Zde můžete najít rady a návody k hře CS2.

[Neaktívne] Herný PC a monitor

Příspěvekod mato47715 » 26 zář 2017, 21:37

Zdravím, potrebujem poradiť ohladom PC zostavy. Už dlhšie rozmýšlam že kupim poriadny PC,monitor,klavesnicu no mám par otazok čo sa HW a CSGO týka. Aktualne už nehravam CSGO, hraval som ešte pred rokom, dostal som sa až do DMG no prestal som to hrať hlavne koli slabemu HW. Hraval som len na notebooku strednej triedy čiže slabý TN panel s 60hz, notebook nemal stabilné ani len 60fps(niekedy drop na 50fps) a internet s vysokým pingom. Vždy som to hral cez smoky,fleshe,takticky no v situacii 1v1 som takmer vždy prehral a preto som skončil.

Dnes mám už napojený nový internet s pingom 10-20 http://beta.speedtest.net/result/6657801784

Planujem kupiť monitor 24" ASUS VG248QE, 144hz, 1ms odozva 250€
PC v cene do 1000€ s dostatkom vykonu na 300FPS v CSGO možno aj viac

Takže moja otazka znie či takýto lepší HW odosť pomože pri hraní CSGO na najvyššej urovni alebo sú to vyhodene peniaze? ja nové hry moc nehram takže vykon veľmi nepotrebujem a kludne by mi stačil PC za 500€ s monitorom 60hz a skvelým IPS monitorom za 150-200€(na filmy,staršie hry,internet...)
Tak ako som už pisal v CSGO som 1v1 takmer vždy prehral a načo budem vyhadzovať peniaze za lepší HW ak budem prehravať aj tak :D

Budem rád ak mi niekto poradí kto sa týmto veciam naozaj rozumie, najlepšie niekto kto stým ma realne skusenosť.
mato47715
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Neaktívne] Herný PC a monitor

od Rumcajz » 26 zář 2017, 21:37

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Herný PC a monitor

Příspěvekod BrooKlyGS » 27 zář 2017, 23:58 VIP

Jestliže jsi hrál na 50-60 FPS, tak to není nic strašného. Spíše by mi vadil ten notebook. Na hraní her je 100% lepší stolní počítač a to nemluvím o výkonu. Z vlastní zkušenosti vím, že na PC toho uhraju 2x tolik, co na mém zasekaném notebooku :D. Osobně mám už pár let starý pevný PC s i5-3570K a GTX 660, což mi v GO jede nad 200 FPS, GTA V to utáhne v klidu na 60 a Rust to stejné. K tomu mám dva monitory, dobrou klávesnici, myš, sluchátka a tvoří to celkově takové příjemné prostředí k hraní. Rozhodně lepší než čumět do malé obrazovky na notebooku a pálit si prsty o rozehřátou klávesnici.

Netvrdím, že ti to nějak extra zlepší skill, ale úroveň hraní ti to zvednout může celkem znatelně. Jestliže jsi dosáhl DMG, tak asi tak úplně marný nebudeš a třeba se to i naučíš hrát :D :D
Obrázek
Obrázek ex CS:GO Hlavní Admin, CS:GO CheatHunter, Správce akademie
Obrázek http://steamcommunity.com/id/Brooklyy/
BrooKlyGS
Spamer
Spamer

Příspěvekod ZelezoBeton » 28 zář 2017, 05:49 VIP

1250e a chces na tom hrat iba GO a mal si max DMG? Ano zbytocne predrazene.
60fps je dost malo na gocko, dobre je mat min. +100fps aby ti to ani pri dropoch nekleslo pod 60 ale na to ti dnes staci priemerny pc.
Co sa tyka 144hz tam si myslim ze pokial nemas reflex ako profik nepoznas rozdiel.

Ak u pc travis dost casu a chces hrat aj nieco nove tak to kup ale pokial to chces len na rank up tak GE to z teba neurobi.
Obrázek
ZelezoBeton
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod mato47715 » 28 zář 2017, 11:30

dik za rady

samozrejme budem natom hrať aj ostatné hry. Pametam sa že ked som prechadzal z 16:9 na 4:3 tak vtedy som sa odosť zlepšíl vo všetkom a to som len zmenil pomer strán takže ked budem mať viac hz/fps/1ms monitor/144hz tak by som mal byť odosť rychlejší. Ked to tak rátam tak najviac som stracal na tom vysokom pingu no kedže mam nove pripojenie na internet tak by to malo byť už vpohode.
ping som mal 50ms niekedy aj 100ms,odozva TN panelu cca 5-8ms čiže som bol večšinou o cca 75ms pomalší čo je dosť. Všimol som si veľa krat napríklad to že ak ked som nepriateľovi nedal žiadny hit ale na stene ostala krv čiže som ho trafil ale on mal rychlejší internet a HW takže sa to nezapočitalo...
mato47715
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod MaFoo » 23 říj 2017, 18:55

Neaktívna téma.
STEAM: http://steamcommunity.com/id/mafoo_official/
SID: STEAM_0:0:2970291
MaFoo
Drbna
Drbna

Zpět na Rady a návody