• Stránka 1 z 1
Herní myš
Ahoj, potřebuju koupit novou myš a vzheldem k tomu, že CS 1.6 hraji už pár let, tak bych chtěl nějákou kvalitnější... Má cenu si kupovat myš nad 1000Kč ? Osobně se mi dost líbí ty od Razeru ale cena je poměrně vysoká. Poraďte prosim 

- gAl4Xy
- Kolemjdoucí
Re: Herní myš
gAl4Xy píše:Ahoj, potřebuju koupit novou myš a vzheldem k tomu, že CS 1.6 hraji už pár let, tak bych chtěl nějákou kvalitnější... Má cenu si kupovat myš nad 1000Kč ? Osobně se mi dost líbí ty od Razeru ale cena je poměrně vysoká. Poraďte prosim
Cenu to asi má ... určitě ale nekupuj myš aniž by sis jí před tím pořádně osahal. Skoč do nějakýho showroomu nebo k nějakýmu kamarádovi co už takovou myš má a hraj.
Razer je dobrá značka, ale co tak poslední dobou slýchám, lidi začínaj dávat hlavy se steelseries
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Ano přesně Dwandy
SteelSeries NaVi sluchátka forever !!!!
Jinač jestli chceš kvalitní myš tak tuto --> http://www.alza.cz/steelseries-sensei-r ... 486893.htm
Natus Vincere !!!!!!!!!!!!

Jinač jestli chceš kvalitní myš tak tuto --> http://www.alza.cz/steelseries-sensei-r ... 486893.htm
Hloupým lidem neporadíš a chytří si poradí sami .
Někdy je slovo jako mocný klíč, které otvírá zámky silné jak sám osud.
- Julius Zeyer
Někdy je slovo jako mocný klíč, které otvírá zámky silné jak sám osud.
- Julius Zeyer
-
V3ndetta - Kazatelův učeň
Dwandy píše:gAl4Xy píše:Ahoj, potřebuju koupit novou myš a vzheldem k tomu, že CS 1.6 hraji už pár let, tak bych chtěl nějákou kvalitnější... Má cenu si kupovat myš nad 1000Kč ? Osobně se mi dost líbí ty od Razeru ale cena je poměrně vysoká. Poraďte prosim
Cenu to asi má ... určitě ale nekupuj myš aniž by sis jí před tím pořádně osahal. Skoč do nějakýho showroomu nebo k nějakýmu kamarádovi co už takovou myš má a hraj.
Razer je dobrá značka, ale co tak poslední dobou slýchám, lidi začínaj dávat hlavy se steelseries
Jojo, na ty steelseries sem se taky díval. Jinak díky za radu

- gAl4Xy
- Kolemjdoucí
V3ndetta píše:Ano přesně DwandySteelSeries NaVi sluchátka forever !!!!
Ahoj, osobně mám NaVi dost rád, takže ta myš se mi od nich dost líbí. Taky jsem nad ní uvažoval

- gAl4Xy
- Kolemjdoucí
Mě osobně, nevadí že nemám herní myš, jsem na svou zvyklí, ale taky se chystám si nějakou pořídit.
-
H0nyA - Amatér
keď som hrával na "vyššej" úrovni tak som mal hernú myš vtedy +- v prepočete za 30,- = 800,-kč a bol som s ňou spokojnejší ako spoluhráč s myšou za 70,-
na čo si dať pozor je hlavne - tvar myši, ak ti nebude sedieť v ruke tak si ťažko zvykneš,DPI asi nemá cenu riešiť do 1000,- lebo všetky herné myši sú na tom relatívne výborne 500-1000 DPI hrávala väčšina CS-károv čo som poznal, hlavne pozor na teflónové "nožičky" po čase sa rady opotrebujú, prípadne si vybrať model, kde sa dajú bez problémov kúpiť náhradné teflóny alebo sú súčasťou balenia, + existujú protišmykové nálepky na myš na lavé pravé tlačítko je to super vec na FPS hry hlavne kvôli kontrole a pri matných myšiach sa to nezamastí.
Hlavne sa zameraj na kvalitnú podložku pod myš aby nechytala prach, aby niečo vydržala ja mám po x rokov pauzy logitech myšku s 1000dpi cena 6,-a podložka bola drahšia a som viacmenej spokojný neláka ma kupovať hernú myš. Hlavne zbytočne nekupuj "suveníry" ako NaVi,fnatic a podobné edície lebo to isté dostaneš bez potlače o 10-20% lacnejšie jedine ak by si bol ich fanúšik ale NaVi už nieje čo bolo bez Edwarda a Markeloffa
na čo si dať pozor je hlavne - tvar myši, ak ti nebude sedieť v ruke tak si ťažko zvykneš,DPI asi nemá cenu riešiť do 1000,- lebo všetky herné myši sú na tom relatívne výborne 500-1000 DPI hrávala väčšina CS-károv čo som poznal, hlavne pozor na teflónové "nožičky" po čase sa rady opotrebujú, prípadne si vybrať model, kde sa dajú bez problémov kúpiť náhradné teflóny alebo sú súčasťou balenia, + existujú protišmykové nálepky na myš na lavé pravé tlačítko je to super vec na FPS hry hlavne kvôli kontrole a pri matných myšiach sa to nezamastí.
Hlavne sa zameraj na kvalitnú podložku pod myš aby nechytala prach, aby niečo vydržala ja mám po x rokov pauzy logitech myšku s 1000dpi cena 6,-a podložka bola drahšia a som viacmenej spokojný neláka ma kupovať hernú myš. Hlavne zbytočne nekupuj "suveníry" ako NaVi,fnatic a podobné edície lebo to isté dostaneš bez potlače o 10-20% lacnejšie jedine ak by si bol ich fanúšik ale NaVi už nieje čo bolo bez Edwarda a Markeloffa

-
eckosk - Amatér
inak napr. taká microsoft intellimouste bola "srdcovka" s tou to šlo ako po masle
-
eckosk - Amatér
Já mám myšku za 50 kč a je lxs 

- ReNusKa
- Amatér
Radím ti túto :
http://www.alza.sk/a4tech-bloody-v8-hol ... 442074.htm
maš tam 3mody..
MOD 1 = 1klik-1výstrel
MOD N = 1klik-2výstrely
MOD 3 = 1klik-3výstrely
Nevýhodou je len to že MOD 3 je len na skúšku (1000 kliknutí) a potom stojí 20€
http://www.alza.sk/a4tech-bloody-v8-hol ... 442074.htm
maš tam 3mody..
MOD 1 = 1klik-1výstrel
MOD N = 1klik-2výstrely
MOD 3 = 1klik-3výstrely
Nevýhodou je len to že MOD 3 je len na skúšku (1000 kliknutí) a potom stojí 20€
-
DajToGTA - Zkušený
Na Cs není potřeba nejkvalitnější myš
Když chceš citlivost tak jen si v počítači , nebo na csku předělej cistlivost myši 

-
MnaM - Zkušený
Ja si idem kúpiť túto http://www.alza.sk/madcatz-cyborg-m-m-o-7-d280875.htm takže ju ODPORUČUJEM
-
UnDerWorld - Amatér
• Stránka 1 z 1