• Stránka 1 z 1
Hanba
Hanba..hrajem na serveri Dust only 3 dosť často..niekoľko hodín denne a nevidel som tam za týždeň poriadne admina ..cheateri si tam chodia jedna radosť ...Ab spozná aj dement a ľudia sa tam hádaju o tom že to nie je pravda .. hráč Lolko so steam ID VALVE_0:0:525558855 si tam celý deň v kľude hraje so zapnutým Ab a nikto na neho napovie ani slovo ale príde dobrý hráč, ktorý ma nahrané a deti mu tam nadávajú do cheaterov, sa tam ani nedá hrať už poriadne pretože príde jeden dobrý hrač a hneď musí odísť, sa to tam nedá vydržať niekedy...človeku sa hnusí hra keď sa musí po každej diere,palici obhajovať ako dement pri niekom kto hrá cs pár mesiacov a nemá poňatie o tom kedy ak de má dierovať nehovoriac o tom že polovica hráčov nepoužíva zvuk a radar...príde tam "steamer" ktorý dostal steamko pod stromček a píše tam hráčom so Nonsteamom NS a cheateri len preto že mu dali hlavu, pritom on mal NS ešte pred troma mesiacmi... ja tam hrám pod nikcom ciso :-* a musím sa tam hrať na nemca len aby som sa vyhol tým úbohým narážkam, často sa smejem na tom keď niekoho zabijem a už vo pred čakám a viem, čo mi napíše, taký uplakaný sten,Z je toho výborným príkladom, tento hráč, ktorý každému hráčovi čo ho zabije, napíše, že má Aimbot alebo WH... nadáva tam ľudom neustále a neviem čo všetko a je tam spusta iných hráčov, ktorý hrajú takto..ale kde sú admini? to nevie asi nikto... a už keď tom pri NS a steam... sú hráči s nonsteamom, ktorí sú dobrí a nepotrebujú wallhack ani iné hacky a sú blbí,ktorí to potrebujú, ale to isté je aj u steam..tam sa tiež používajú cheaty.. v minulosti si málo kto dovolil na steame použiť hack, dnes už je to na dennom poriadku, takže hovoriť o tom že NS je automaticky hacker je smiešne, nakoľko sa to dosť vyrovnáva, kedže 14 ročné deti dostávaju od rodičov steam a nemajú problém stiahnuť si hack.. ja hrám CS cca 6-7 rokov.. mal som steam ale predal som ho pretože som chcel skončiť s hraním tejto hry no po 2 rokoch som si sadol a zase si to naištaloval už na NS a dosť sa to zmenilo .. nemá to úroveň táto hra.. public hráči nevedia čo je CW..keby zažili jeden poriadný clanwar na u2,pz alebo esl..tam by plakali...mohli by si nabindovať na tlačítko f frázu "vypni to ty blablabla" pretože by to dosť potrebovali..myslím, že admini by mali častejšie navštevovať serveri, nie len jeden dva ale všetky!.. gl
- cisiak
- Kolemjdoucí
Re: Hanba
1.Pokud splňuješ podmínky a neděláš na serveru bordel požádej si o práva
2.Neaktivita adminů --> vám asi pořád ještě nedochází že admin nemá na starosti jenom jeden server, ale celou sekci
a myslím si že není problém zrovna u public serverů sehnat admina stačí jenom zde do mini-chatu napsat a většinou se někdo ozve a nebo dojde rovnou na server.
2.Neaktivita adminů --> vám asi pořád ještě nedochází že admin nemá na starosti jenom jeden server, ale celou sekci
a myslím si že není problém zrovna u public serverů sehnat admina stačí jenom zde do mini-chatu napsat a většinou se někdo ozve a nebo dojde rovnou na server.
Pokud máš na výběr dvě možnosti a nemůžeš se rozhodnout, hoď si mincí. Ne proto, aby za tebe rozhodla, ale pro ten pocit když je ve vzduchu a ty už víš, v kterou možnost doufáš.
-
Quick - Profesionál
• Stránka 1 z 1