Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[vyřešeno]Hns Autobhop / Nocky / Pat Mat

Příspěvekod malinkQ8 » 15 dub 2017, 14:15

Dobrý deň,

Dnes som dostal neoprávnený ban na 30 minút od admina s nickom Nocky.

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Nocky^
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^HnS AutoBhop Bloc
[=] Doba trvani trestu: 30 minut
[=] Duvod trestu: Pravidla [Kemp]
[=] Zabanovany nickname: Pat Mat
[=] Zabanovane ID: STEAM_*************
[=] Zabanovana IP: *************
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================

Nemyslím si že som kempil. Poprosím exemplárne a disciplinárne potrestať tohto nedospelého chlapca, vzhľadom na jeho mravnú výchovu je výkon tejto funkcie skutočne nezlučiteľný.

Vďaka. VIP mi ukradli.
malinkQ8
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[vyřešeno]Hns Autobhop / Nocky / Pat Mat

od Rumcajz » 15 dub 2017, 14:15

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Hns Autobhop / Nocky / Pat Mat

Příspěvekod Nocky » 15 dub 2017, 14:56

Ahoj malinkQ,

ban jsem ti udělil z duvodu kempu. Každé kolo zdržuješ tvým neustálým kempením, jsi problémový hráč, který AT akorát přidělává práci tvým hloupým chováním a úrážkama. Byl si několikrát tázán grabem, aby si neustále nekempil a co ty děláš ? Furt neustále dokola kempíš.
Viz. jeho banlist, že jde o problémového hráče - http://www.gamesites.cz/amxban/others/search.php
SID - STEAM_0:1:100764904
Poprosím exemplárne a disciplinárne potrestať tohto nedospelého chlapca, vzhľadom na jeho mravnú výchovu je výkon tejto funkcie skutočne nezlučiteľný.

A tohle snad nemyslíš vážně ? :lol: , cpát jsem mojí výchovu a mojí dospělost ? Opravdu vtipné.
Nocky
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod malinkQ8 » 15 dub 2017, 15:20

kamaráde, hoď sem dôkaz že som kempil, obvynil som ťa tak sa bráň. Dal si ban ktorý si si neobhájil, nepriložil si ani screen, ani video ani iní hráč Ti tvoje tvrdenie nepotvrdil. Tvoj ban sa zakladá na ničom, iba na svojom komplexe z toho, že nevieš hrať hns lepšie ako ja..Thats all
malinkQ8
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod malinkQ8 » 15 dub 2017, 15:52

navyše ja mám tady dukaz kde Nocky podnecuje jine hráče k radení ohladem pozic T co je zakazáný.. Takže by mu za tenhle prohrešek mali byť odobrané práva také..Je to problémovej admin

https://s15.postimg.org/aeuu3vldn/Nocky.png
malinkQ8
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Nocky » 15 dub 2017, 16:26

Bránit se nemam nijak, důkaz na tenhle tip banu nemusíme mít. A jiný hráči ? Tady se kromě tebe nikdo jinej nevyjadřuje ,že by byl i na tvé straně. Komu mají věřit mě nebo tobě, když děláš furt problémy ? A že na tobě výlívám zlost ,že neumím hns ? Aha, dobrej argument :D

A ohledně toto screenu, to se jako nemůžu zeptat, kde hráč je ? Ptal jsem se živých né mrtvých, kdyby si aspon přidal i screen, že byly všichni mrtvý, to je ten háček ;) , ale jestli sis nevšiml tak vždy když někdo z mrtvých radí, tak ho upozorním.

A nebudeme dále spamovat, necháme ať to vyřeší HLSA.
Nocky
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Karmik66 » 15 dub 2017, 16:41 VIP

Všichni admini prošli pohovorem a mají od nás určitou míru důvěry. Na tento krátký typ banu tudíž důkaz mít nemusejí.

Neznamená to, že proti tomu nemůžeš nic dělat. Můžeš natočit demo ty a v případě, že si budeš myslet, že admin pochybil, můžeš se na demo podívat, znovu si situaci přehrát a pak se to může řešit, když se uvidí, jak to ve skutečnosti bylo.

Na druhou stranu na tvé straně snad nikdo nikdy nebyl, až na zmanipulovatelné děti, které taháš do klanu.

Unban se zamítá, pokud jsi to chtěl použít i jako stížnost na admina, tak ta se zamítá taky, důkaz, že admin pochybil tu nevidím a adminem ti bylo vše vysvětleno.

PS: V příštích žádostech je nutné uvést i SID, jinak ti nemůžeme vyhovět.
Obrázek
Obrázek
Karmik66
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Zpět na Unban Žádost