• Stránka 1 z 1
Hlasujte pro server!
Zdravim vsechny. Pokud chcete hlasovat pro server, muzete tak ucinit pomoci Tohoto odkazu.
V budoucnu budou odmeny za hlasovani (po zadani jmena).
Vyse odmen bude podle mnozstvi hlasu nasbiranych hlasu pred spustenim hlasovani na jmena.
Update
Tak uz jsme plne zaregistrovani. Aktualne pouze survival (aby se hlasy nedelily). Odkaz ZDE.
Milniky:
Milniky slouzi pro vyber odmeny. Jejich dosazeni (odemknuti) je mozne dokud nebude hotov hlasovaci system, ve kterem pouzijete vase jmeno na serveru a za to dostanete odmenu. V dobe zprovozneni odmen budou milniky vyrazeny.
Pokud presahneme posledni milnik, cekejte velkou odmenu.
Jeste pravida a informace o hlasovani primo ze stranek CzechCraft.eu
PS: kazdy dosazeny milnik vam "odemkne" vetsi odmenu
V budoucnu budou odmeny za hlasovani (po zadani jmena).
Vyse odmen bude podle mnozstvi hlasu nasbiranych hlasu pred spustenim hlasovani na jmena.
Update
Tak uz jsme plne zaregistrovani. Aktualne pouze survival (aby se hlasy nedelily). Odkaz ZDE.
Milniky:
- 10 hlasu
- 50 hlasu
- 100 hlasu
- 500 hlasu
- 1000 hlasu
Milniky slouzi pro vyber odmeny. Jejich dosazeni (odemknuti) je mozne dokud nebude hotov hlasovaci system, ve kterem pouzijete vase jmeno na serveru a za to dostanete odmenu. V dobe zprovozneni odmen budou milniky vyrazeny.
Pokud presahneme posledni milnik, cekejte velkou odmenu.
Jeste pravida a informace o hlasovani primo ze stranek CzechCraft.eu
Informace o systému hlasování píše:Každý hlas má životnost 30-ti dnů,poté je automaticky vymazán z DB. Tento systém odstraní to, že před koncem měsíce nemělo smysl téměř hlasovat.
Každý (osoba ne IP) může hlasovat jednou za 2 hodiny pro jeden server.
Hlasy (IP), které nepocházejí z České nebo Slovenské republiky nejsou započítány do hlasování. Je to z důvodu, že se jedná o Česko-Slovesnký server list a hlavně z důvodu serioznosti hlasování (99,9% proxy,anonymizerů,atd. pochází právě ze zahraničí).
Základní pravidla píše:
- Nezodpovídáme za Vámi uvedené informace a údaje! Za ty je zodpovědný registrovaný.
- Nepodporujeme warez a jiný druh ilegálního software, proto informace zde neupravujeme ani nekontrolujeme to je povinnost registrovaného. Veškeré následky a škody za uvedene informace bere na sebe registrovaný.
- Vyhrazujeme si právo smazat či jinak upravit záznam bez upozornění.
- Pokus o obcházení systému hlasování je trestán permanentním zákazem vstupu na stránky.
- Server, který neobrdží žadný hlas po 30 dní, bude automaticky odstraněn z databáze
- Server musí mít funkční web, který obsahuje alespoň základní informace pro hraní na něm (pravidla, jak se připojit)! V případě porušení bude registrátor upozorněn a trestán umazáním hlasů nebo odstraněním ze server listu.
PS: kazdy dosazeny milnik vam "odemkne" vetsi odmenu
Miluju rozmanitost života. Každý den mě někdo nasere novým způsobem.
-
Abit - Kazatelův učeň
Hlasujte pro server!
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Hlasujte pro server!
UPDATE
Pridany milniky a pravidla hlasovani.
Pridany milniky a pravidla hlasovani.
-
Abit - Kazatelův učeň
Dal jsem 50 izy.
-
noblemar - Spamerův sluha
Dal jsem 100 .
-
Snad tam hlasuji i dalsi hraci 

-
Abit - Kazatelův učeň
Hlasovani ukonceno na milniku 100 a podle toho se budou odvijet i odmeny. Aktualne muzete hlasovat na obou serverech pomoci odkazu, ktery uvidite v chatu (v odkazu je vase jmeno).
Za hlasovani ziskavate money tupu vote ( /money vote ). Aktualne jsou tyto penize k nicemu, ale planujeme za ne moznost pouziti nekterych VIP/EVIP vyhod a i neceho co ani VIP/EVIP nemohou!
To ze jste hlasovali se vam napise v chatu (pouze na survivalu).
Za hlasovani ziskavate money tupu vote ( /money vote ). Aktualne jsou tyto penize k nicemu, ale planujeme za ne moznost pouziti nekterych VIP/EVIP vyhod a i neceho co ani VIP/EVIP nemohou!
To ze jste hlasovali se vam napise v chatu (pouze na survivalu).
-
Abit - Kazatelův učeň
Proč nemám započítaná žádná hlasování ze stránky http://czech-craft.eu/vote.php?id=14578 ? Hlasuji od samého začátku a to i několikrát denně a po příkazu /money se mi zobrazí jen hlasování přímo ze hry. Tak jak to je?
- KarlosL
- Kolemjdoucí
Pokud hlasuješ přímo ze stránky tak tam nikde není tvuj nick. Server odkazuje na tento odkaz.
http://www.czech-craft.eu/vote.php?id=14578&user=TheRsM (Tvuj nick)
Takže pokud chce hlasovat bez toho aby si byl na serveru ulož si tenhle odkaz a jen si tam dej svuj nick.
http://www.czech-craft.eu/vote.php?id=14578&user=TheRsM (Tvuj nick)
Takže pokud chce hlasovat bez toho aby si byl na serveru ulož si tenhle odkaz a jen si tam dej svuj nick.
-
TheRsM1 - Profesionál
Již se mi několikrát stalo že jsem ráno kolem páté hodiny hlasoval a odpoledne po patnácté hodině mi vyskakuje hláška „Hlasovat lze jednou v 2 hodinovém intervalu z 1 IP / Nicku”.
- KarlosL
- Kolemjdoucí
Je dvacet hodin třicet minut a problém s hlasováním stále trvá.
- KarlosL
- Kolemjdoucí
Tak nemás svouji IP adresu, máš DIPKU.
-
• Stránka 1 z 1