
Bydliště: Středočeský kraj

Zpět na Pravidla Teamspeak soutěží

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků