Porušuje nekdo pravidla na Jump serverech? Sdělte nám to zde.

[vyřešeno]HNS Hackeři [Strafelegion]

Příspěvekod evolutionn » 14 dub 2017, 16:46

Nick: Lowkid a Groniczzc

SID: Brzy přidám, musím je zastihnout na serveru.

Datum a čas prohřešku: Jsou zde každodenně

Popis situace, no řeknu to svými slovy..

Kdysi jsem byl také hackerem (4 roky zpět). Vyzkoušel jsem hrozně moc různých hacků, scriptů a všechno možné. Lepší hacky měli vždy 87% sync aby to nebylo poznat jako například kzh kde máte 100% sync každý jump. 87% bylo méně nápadné. Ale když člověk začne skákat a každý jump se pohybuje od 86% do 88% sync, tak je to trošku divné, nemyslíte? Žádný člověk není robot, aby skákal pořád to samé. Kdykoliv jsem přišel na server a byl zde lowkid. Psal jsem že je hacker a celý server se do mě pustil že jsem ču***, pí*** a jak si můžu dovolit o tak dobrém hráči říct, že je hacker. Psal jsem, že dokud mi nepošle demo z "newgame", tak na něj názor nezměním. A co se nestalo, demo se ke mě dostalo. Dostalo se ke mě demo, kde skáče 274 block pomocí scj. Checknuli jsme to spolu s noxerem (jeden z nejlepších czsk kz hráčů) který vlastní privátní democheckery které se používají na největších KZ sítích. Ukázalo to, že používá asd_groundstrafe aby udělal begrip a poté asd_strafe na strafování.

Zde vidíte, jak vypadá normální skok bez hacků: https://ctrlv.cz/d6ex
A zde vidíte, jak vypadá Lowkidův skok s hacky: https://ctrlv.cz/EO1E Vidíte, že tam má sekavé strafe které nikdo nevidí a na každé straně dělá 2 strafe místo jednoho. V demo exploreru, kde to ukazuje movement hráče. Tak mi ukázal, že dělá 2 strafe na každou stranu.
Zde je demo toho blocku, podívejte se sami, ani při zpomalení nevidíte, že má nějaké jiné strafe než normální hráč, pak když se podíváte na sync, zjistíte, že je tam záhadně pořád 87-88% sync. http://leteckaposta.cz/388959580

Když jsem přišel na server s tím, že lowkid bude mít permanentní ban, tak groniczzc se ho zastával, že bind asd_groundstrafe je úplně normálním bindem, který má úplně každý. Když poslal adminovi Kuře screenshot, že má normálně ASD složku v cstrike, zapomněl zamazat že je na jeho ploše rN hack, spolu s autobhopem. Takže na něj bych si dával také pozor, protože jediný koho jsem mohl checknout byl zatím lowkid a úspěšně se to podařilo.

https://ctrlv.cz/zRBN
https://ctrlv.cz/yI1O

Kdysi jsem tu byl adminem a zbavil jsem se práv jen kvůli těmto hráčům a adminům kteří se těchto hráčů zastávají, jen protože jediný hack který poznají je slowmotion, létání po mapě a nebo kzh kde je nonstop 100% sync. Ale tyto stabilizatory a emulatory nikdo nepozná.

Děkuju za pochopení a snad to nesmažete kvůli chybějícím SID které brzy dodám. Kuře už pracuje na zabanování Lowkida, ale groniczzc se zatím drží.
evolutionn
Amatér
Amatér

[vyřešeno]HNS Hackeři [Strafelegion]

od Rumcajz » 14 dub 2017, 16:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: HNS Hackeři [Strafelegion]

Příspěvekod evolutionn » 14 dub 2017, 16:54

Kdyby si někdo nebyl jistý s nějakými hackerami na serveru. Obraťte se klidně na mě, nedělá mi problém zjistit jestli je člověk hacker nebo ne. Budu vaším detektivem :D
evolutionn
Amatér
Amatér

Příspěvekod Karmik66 » 16 dub 2017, 15:40 VIP

Ahoj, máš ode mě zprávu na webu, případně si mě přidej na steamu a napiš mi tam :)
Obrázek
Obrázek
Karmik66
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod Goniczzc » 17 dub 2017, 16:44

Tak co chlapci? stále jsme hackeři? :).. Evolutione stále chodíš na hnsko a skáčeš 255 lj na 100% sync celkem normální věc.. za 1. ty neumíš poznat ani Trawku prosím tě a něco tu píšeš.. zajdi si na kotelnu.(sorry za reklamu)...dělal jsem tam anticheat celej jsem ho tam pluginoval.. a ty tu budeš psát něco o tom že máme nějaký háčky.. :D ani můj nick neumíš napsat správně..

Je celkem zajímavý že když dostaneš tak začneš ragequitovat... asi to bude tím že jsi slabéj nebo nevím...
a hlavně mi tu nebreč že máme s low-kidem nějaký Asd_....

Karmíku myslím že mě znáš moc dobře z dávnějších dob.. a že já nikdy neměl žádný pomůcky/programy/apod.
a tak samo low-kid.. nemá nic. Sam jsem koukal na to demo.. a Demohecker neukázal ani jeden program..
Děkuji Goniczzc. (ps: nejsem Groni ty Evo..)
Goniczzc
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Karmik66 » 17 dub 2017, 20:13 VIP

Lowkid zabanován, díky :)
Obrázek
Obrázek
Karmik66
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Re: [vyřešeno]HNS Hackeři [Strafelegion]

Příspěvekod Goniczzc » 17 dub 2017, 20:29

lowkid zabanován za?.. Neumíte poznat hacky nebo jste všichni tak slepý?? Celkem zajímavý že HLSA neumí poznat čistý ho od zapnutý ho.. to potom CG:)
Goniczzc.
Goniczzc
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Karmik66 » 17 dub 2017, 20:35 VIP

#Goniczzc^strafe_controll_helper_next_ban 1
Obrázek
Obrázek
Karmik66
CS 1.6 Support kapitán
CS 1.6 Support kapitán

Příspěvekod LowKid » 18 dub 2017, 10:13

Zdravím, nič v zlom ale nevidím tam ani jeden dobrý dôkaz, ešte k tomu to demo ani nieje moje :) mám iné strafy, to že tam sú nejaké kocky a spravené fake demo s mojím nickom alebo podobne ešte neznamená že je to moje demo, ďalej prikladám pár screenov z rayishu, na ktoré samozrejme evolution napíše že je to zaplé alebo bude špekulovať o tom že to nieje rayish ( nemám problém skočiť keď bude niekto v specte :) )

Dodávam link z dôvodu velkosti: https://www.sendspace.com/file/xv6m27
LowKid
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod chickEZ » 18 dub 2017, 10:51

Oky lowkide :D Tak sa ja k tomu tiež vyjadrím.

Sranda, že si sa mi sám chválil, ako si dal 274 block v škole. Sám si mi poslal demo, že si to ty skočil. A teraz tvrdíš, že to nie je tvoje demo. Keďže si si ma vymazal z friendov na steame, tak poslať výpis z konverzácie nemôžem doložiť.

Prikladám tu z Demo Exploreru tvoje strafy, jak si skákal.

LINK
Všimneš si tie maličké strafy do strán. Všimneš si taktiež ten asd_strafe, asd_groundstrafe.

To že pošleš obrázky, to ešte nič neznamená. Ak máš čisté svedomie, že si clear, hoď tu demo z LANky, kde skočíš aspoň 272 block CJ. Pre teba by to mala byť hračka. Písal si mi, že si dal 274 block na 276 a 275 cj, že máš demo ale nedodal si mi ho.

PS: Včera na TS ste vraveli, že Asd_GroundStrafe.txt sa vytvorí po nabindovaní +jump a +duck na kolečko myši (bind "mwheelup" "+jump"; bind "mwheeldown" "+duck"). Sranda, že na NS, old a new CS mi nikdy žiadny taký textový dokument nevytvorilo.

S pozdravom kuřátko ;).
XD XD XD
chickEZ
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod LowKid » 18 dub 2017, 10:54

Ja mám čisté svedomie, ja som nič také nehovoril iba som počúval a bol som ticho :D dalšia vec, ja som ten block skákal v škole na trainingu a nie v lanke keďže tam nemám staty :) už som ti to dokazoval
LowKid
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod LowKid » 18 dub 2017, 11:13

Dalšia vec, teraz som len skúšal ako funguje rayish anticheat, zapol som macro na bhop v steelseries engine, ani som ho nepoužil a už som za to dostal kick a 10 minút dozadu som skočil pred tebou 257 lj takže to čo píšeš vôbec nedáva zmysel
LowKid
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod chickEZ » 18 dub 2017, 11:18

chickeylolz píše:Ak máš čisté svedomie, že si clear, hoď tu demo z LANky, kde skočíš aspoň 272 block CJ.

Splň to, uvidíme čo ďalej. Viac sa riešiť nejde.

Ďalšie možnosti:
- chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html
- chces-unban-ihned-t61717.html
XD XD XD
chickEZ
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Jump Servery