Porušuje nekdo pravidla na Zombie serverech? Sdělte nám to zde.

Hello,MrdkaSveta,Susenka / Dohoda ZM/CT BB3

Příspěvekod Dallen » 08 led 2016, 18:39

Server : BaseBuilder 3
Jméno : Hello^ (Buldozér) , MrdkaSveta , Susenka
Důkaz : http://leteckaposta.cz/898510714
SID + SID SCREEN : STEAM_0:0:115557193 - Hello^ , VALVE_0:0:1048641961 - MrdkaSveta , http://leteckaposta.cz/499963313 VALVE_0:0:182713251 - Susenka
Pohled na situaci : Banned .. PS : Konečně vidíte že Hello není svatý takhle to je běžne každý den .. ale až teď jsem to stihl natočit ... navíc dělá akademii a chce být admin .. což myslím že by nebylo ideální
Výherce BaseBuilder Turnaje 15.1.2016
Obrázek
Dallen
Zkušený
Zkušený

Hello,MrdkaSveta,Susenka / Dohoda ZM/CT BB3

od Rumcajz » 08 led 2016, 18:39

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Hello,MrdkaSveta,Susenka / Dohoda ZM/CT BB3

Příspěvekod Podzemie » 08 led 2016, 19:23 VIP

Milý Wigle,
ako vidno na demu bolo to mäso - to no vip tam asi bolo navyše ;) (alebo vliezlo skôr do kempu) :-) takže sa to ťažko posudzuje ... možno mu verili že zabije len mäso a pôjde von ... :-) není to 100% či majú dohodu. Očividne nebol Admin na serveri. :)
Podzemie
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod xDxDxDxD » 08 led 2016, 19:36

Zdravím. Byl jsem na BaseBuilderu a hráč mě poprosil aby jsem zabil hráče který k nám vlezl do kempu. Na to že jsem akademik jsem věděl že by se to nemělo a tak jsem to i tak udělal. To že jsem akademik o moc výhod jako hráči nemám, ale nechal jsem je tam "možná by se to bralo jako dohoda" kdyby jsem je tam všechny zabil a toho jsem nechtěl dopustit. Protože spolu stavěly a nezasloužily si všichni umřít jen kvůli nějakému hráči co jim tam vlezl. To co jsem udělal, že jsem zabil noVIP tak jsem podle mě udělal dobře a tomu adminovy by jsem mohl konkurovat "nevím proč se vyjadřuješ k admin pozici s tímto? je to dost směšné". Podle mě by admin udělal to stejné a zachoval by se přesně stejně tak jak kdyby neměl Admin práva tak by to řešil tím že se o to noVIP postará sám a udělal tam tak pořádek. ;)

Příjemný zbytek dne. :|
xDxDxDxD
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod SieurDesto » 08 led 2016, 19:48 VIP

No já nevím ale jako já bych si tohle na triko nevzal, riskovat ban kvůli 30 bodům to určitě ne, Hello a Susenka banned, od toho třetího nebyl vidět nick jinak by taky dostal ban. Když na serveru není admin a jste 3 v kempě máte hrát dále a počkat jestli admin nedojde a potom mu napsat případně to udělat nějak aby to neskončilo dohodou. Když vám do kempu někdo vejde je třeba dát demo že to on je tam navíc a poté by možná tato obhajoba fungovala ale dohoda je holt dohoda. Z dema navíc nejde vidět, čí je daná stavba, možná to bylo a nebo to mohlo být od toho novipka.. Na demu je ale určitě dohoda, to je jisté.

Banned, LOCK
Obrázek
SieurDesto
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Zombie Servery