• Stránka 1 z 1
[v] HNS knife skin
Zdravím,
tentokrát by som potreboval pomôcť ja, keďže na CS 1.6 HNS nie je príkaz /knife ktorý by mi zapol knife skin aj za T, vie niekto ako dám knife skin za T? Nejako bez toho neviem skákať a ani tie cheaty mi nepomáhajú.. Nepodarilo sa mi to moc vygoogliť. Bude fungovať keď proste nájdem file skinu ktorý sa za T používa aby som nemal nič v rukách, kopírovanie defaultného skinu knifu a premenovanie ho? Myslím totiž že som to kedysi skúšal a malo to problém s velkosťou súboru keďže v plugine je skin s ničím v rukách priamo definovaný.
tentokrát by som potreboval pomôcť ja, keďže na CS 1.6 HNS nie je príkaz /knife ktorý by mi zapol knife skin aj za T, vie niekto ako dám knife skin za T? Nejako bez toho neviem skákať a ani tie cheaty mi nepomáhajú.. Nepodarilo sa mi to moc vygoogliť. Bude fungovať keď proste nájdem file skinu ktorý sa za T používa aby som nemal nič v rukách, kopírovanie defaultného skinu knifu a premenovanie ho? Myslím totiž že som to kedysi skúšal a malo to problém s velkosťou súboru keďže v plugine je skin s ničím v rukách priamo definovaný.
-
strafemachine - Zkušený
[v] HNS knife skin
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: HNS knife skin
strafemachine píše:Bude fungovať keď proste nájdem file skinu ktorý sa za T používa aby som nemal nič v rukách, kopírovanie defaultného skinu knifu a premenovanie ho?
Keď som sa tam pripojil tak mi stiahlo len skin na T a VIP takže to bude cez plugin.
-
fml - Zkušený
Za zkoušku nic nedáš. Myslím si, že by to mohlo fungovat, v editoru si najít ten "skin", který je u TT a importnout v editoru za něj ten, který chceš.
pog
tusylove
tusylove
-
JoynerLucas - Zkušený
Zadny nenajde, stahnou se jen modely hracu. Pokud vim, je to v priprave, pri trose stesti se brzo dockate :)

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Okej díky za info, s tým sa dokážem uspokojiť 

-
strafemachine - Zkušený
• Stránka 1 z 1