• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]HNS / Groos / rasken
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Groos
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: 42000 minut
[=] Duvod trestu: Nevhodne chovani
[=] Zabanovany nickname: Rasken je Sasek
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:208805359
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Ok jsem tady zase, nechápu jak si groos může dovolit mi změnit nick na "Rasken je Sasek" a nechápu proč mi dal ban na 700hodin
Jako jaké nevhodné chovaní nechápu...
[=] Dostal jsi trest od admina: Groos
[=] Na serveru: website
[=] Doba trvani trestu: 42000 minut
[=] Duvod trestu: Nevhodne chovani
[=] Zabanovany nickname: Rasken je Sasek
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:208805359
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
Ok jsem tady zase, nechápu jak si groos může dovolit mi změnit nick na "Rasken je Sasek" a nechápu proč mi dal ban na 700hodin
Jako jaké nevhodné chovaní nechápu...
Jelikož jsem BŮH tak ti dovolím líbat mi nohy :p
-
Rasken - Amatér
[Vyriešené]HNS / Groos / rasken
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: HNS / Groos / rasken
Proč bych si to nemohl dovolit, když to samé dělaš i ty na tom serveru ? Nikomu to snad nemůže vadit, nebo ? 
Po včerejším banu, který se řešil i zde na webu, by člověk řekl, že se začneš chovat slušně, ty místo toho ještě zhoršíš, jako by jsi chtěl na sebe ještě víc upozornit, to se také stalo a to je také důvod toho proč máš opět ban, stím rozdílem, že je tentokrát mnohem delší než jak tomu bylo naposled.
Pokuď se rozhodneš koupit si unban a budeš vtomto chování dále pokračovat, tak ti za každé ošklivé slovo hodím rovnou permu, nebudu tě nijak upozorňovat nebo ti dávat ban na 10 minut a podobně, to je u tebe zbytečné. Proto si rozmysli jak se budeš chovat v budoucnu a zda to má vůbec cenu si takto dělat zbytečné problémy.

Po včerejším banu, který se řešil i zde na webu, by člověk řekl, že se začneš chovat slušně, ty místo toho ještě zhoršíš, jako by jsi chtěl na sebe ještě víc upozornit, to se také stalo a to je také důvod toho proč máš opět ban, stím rozdílem, že je tentokrát mnohem delší než jak tomu bylo naposled.
Pokuď se rozhodneš koupit si unban a budeš vtomto chování dále pokračovat, tak ti za každé ošklivé slovo hodím rovnou permu, nebudu tě nijak upozorňovat nebo ti dávat ban na 10 minut a podobně, to je u tebe zbytečné. Proto si rozmysli jak se budeš chovat v budoucnu a zda to má vůbec cenu si takto dělat zbytečné problémy.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Počky takže "šašek" je ošklívé slovo, nebo proč jsem vlastně dostal ban a poprosil bych aspoň aby mi sem meezz "ten co mně nahlásil" dal důkaz otom jak jsem "nadával"
-
Rasken - Amatér
Okhe Groosi, a zbytku A-Týmu, chci se ospravedlnit za ty sračky(s prominutím), co nonstop píšu a chtěl bych vám slíbit, že se zkusím zlepšit 
Ano neuvědomuji si často co píšu za blbosti, ale tak tento ban je dlouhy celkově dost, a já si už uvědomuji, že bych se měl nad sebou zamyslet a vyzkoušet jiné chovaní jak k hráčům, tak k Nockiašiovi a zbytku A-Teamu.
[color=#BFBF00]Takže BIG SORRY & PEACE[/color]

Ano neuvědomuji si často co píšu za blbosti, ale tak tento ban je dlouhy celkově dost, a já si už uvědomuji, že bych se měl nad sebou zamyslet a vyzkoušet jiné chovaní jak k hráčům, tak k Nockiašiovi a zbytku A-Teamu.
[color=#BFBF00]Takže BIG SORRY & PEACE[/color]
-
Rasken - Amatér
Rasken píše:Okhe Groosi, a zbytku A-Týmu, chci se ospravedlnit za ty sračky(s prominutím), co nonstop píšu a chtěl bych vám slíbit, že se zkusím zlepšit
Takže BIG SORRY & PEACE
-
Rasken - Amatér
Rasken píše:Ano neuvědomuji si často co píšu za blbosti, ale tak tento ban je dlouhy celkově dost, a já si už uvědomuji, že bych se měl nad sebou zamyslet a vyzkoušet jiné chovaní jak k hráčům, tak k Nockiašiovi a zbytku A-Teamu.
Takže BIG SORRY & PEACE
Dobre ja ti verím, že to myslíš vážne a dávam ti možnosť dokázať to... Ban som ti skrátil, snáď nás nesklameš. V opačnom prípade to dopadne ako písal Groos

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1