I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

Hi, iam ebola! / Knife 1

Příspěvekod L3THO » 01 lis 2014, 10:33

Popis situácie: Tak kde by som začal. Asi pri tom že kazí hru a nieje dobrým príkladom pre hráčov na serveroch. Stažuje si na neho veľa hráčov na jeho spôsob hrania a chovania. Taktiež kickuje bez dôvodu. Bolo to tak že som sa v čase cca 10:15-10:20 pripojil na server aby som sa pozrel na to čo robí a natočil to... bol som v specte pár minút a potom som dostal len tak kick... a nemôžete povedať že som držal miesto na servery a že som bol afk keď som normálne písal... taktiež nebanuje vláčkarov a blockerov. Nereaguje keď sa na niekoho niekto stažuje napr že vlakuje, proste mu to je jedno a stará sa iba o seba. Viem že je to HLSA Kofola a preto žiadam o odobratie práv HLSA tomuto človeku alebo aspon upozornenie nech sa tak nechová.
Dôkaz: Demo mám ale kvôli mojemu internetu sa nedá nikde poslať. No som schopnyý ho dodatočne poslať napr cez skype alebo ost.
L3THO
Amatér
Amatér

Hi, iam ebola! / Knife 1

od Rumcajz » 01 lis 2014, 10:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Hi, iam ebola! / Knife 1

Příspěvekod KOFOLA » 01 lis 2014, 11:21

Zdravím, ze spectu jsem kickoval konana, předpokládám, že to jsi ty ...

Ano dnes jsem na knifu rozdal více kicku než obvykle, protože se mi dařilo. 150:30 celkem ujde.
Takže přejdeme k jednotlivým bodem tohoto výplodu.

Kazím hru a jsem špatným příkladem?
Takže já kazím hru proto, že využívám své VIP výhody a utracím peníze, které jsem si sám na knifu vydělal? To, že zabijím enemy není kažení hry.

kicky bez důvodu určitě nerozdávám...
tebe jsem kicknul protože jsi byl v tom spectu už dlouho a server byl plný, takže jsi zbytečně blokoval jeden slot.
Dále jsem tam kickovala tebe a další 2 hráče, protože měli neustále hloupé řeči, při 2. kicku všici přestali, včetně tebe a už se chovali jako lidi. Teda ty jsi tuším po kicku odešel, už jsi se nevrátil.

Nebanuju blokery?
Ano, nebanuju, protože ban se dává, jen když dá hráč vláček a já většině vláčkům předejdu protože jsem pozorný a slaynu ho ještě dříve, než vláček udělá. Pokud vláček udělá, dostává ban. Přítomen byl i admin Frisko, který si taky plnil svou práci a taky trestal hráče porušující pravidla.

Pokud to demo máš, tak ho někam upni, když máš internet na to aby jsi sem napsal, tak máš i internet na to, aby jsi upnul demo.

Ještě bych chtěl podotknout, že nejsem cheater :)

Toď mé vyjádření.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Příspěvekod Forst » 01 lis 2014, 11:24

Ahoj,
Na serveru jsem byl i já a nevidím nikde problém ani jeden neoprávnění kick nepadl vy ste ho provokovali svýma hloupýma řečičkama jak by neměl mít práva, že je cheater atp. Dokonce i nějaká ta nadávka na Kofolu od Vás padla a pořád Vás jen upozorňoval a kickoval nic víc, buďte rádi, že vám nenapařil ban.

A k vlačkování a blokování, admin nemá oči všude a nevidí vše i my jsme jen lidé a né stroje.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
Forst
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Příspěvekod noblemar » 01 lis 2014, 15:18

Ano, nebanuju, protože ban se dává, jen když dá hráč vláček a já většině vláčkům předejdu protože jsem pozorný a slaynu ho ještě dříve, než vláček udělá

Tak za co ho teda trestáš, když ještě nic neudělal?

e by KOFOLA: Slay se dává, když blokuje hráče na aceru (mostík, takový ten úzký prostor co spojuje většinou spawny) ... slayujeme to, a když hráč zabije hráče, který je právě někým blokovaný a my toho blokera nestihneme zabít, tak dá většinou bloker vláček až v tomto případě vláček banujeme ;) Tento hráč nebyl ani jednou trestaný za vláček, pokud si dobře pamatuju, byl pouze kicknut, protože server byl skoro plný a on držel slot ve spectu. Blokování je kažení hry, protože hráč ve předu nemůže hrát tak jak by chtěl hrát, nejde jen běžet rovně. Ale to pochopíš až si na knife půjdeš zahrát.
noblemar
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod L3THO » 01 lis 2014, 16:55

Odemě nepadla ani jediná nadávka na účet kofoly... ale snad to jestli se na serveru dobře usudzují hráči a né admin... a když jim nevyhovovalo to co jsi delal tak asi se tam dobře nehrálo...a proč si měl pocit že nemúžu být v spectu když neco smysluplého dělám? to troha nechápu

Demo zde: http://leteckaposta.cz/391929001
L3THO
Amatér
Amatér

Příspěvekod Forst » 01 lis 2014, 19:50

noblemar píše:
Ano, nebanuju, protože ban se dává, jen když dá hráč vláček a já většině vláčkům předejdu protože jsem pozorný a slaynu ho ještě dříve, než vláček udělá

Tak za co ho teda trestáš, když ještě nic neudělal?

Protože blokuje hráče na můstku, který je předním tudíž mu hru zneprijemnuje nemuze se vratit na zpět nebo uhnout, protože ten zaním ho blokuje a snaží se o vláček. To sme couvly, ale trochu od tématu.....
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
Forst
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Příspěvekod KOFOLA » 02 lis 2014, 09:21

Na demo se dívat nebudu, já vím co se na serveru dělo, když mě hejtovala půlka serveru, protože jsem měl nějakých zhruba 150:30

2014-11-01 10:07:04 starej kofola byl lepší.. tenhle je noob a delá vše pro jeden po ondatej kill. Gamesites.cz ^Knife server #1 1hp_final_3
2014-11-01 10:07:24 bože. Gamesites.cz ^Knife server #1 1hp_final_3
2014-11-01 10:08:01 jn a ani vlakerov nebanuje. Gamesites.cz ^Knife server #1 1hp_final_3
2014-11-01 10:09:46 toto je proste imbecil hráč a taky admin. Gamesites.cz ^Knife server #1 1hp_final_3
2014-11-01 10:10:28 kazí hru iba. Gamesites.cz ^Knife server #1 1hp_final_3
2014-11-01 10:10:50 poser sa trapák... kludne si zabanuj celý server. Gamesites.cz ^Knife server #1 1hp_final_3
2014-11-01 10:13:51 ebola ty se vyžívaš v tom že kazíš hru?. Gamesites.cz ^Knife server #1 1hp_final_3

Nevím kolikrát jsme tě kicknul, nemůžu si pamatovat každý kick, ale předpokládám, že jednou za debilní řeči a podruhé za to, že jsi držel slot ve spectu. Svou práci na serveru si plním viz. můj banlist, kde mám za 3 dny , více než 50 banů...

Na jednu stranu říkáš, že banuju celý server, ale nadruhou stranu říkáš, že nebanuju nic, tak se rozhodni.

Vážně netuším co touto stížnosti chce autor říct.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Příspěvekod KOFOLA » 02 lis 2014, 10:48

Nakonec jsme se podíval na demo, nevidím tam nic špatného...

Ale 8:50 , ty fragy pujdou na mini movie.

za celou dobu padl jeden vláček, ten jsme banovali oba jak já tak Frisko, frisko byl rychlejší.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
KOFOLA
Spamer
Spamer

Příspěvekod Lulka » 02 lis 2014, 10:54

Zdravíčko, jeden admin nemůže stíhat všechno. V momentě kdy chtěl kofola banovat za vlak, tak byl upozorněn, že už to dělá frisko, tim pádem kde je problém? O tom, že jsi nenadával si hlstats historie chatu myslí svoje. A ve spectu být, když je plný server je dost nemilé vůči ostatním kteří se snaží napojit. Na serveru byl i druhý admin na toho si nestěžuješ, ale na kofolu jo, že by posedlost? Dávám LOCK, kick oprávněný.
Lulka
Šerif
Šerif

Zpět na Stížnosti na Adminy