• Stránka 1 z 1
[Vyřešené] Heisenberg
Server:JailBreak #5 Běžící na hře CS:GO
Dobrý den dne 4.10. 2016 jsem na serveru Stránky gamesites dostal bezdůvodně ban na svém VIP účtu. Údajně na Teamkill a freekill.
Ale důkaz mi Admin neposkytnul. Max důkaz může být že mám stále ban na tomto serveru.
Ještě jednou jak říkám. Neukázal demo nic, já jsem se ke svým killům vyjádřil a bylo to.
Tmasino03
Dobrý den dne 4.10. 2016 jsem na serveru Stránky gamesites dostal bezdůvodně ban na svém VIP účtu. Údajně na Teamkill a freekill.
Ale důkaz mi Admin neposkytnul. Max důkaz může být že mám stále ban na tomto serveru.
Ještě jednou jak říkám. Neukázal demo nic, já jsem se ke svým killům vyjádřil a bylo to.
Tmasino03

-
Tmasinokan21 - Kolemjdoucí
[Vyřešené] Heisenberg
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Heisenberg
Zdravím, je pěkné že jsi se snažil nějakým způsobem dodržet vzor stížnosti, ale přesto se ti to nepodařilo. Zde máš nápovědu jak to má být. Dále ti chybí důkaz, a na jakého admina si stěžuješ. Máš 24 hodin na dodání důkazů.
letec29 píše:Máš pocit, že admin nerobí svoju prácu dobre alebo priamo porušuje pravidlá?
Neváhaj a daj nám o tom vedieť.
Vytvor si novú tému podľa vzoru
Server:
Popis situácie/ prehrešky admina:
Dôkazy:
Každú sťažnosť bude riešiť hlavný admin servera a riadne ju prešetrí.
Do sťažnosti zbytočne nespamujte, posnažíme sa ju vyriešiť v čo najkratšom čase.
-
Karl0s - Kazatelův učeň
Ahoj, situacia sa ma tak že ked sme boli na čiare tak si povedal aby sme doplňovali k sebe, ja som doplnil k hracovi ktoreho som mal najblizisie čim sme boli 2 vedla seba. Vedla nas bola medzera a dalsi traja hraci. Jeden hrac z tej trojclennej skupiny vystupil prec a povedal si ze mensie skupinky a blokerov zabijas. Tympadom uz neboli trojčlenná skupina keďže od nich odstupil a boli opat 2 dvojclenne. Ja s druhym hráčom sme boli dvojclenna skupinka ktora dostala kill a druha dvojčlenna skupinka prežila. Zabil si spravne toho čo odstupil z ciary ale nas dvoch urcite nie.
takto vyzerá uroven GS adminovania :) https://ctrlv.sk/4h48
-
nYcko - Mistr Yoda
To mi ale nebylo zděleno. Začal na mně nadávat že jsem dal FK a at mi pošle demo že si to nevybavuji. Místo dema mi byl poslán ban.

-
Zdeleno nebolo ale hlavne že si to videl a zabil hráčov
a rád by som videl tie nadavky + dokaz o pochybeni

-
nYcko - Mistr Yoda
Psal jsem mu o to ať mi pošle demo že si tu situaci plně nevybavuji, admin na to zareagoval banem. Stalo se mi víckrát že si někdo vymýšlel že má demo a bylo tak a tak. A nadával bylo moc silné slovo ano, tak tedy agresivně mi psal
. Psal že doplňoval blíže k sobě ano a tam byla chyba, chtěl jsem se podívat na to demo zda li to tak je, a jak už jsem jednou zmínil zareagoval banem.

-
Situaciu si jasne videl lebo si nas zabil, keď nevieš začo zabíjaš, pripadne nevšímaš si hru tak toto je následok. VD si nenahlásil a ani nemal ochotu to riešiť keď som ti napísal že to bol FK.
Tvoja reakcia bola:
+ stále tu nevidím niečo kde je preukázateľné že som pochybil.
Tvoja reakcia bola:
2016-10-04 09:34:27 Pošli demo pak se budeme bavit.
+ stále tu nevidím niečo kde je preukázateľné že som pochybil.
-
nYcko - Mistr Yoda
Jelikož hráč nebyl schopný dodat důkaz o pochybení admina a pouze se snaží pošpinit jméno admina.
Zamykám, a beru jako vyřešené.
Zamykám, a beru jako vyřešené.
-
Karl0s - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1