• Stránka 1 z 1
[V]Hide N Seek admin neaktivita
Čéjgo, mohl bych prosím poprosit admin team aby se někdy párkrát zašli podívat na hns server?
Od dne do dne tam je víc a víc hackerů, protože všichni ví že žádný admin nepřijde, až už to jsou ragehackeři a nebo "legit" hackeři. O práva jsem si už 1x prosil, ale týpek mi k tomu napsal že být na serveru 3 měsíce, každý den minimálně 4 hodiny denně je málo (admini 1x za měsíc na 5 minut), takže vás prosím kontrolujte to když už nejste schopný nikoho nabrat do A-Teamu.
děkuji
Od dne do dne tam je víc a víc hackerů, protože všichni ví že žádný admin nepřijde, až už to jsou ragehackeři a nebo "legit" hackeři. O práva jsem si už 1x prosil, ale týpek mi k tomu napsal že být na serveru 3 měsíce, každý den minimálně 4 hodiny denně je málo (admini 1x za měsíc na 5 minut), takže vás prosím kontrolujte to když už nejste schopný nikoho nabrat do A-Teamu.
děkuji
- Doxeris
- Amatér
[V]Hide N Seek admin neaktivita
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Hide N Seek admin neaktivita
Ahoj, neviem čo tu splietaš stým, že som ti napísal, že 4h denne po dobu 3 mesiacov je málo. Podľa tvojho hlstats čo si dodal si hral minimálne a ja nemám ako ináč zistiť tvoju aktivitu aj keď si sa oháňal, že sa to buglo.
Ďalšia vec je, že s tebou nemám dobré skúsenosti.
Čo sa týka tých adminov, bohužiaľ teraz je situácia taká, že adminov na hns je ozaj málo a bohužiaľ žiaden schopný hráč si ešte o práva nepožiadal, preto sme ich v poslednej dobe nikomu nedali.
Považujem to za vyriešené.
Ďalšia vec je, že s tebou nemám dobré skúsenosti.
Čo sa týka tých adminov, bohužiaľ teraz je situácia taká, že adminov na hns je ozaj málo a bohužiaľ žiaden schopný hráč si ešte o práva nepožiadal, preto sme ich v poslednej dobe nikomu nedali.
Považujem to za vyriešené.
MAKE OUT HILL
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok