• Stránka 1 z 1
[Vyr.][*PrOgAmErS*] |HaJzL| / Fk / Jailbreak 1
1. Nick: [*PrOgAmErS*] |HaJzL|
2. Steam ID: VALVE_0:0:382041331
3. Datum a Čas: 29.09.2017 00:04
4. Popis situace: Simon dal príkaz aby sme išli za ním, že ideme na chladničku.... Vytúpili sme úplne hore a dostal som FK... ďalšie kolo mi VD nenahlásil....
5. Důkaz: Screen ( všimnite si že na screene sú zátvorky ->()<- a v mene má ->[]<- .... Je to z toho dôvodu že som si nestihol napísať status a spraviť si screen. Ale na screene je tá SID ako je napísaná v téme ) Demo
6. Čas na demu: 33:50-34:10 -> FK ( Ja viem že tam není zvuk ale... Jak si môžete všimnúť tak išli všetci hore a on mi zabil... Netočil som to vtedy lebo som si myslel že KosSo mu niečo povie a predtým než odíde si skontroluje či mi dal alebo nedal to VD... Jelikož on bol ten simon tak potom on je svedok ( aj to počul) že daný hráč mi dal FK )
2. Steam ID: VALVE_0:0:382041331
3. Datum a Čas: 29.09.2017 00:04
4. Popis situace: Simon dal príkaz aby sme išli za ním, že ideme na chladničku.... Vytúpili sme úplne hore a dostal som FK... ďalšie kolo mi VD nenahlásil....
5. Důkaz: Screen ( všimnite si že na screene sú zátvorky ->()<- a v mene má ->[]<- .... Je to z toho dôvodu že som si nestihol napísať status a spraviť si screen. Ale na screene je tá SID ako je napísaná v téme ) Demo
6. Čas na demu: 33:50-34:10 -> FK ( Ja viem že tam není zvuk ale... Jak si môžete všimnúť tak išli všetci hore a on mi zabil... Netočil som to vtedy lebo som si myslel že KosSo mu niečo povie a predtým než odíde si skontroluje či mi dal alebo nedal to VD... Jelikož on bol ten simon tak potom on je svedok ( aj to počul) že daný hráč mi dal FK )
♥ Rodinu si váž, rodinu si stráž- je to to jedine čo máš ♥
-
lokall - Zkušený
[Vyr.][*PrOgAmErS*] |HaJzL| / Fk / Jailbreak 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [*PrOgAmErS*] |HaJzL| / Fk / Jailbreak 1
Čo so mnou ? 
Ale nie , jop situáciu si pamätám. Jednalo sa o FK, aj hráč čo ti dal FK hneď hovoril, že nechcel , že ti chcel len pod nohy streliť či čo. Keby mi to pripomenieš ďalšie kolo sám by som ti to VD dal , ale ako si aj písal tak po tom kole som to už odpojil
No ale ja , taká dobrá duša som pozrel či náhodou nemám demo , a bum mám. Moje príkazy tam síce nie sú počuť , ale tak je tam počuť to ako hráč povedal že to bolo nechcené atď. Neviem ako ste to ďalšie kolo riešili , či si pýtal aspoň mikrofón kedže hráč si bol vedomý toho , že ti dal FK tak ti ho mohol aj nahlásiť ak by si mu pripomenul či ?
Čas: od 34:20
Link : https://www.sendspace.com/file/kj95h2

Ale nie , jop situáciu si pamätám. Jednalo sa o FK, aj hráč čo ti dal FK hneď hovoril, že nechcel , že ti chcel len pod nohy streliť či čo. Keby mi to pripomenieš ďalšie kolo sám by som ti to VD dal , ale ako si aj písal tak po tom kole som to už odpojil

Čas: od 34:20
Link : https://www.sendspace.com/file/kj95h2

-
KosSo - Spamer
- 2017-09-28 23:59:27 takže ide na forko. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2017-09-28 23:59:22 fajn. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2017-09-28 23:59:12 Mikrofón ohľadom FreeKillu/Demencií CT/Len tak

2017-09-28 23:59:10 Mikrofón ohľadom FreeKillu/Demencií CT/Len tak

- 2017-09-28 23:58:56 Mikrofón ohľadom FreeKillu/Demencií CT/Len tak

2017-09-28 23:58:45 Mikrofón ohľadom FreeKillu/Demencií CT/Len tak

2017-09-28 23:58:37 Mikrofón ohľadom FreeKillu/Demencií CT/Len tak

2017-09-28 23:58:09 Mikrofón ohľadom FreeKillu/Demencií CT/Len tak

2017-09-28 23:57:15 Mikrofón ohľadom FreeKillu/Demencií CT/Len tak

2017-09-28 23:57:04 VD?. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2017-09-28 23:56:36 "Zahovárač. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2017-09-28 23:56:27 jasné. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2017-09-28 23:56:21 haalo. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2017-09-28 23:56:17 wtf?.
-
lokall - Zkušený
KosSo píše:
Keby mi to pripomenieš ďalšie kolo sám by som ti to VD dal........Neviem ako ste to ďalšie kolo riešili , či si pýtal aspoň mikrofón kedže hráč si bol vedomý toho , že ti dal FK tak ti ho mohol aj nahlásiť ak by si mu pripomenul či ?
Dal som ti sem výpis z chatu takže mikrofón som si pýtal niekoľkokrát + myslel som si že ked to povedal tak aj to VD nahlási a nehal som to naňho
-
lokall - Zkušený
Tak začneme tým, že si opravíš nahlásenie tak, aby ti všetko sedelo. Po poslednom "Apdejte" Vzoru musíme byť neústupní.
Nick, ktorý si vypísal, nesúhlasí s Nickom, ktorý je na Screene.
Na opravu máš presne 24 hodín. Ja si zatiaľ pozriem Demá, a keď to opravíš doplním verdikt.
Nick, ktorý si vypísal, nesúhlasí s Nickom, ktorý je na Screene.
Na opravu máš presne 24 hodín. Ja si zatiaľ pozriem Demá, a keď to opravíš doplním verdikt.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Re: [V riešení...][*PrOgAmErS*] |HaJzL| / Fk / Jailbreak 1
Okej, rozhodol som sa, že ťa ušetrím práce. Pravdepodobne by si aj tak Screen s jeho menom, takým, aké ho mal vtedy v hre, už asi nezohnal. A aj keby áno, bol by ti zbytočný. Prečo? Napíšem to v bodoch:
1.)
Myslím, že k tomu nie je čo dodať. Je to tak a treba sa s tým zmieriť. Je úplne jedno, ako Demo vyzerá. Nebudeme tu polemizovať, čo sa asi stalo, čo sa mohlo stať, keby Simon povedal toto a hento....
2.) Ten bind na Mikrofón si čím skôr zmeň. Ja by som ti ho ani nezapol. Máš si prosiť mikrofón o jednej veci. A nie, vy tam nasáčkujete dobre že nie 69 vecí, o ktorých chcete hovoriť a čakáte, že vám CT vyhovie. To kde sme...
3.) Ani na Kossovom Deme nejdú bohužiaľ počuť zvuky. Aj keby ich počuť bolo a Hajzel by nebodaj dostal BAN, ty by si si body počítať nemohol.
Snáď som na nič nezabudol. Ak áno, tak to sem dopíšem potom.
Ak nesúhlasíš s verdiktom, napíš mi PMku. Tu už nie je potrebné písať nič.
Vyriešené.
1.)
FK, MFK, Nesplniteľný príkaz, Hádzanie zbrane T, či akékoľvek iné Kazenie hry nebudú uznané, ak budete Simonovať (či pri deme z HLTV), pretože na dôkaze musí byť počuť, aké boli príkazy, zákazy atď...
Myslím, že k tomu nie je čo dodať. Je to tak a treba sa s tým zmieriť. Je úplne jedno, ako Demo vyzerá. Nebudeme tu polemizovať, čo sa asi stalo, čo sa mohlo stať, keby Simon povedal toto a hento....
2.) Ten bind na Mikrofón si čím skôr zmeň. Ja by som ti ho ani nezapol. Máš si prosiť mikrofón o jednej veci. A nie, vy tam nasáčkujete dobre že nie 69 vecí, o ktorých chcete hovoriť a čakáte, že vám CT vyhovie. To kde sme...

3.) Ani na Kossovom Deme nejdú bohužiaľ počuť zvuky. Aj keby ich počuť bolo a Hajzel by nebodaj dostal BAN, ty by si si body počítať nemohol.
Snáď som na nič nezabudol. Ak áno, tak to sem dopíšem potom.
Ak nesúhlasíš s verdiktom, napíš mi PMku. Tu už nie je potrebné písať nič.
Vyriešené.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1