I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Headshoter/Paintball 1

Příspěvekod RiDeR1 » 20 zář 2015, 12:09

Nerad píšu stížnosti, ale musím...
Pan admin Headshoter z paintballu 1 si nejspíše myslí, že mu AMX a grab slouží pro vlastní výhody, ne pro dobro na serveru. Už nějakou dobu co opět hraju na PB se mi jeho přístup nelíbí - tento admin hraje na rank TOP 1 a pro sebe, ne pro ostatní.
Popis situace:
Hraje se mapa C21 kitty a já mám na admina hned několik stížností.
1) Hráči stále píší, že Teroristé kempí za sklem a pouze odstřelují, Head je pouze ignoruje (dlouhodobě - toto bych neřešil)
2) Admin bezdůvodně používá AMX menu pro přehazování sebe samotného i jiné hráče mezi týmy. Příklad: Autobalance admina přehodila k CT, admin neváhá a přehodí se zpět k T a jiného hráče přehodí k CT (Důkazy níže).
3) Když jsem se admina na situaci ptal, dlouhodobě mě ignoroval a až po NĚKOLIKA minutách mi odepsal nějaký bullshit (viz chat v demu - shlédněte až do konce klidně)
4) Toto mě úplně dostalo. Situace: 2 T a 1 CT živi. 1 z T je náš admin a chce si dát s CT knife duel - proč ne, ALE před tím tomu CT napíše: „Zabij posledního“ (Myslí druhého T) „Je dole“ a ukáže mu ho, a pokusí se to Tčko vygrabnout k CT aby ho mohl zabít (btw. nauč se grabovat to je děs...) ptám se RLLY Headshooter? To snad nemyslíš vážně toto. (Důkaz - hned začátek dema + screeny)

Důkazy: http://leteckaposta.cz/263824844
http://leteckaposta.cz/810883430 (Zde prosím celé pročíst, né pouze označený text)

Uvažoval jsem, že bych se na paintball vrátil opět do řad Adminů, ale pokud je toto normální, děkuji nemám zájem.
RiDeR
Sirena, Stylerzz, CriTicaL, TheNul, Scraper, THE|.Kill[E]R^, FFgamingTweety, GrooS, Frisko...bye my friends...
RiDeR1
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Headshoter/Paintball 1

od Rumcajz » 20 zář 2015, 12:09

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Headshoter/Paintball 1

Příspěvekod Domisek521 » 20 zář 2015, 12:24

Ani tě zdravit nebudu :)

Přehodil jsem se zpět, jelikož jsem byl u T od začátku a chtěl jsem hrát s kamarádem.
Určitě jsem nepřehazoval hráče, ale přehodil jsem jen jednoho ze spectu do hry, poté jsem mu napsal poštu: "Buď hraj, nebo jdi na jiný server, spusta lidí chce hrát a ty tu držíš místo"
Nemam duvod to stebou probírat.
A to jak sem měl jít knife a toho hráče co kempil jsem grabnul, bylo z toho duvodu, aby přestal kempit, protože nereagoval a dlouhodobě kempil.
Ale vymysli si něco daleko lepšího aby mi to ublížilo :) Na tuto už jsem zvyklej
Domisek521
Amatér
Amatér

Příspěvekod RiDeR1 » 20 zář 2015, 12:32

Domisek521 píše:Určitě jsem nepřehazoval hráče, ale přehodil jsem jen jednoho ze spectu do hry, poté jsem mu napsal poštu: "Buď hraj, nebo jdi na jiný server, spusta lidí chce hrát a ty tu držíš místo"

Toto je jediné, co ze tvé odpovědi beru. Nevím, jestli jsi ho přehazovat od T nebo ze Spectu. Ostatní co jsi napsal je ale nesmysl, neměl jsi páru, jestli ten kterého grabuješ tam je minutu nebo 10 vteřin. Btw. vyjádřil jsi se možná k půlce mojí stížnosti.
Sirena, Stylerzz, CriTicaL, TheNul, Scraper, THE|.Kill[E]R^, FFgamingTweety, GrooS, Frisko...bye my friends...
RiDeR1
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Forst » 20 zář 2015, 13:11

RiDeR1 píše:2) Admin bezdůvodně používá AMX menu pro přehazování sebe samotného i jiné hráče mezi týmy. Příklad: Autobalance admina přehodila k CT, admin neváhá a přehodí se zpět k T a jiného hráče přehodí k CT (Důkazy níže).

Admin bude upozorněn.

RiDeR1 píše:4) Toto mě úplně dostalo. Situace: 2 T a 1 CT živi. 1 z T je náš admin a chce si dát s CT knife duel - proč ne, ALE před tím tomu CT napíše: „Zabij posledního“ (Myslí druhého T) „Je dole“ a ukáže mu ho, a pokusí se to Tčko vygrabnout k CT aby ho mohl zabít (btw. nauč se grabovat to je děs...) ptám se RLLY Headshooter? To snad nemyslíš vážně toto. (Důkaz - hned začátek dema + screeny)

Admina znova seznámím a proškolím jak postupovat s grabem a za jakých situací jej lze použít + se znova seznámíme s pravidly.

Shrnutí: Admin se tu sám přiznal a je mu to určitě velice líto a podobná chyba se už nestane. Důkazy nelžou, adminovi vše důkladně vysvětlím, jak postupovat v daných situací.
Stížnost oprávněna. Adminovi bude domluveno, lock.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
Forst
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Zpět na Stížnosti na Adminy