• Stránka 1 z 1
Herobrain Legenda
Asi jen málokdo neslyšel o mýtickém mobů Herobrinovi.A ještě méně je těch, kteří vědí, co je za touto legendou.Sám Notch tvůce MC to pořádně nevěděl až doté doby kdy se ho jeden mladý chlapec zeptal. Cituji tohoto chlapce " Notchi ? Ty jsi přidal novou postavu do Minecraftu ?'' Notch odepiseuje : ''Né nikoho jsem nepřidal'' Mladý kluk pátrá dále tak založí na minceraft.net fóru topic Herobrine a co se nestalo ? O pár dní později dostal soukormpu zprávu: "STOP" Daný uživatel učinkoval pod jménem Herobrine. Tak mladý chlapec pátral dál a jednou narazil na tuto zajmaovst Notch měl bratra který hral MC pod jménem Herobrine. Ale jakto že oněm Notch nevěděl ?! Jakto že se vám zjevuje i v SInglePlayeru ? Jelikož mladý chlapec nenašel žadné věci o Herobrainovi tak chtěl všeho nechat! Ale najednou, našel topic Viděl jsem Herobrina a podtím další spousty komentářů Já taky ! Mladý chlapec zase psal Notchovi a ten zase odepsal : Né nikoho jsem nepřidal a nechystám. Mladý chlapec hledal na Minecraft.net fóru zase odpověď ale když hledal Uživtele Herobrine tak už ho nikdy nenašel. A to je vše co o Herobrinovi víme....
-
SejrGS - Amatér
Herobrain Legenda
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Herobrain Legenda
Zaujímave, že som naň ešte nikdy nenatrafil.. Ani tomu neverím. Podľa mňa si len robia prču vydavatelia.

-
DarkTork - Pokročilý
SejrGS píše:Já ho už viděl

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
MultiCrafer píše:SejrGS píše:Já ho už vidělSejre HErobrine byl vymazany ve verzi 1.8 prelease
od te doby jsou uz jen mody s nim
Říkal sem snad jaká to byla verze ?
-
SejrGS - Amatér
Ja som ho tiež ešte nikdy nevidel.
MC nick : Bond369

Redaktor GS HL magazínu
Administrátor : Creative 4

Redaktor GS HL magazínu
-
WerbX - Zkušený
Já když jsem začínal na 1.8.1 (S DarkTorkem a jednim jeho kámošem) tak jsem slyšel o Herobrinovi a od tý doby jsem nikdy v noci nechodil z domu. Těžit sem sám taky radši nechodil

Former Mr. Olympia, Conan, Terminator, and Governor of California. I killed the Predator. I told you I'd be back.
-
Kolomaza - Pokročilý
ja ked som o nom 1x pocul a precital si o tom clalnky tk som prestal hrat tyzden mc
bývaly
[Moderator] Creative 3
[CheatHunter] DeathMatch
[CheatHunter] Skyblock 3
[ServerAdmin] Creative 5
---------------------------------------------
NecroPro
[Moderator] Creative 3
[CheatHunter] DeathMatch
[CheatHunter] Skyblock 3
[ServerAdmin] Creative 5
---------------------------------------------
NecroPro
-
lololama - Amatér
Mno takže neviem kde mám začať, niekto si zmyslí, ža nájde niečo na nete a dá to sem a to keby tu boli staré príspevky, tak by určite nenapísal toto:
O Herobrinovi! ( Nie Herobrain - Píšem k názvu a nie k tomu quote - Hero a Brain, čiže Hrdina a Mozog? WTF?! Inak keby sme si to spojili Hrdinský mozog? Mno tak to je moc fakt. ) sa vie o mnoho viacej, túto "Legendu" som ešte nepočul, ale asi najznámejšou je, ked jeden hráč našiel Herobrina a natočil ho a jedného dňa ked tam naraz pozeralo najviac ľudí, tak ich to presunulo na stránku s Herobrine hlavou a textom v divnom jazyku ( Daný jazyk vyzeral ako dnešný jazyk v Enchantingu ) Takže po rozlúštení sa s toho vyklulo, že sa nemajú pchať do niečoho o čom nevedia nič a majú s tým prestať. Video bolo o nedlho zmazané. Dalej vieme, že Herobrine stavá čudné stavby s cobblestone v podzemí a tam láka svoje obete. Láka ich tam tunelmi Xx3x3 alebo 3x3xX, ktoré vyzerajú ako keby vyseknuté WE ( Osobne som takýto tunel na 1.7.3 na GS našiel ).
História na GS:
Ako som spomenul našiel som už takýto tunel a nie raz sa v Bete 1.7.3 a 1.8.1 stalo, že videli Herobrina na GS. Boli tu aj dôkazy, ale mohli byť sfalšované kedže chalan si zapol F1 a odfotil to. Počas týchto verzií sa dosť veľa hráčov ( asi 20 ) sťažovalo na fŕe, že ich niekto zabil a ukradol veci, kedže vtedy bolo ešte povolené PvP na C1, tak to mohol byť aj hráč, mno ale nemusel, kedže ich to zabíjalo a vypísalo v chate: Player died. Tzn: Mohol byť zabitý iba príkazom čo je blbosť lebo nikto by neriskoval svoje práva na GS.
História Herobrine:
Ano ako už bolo povedané vyššie bol odstránený v bete mno, ale zaujímavé je ked si pozriete posledný Updeta list na 1.6.1 je na konci: "- Removed Herobrine", že hups.
Toť asi všetko, mohli by ste sa do čítať viac, ale nie sú tu tie staré príspevky a topicy.
SejrGS píše: A to je vše co o Herobrinovi víme....
O Herobrinovi! ( Nie Herobrain - Píšem k názvu a nie k tomu quote - Hero a Brain, čiže Hrdina a Mozog? WTF?! Inak keby sme si to spojili Hrdinský mozog? Mno tak to je moc fakt. ) sa vie o mnoho viacej, túto "Legendu" som ešte nepočul, ale asi najznámejšou je, ked jeden hráč našiel Herobrina a natočil ho a jedného dňa ked tam naraz pozeralo najviac ľudí, tak ich to presunulo na stránku s Herobrine hlavou a textom v divnom jazyku ( Daný jazyk vyzeral ako dnešný jazyk v Enchantingu ) Takže po rozlúštení sa s toho vyklulo, že sa nemajú pchať do niečoho o čom nevedia nič a majú s tým prestať. Video bolo o nedlho zmazané. Dalej vieme, že Herobrine stavá čudné stavby s cobblestone v podzemí a tam láka svoje obete. Láka ich tam tunelmi Xx3x3 alebo 3x3xX, ktoré vyzerajú ako keby vyseknuté WE ( Osobne som takýto tunel na 1.7.3 na GS našiel ).
História na GS:
Ako som spomenul našiel som už takýto tunel a nie raz sa v Bete 1.7.3 a 1.8.1 stalo, že videli Herobrina na GS. Boli tu aj dôkazy, ale mohli byť sfalšované kedže chalan si zapol F1 a odfotil to. Počas týchto verzií sa dosť veľa hráčov ( asi 20 ) sťažovalo na fŕe, že ich niekto zabil a ukradol veci, kedže vtedy bolo ešte povolené PvP na C1, tak to mohol byť aj hráč, mno ale nemusel, kedže ich to zabíjalo a vypísalo v chate: Player died. Tzn: Mohol byť zabitý iba príkazom čo je blbosť lebo nikto by neriskoval svoje práva na GS.
História Herobrine:
Ano ako už bolo povedané vyššie bol odstránený v bete mno, ale zaujímavé je ked si pozriete posledný Updeta list na 1.6.1 je na konci: "- Removed Herobrine", že hups.
Toť asi všetko, mohli by ste sa do čítať viac, ale nie sú tu tie staré príspevky a topicy.

-
Dingacik - Drbna
Vše mám z videa klidně pošlu link.. a je tam spoustu mého..
-
SejrGS - Amatér
Mno ja osobne sem ho videl
dokonce me i zabil zapalovacem v bete 1.6 byl sem pekne nastvany jinak existuje nick se jmenem Herobrine takze pokud se chcete podivat jak vypada tak muzete 

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
Potkal jsem ho kdyz Jsem zacinal s MC a myslel Jsem si ze je to přitel. Boužel jsem se mýlil 

-
McSvib - Amatér
Sejr nože hoď to video sem 

MC nick : Bond369

Redaktor GS HL magazínu

Redaktor GS HL magazínu
-
WerbX - Zkušený
Mojang vravel že Herobrine existuje stale ho presuvajú lebo ho nechcú/nemôžu vymazať.Ja už som ho pár krát videl na Crea 2... Vraví sa že sa dá ešte uvidieť v NPC doloch ale už je neškodný sú naňho ešte rôzne mody ale už ho uvidite len v normalnom MC len veľmi zriedkavo
Môžete si dať MC na Alpha Verziu a on tam stále je 

-
carka - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1