• Stránka 1 z 1
HNS
Pekný deň prajem čitateľom a hráčom
Tak ako dlhoročný HNS hráč, by som určite pridal na HNS nejaké veci, ale rovnako i nejaké odobral.
_____________________________________________________________________________________________________________
Začneme tým, čo by som určite odobral.
1. Regeneráciu HP
- regenerácia HP má viac nevýhod ako výhod
- pri naháňaní protivníka človek nepriateľa hitne za 55HP, keď protivník uteká dosť dlho, tak znesie viac ako 2 hity, čo je podľa mňa zlé, pretože to je ako by mal viac životov ako 1.
- sú ľudia, ktorí si dajú rate 1 a HP sa im doplní behom pár sekúnd do plna, čiže zase je ako keby nesmrteľný
2.Granáty
- odobratie jedného FLASHU, pretože keď sa hrá napr. mapa c21_kitty_b2 a príde CTčko na jumpy, ktoré sa nachádzaju na T spawne a je tam 6 teroristov a každý hodí po 2 flashe, tak CT pol kola čaká len na to, kým sa môže vôbec pohnúť, pretože nič nevidí.
- FREEZ by som upravil takým spôsobom, že by nespomaloval ale zmrazoval. Hodíš FREEZ zmrazí, po 5 sekundách máš zase pôvodný speed 250 a nie 150.
3. Odobratie niektorých máp
- Niektoré mapy sú zvolené hráčmi, ktorí ich nepoznajú a tie mapy sú čistá rakovina a nedá sa to hrať
- hns_floppytown_pro, hnscn_floppytown, hnsbg_cbble
_____________________________________________________________________________________________________________
Tu zas máme veci, ktoré by som rád privítal na HNS.
1.Info o hráčovi
- info o hráčovi by obsahovalo základné informácie ako sú (rank, počet fragov / smrtí, odohratý čas na servery a akej je národnosti)
2.Príkazy
- na servery mi chýbaju príkazy ako sú (votemap, currentmap) zoznam map - maplist? Nespomeniem si teraz ako sa volá
3.JumpOff
- do hry by som pridal trvalý príkaz alebo funkciu JumpOff, aby to človek nemusel po každej zmene mapy písať. Áno, tri písmena človeka nezabijú, ale niekedy sa pozabudne a doplatí nato.
4.Pridanie map
- pridal by som nejaké mapy, ktoré nalákajú nových alebo aj starých hráčov
- hnsbg_jumpers, c21_gurka, c21_gurka2, c21_rainbow, c21_gladpask.. Myslím, že c21 si obľubujú hlavne tí hráči, ktorí nemajú až taký dobrý playground
5.Opakovanie map
- pridal by som možnosť, aby predĺženie mapy šlo len 1x a nehrala sa stále ta istá mapa dookola
- ďalšim bodom by bolo, aby sa ďalších nasledujúcich 5 máp znova tá istá neopakovala.. dám príklad hráme awp_rooftops a následne po 4mapách sa môže znovu votnuť. (awp_rooftops_v2 ---> hns_floppytown ---> hns_etheral ----> c21_kitty_b2 ----> fnz_hide -----> awp_rooftops_v2 )
6.Ocenenia
- mňa osobne by potešilo na takom veľkom portály zbierať nejaké achievementy za počet zabitých hráčov, počet odohratých máp, hodín, počet headshotov, alebo umiestnenie ranku
- pred menom ako sa vyznačuje [VIP] by sa buď za odmenu alebo za achievementy vyznačovali jednotlivé úrovne. Úrovne tu teraz nebudem rozpisovať ale bolo by ich cca 10, názvy úrovni už nechám na fantázii programátora.
7.Random respawn
- pre niekoho možno hlúposť, ale pre mňa by to bolo zábavnejšie.. hráč, ktorý ma na mape viac ako 10fragov by získal 15% šancu na respawn, po jeho zabití. Myslím že to nie je žiadna veľká výhoda, pretože 10fragov dosiahne veľmi málo ľudí za mapku a 15% šanca nie je tiež nič veľké.
8.Server HNS DM
- myslím, že kedysi dávno tu existoval server Hide N Seek Deathmatch a bolo to super pre každého, komu sa nechcelo po smrti čakať, rozdelenie teamov bolo náhodne a každý hral koľko chcel. Rád by som uvítal niečo takéto znovu a myslím, že by to prilákalo veľmi veľa hráčov.
Toto bude zatiaľ asi všetko čo mi momentálne napadlo, až mi napadne niečo viac tak určite to sem napíšem.
Beriem pochvaly ale aj znášam kritiky, sú to čisto výplody mojej fantázie, takže poprosím seriózne názory.
Ďakujem, s pozdravom
Maxeell

Tak ako dlhoročný HNS hráč, by som určite pridal na HNS nejaké veci, ale rovnako i nejaké odobral.
Začneme tým, čo by som určite odobral.
1. Regeneráciu HP
- regenerácia HP má viac nevýhod ako výhod
- pri naháňaní protivníka človek nepriateľa hitne za 55HP, keď protivník uteká dosť dlho, tak znesie viac ako 2 hity, čo je podľa mňa zlé, pretože to je ako by mal viac životov ako 1.
- sú ľudia, ktorí si dajú rate 1 a HP sa im doplní behom pár sekúnd do plna, čiže zase je ako keby nesmrteľný
2.Granáty
- odobratie jedného FLASHU, pretože keď sa hrá napr. mapa c21_kitty_b2 a príde CTčko na jumpy, ktoré sa nachádzaju na T spawne a je tam 6 teroristov a každý hodí po 2 flashe, tak CT pol kola čaká len na to, kým sa môže vôbec pohnúť, pretože nič nevidí.
- FREEZ by som upravil takým spôsobom, že by nespomaloval ale zmrazoval. Hodíš FREEZ zmrazí, po 5 sekundách máš zase pôvodný speed 250 a nie 150.
3. Odobratie niektorých máp
- Niektoré mapy sú zvolené hráčmi, ktorí ich nepoznajú a tie mapy sú čistá rakovina a nedá sa to hrať
- hns_floppytown_pro, hnscn_floppytown, hnsbg_cbble
Tu zas máme veci, ktoré by som rád privítal na HNS.
1.Info o hráčovi
- info o hráčovi by obsahovalo základné informácie ako sú (rank, počet fragov / smrtí, odohratý čas na servery a akej je národnosti)
2.Príkazy
- na servery mi chýbaju príkazy ako sú (votemap, currentmap) zoznam map - maplist? Nespomeniem si teraz ako sa volá

3.JumpOff
- do hry by som pridal trvalý príkaz alebo funkciu JumpOff, aby to človek nemusel po každej zmene mapy písať. Áno, tri písmena človeka nezabijú, ale niekedy sa pozabudne a doplatí nato.
4.Pridanie map
- pridal by som nejaké mapy, ktoré nalákajú nových alebo aj starých hráčov
- hnsbg_jumpers, c21_gurka, c21_gurka2, c21_rainbow, c21_gladpask.. Myslím, že c21 si obľubujú hlavne tí hráči, ktorí nemajú až taký dobrý playground

5.Opakovanie map
- pridal by som možnosť, aby predĺženie mapy šlo len 1x a nehrala sa stále ta istá mapa dookola
- ďalšim bodom by bolo, aby sa ďalších nasledujúcich 5 máp znova tá istá neopakovala.. dám príklad hráme awp_rooftops a následne po 4mapách sa môže znovu votnuť. (awp_rooftops_v2 ---> hns_floppytown ---> hns_etheral ----> c21_kitty_b2 ----> fnz_hide -----> awp_rooftops_v2 )
6.Ocenenia
- mňa osobne by potešilo na takom veľkom portály zbierať nejaké achievementy za počet zabitých hráčov, počet odohratých máp, hodín, počet headshotov, alebo umiestnenie ranku
- pred menom ako sa vyznačuje [VIP] by sa buď za odmenu alebo za achievementy vyznačovali jednotlivé úrovne. Úrovne tu teraz nebudem rozpisovať ale bolo by ich cca 10, názvy úrovni už nechám na fantázii programátora.
7.Random respawn
- pre niekoho možno hlúposť, ale pre mňa by to bolo zábavnejšie.. hráč, ktorý ma na mape viac ako 10fragov by získal 15% šancu na respawn, po jeho zabití. Myslím že to nie je žiadna veľká výhoda, pretože 10fragov dosiahne veľmi málo ľudí za mapku a 15% šanca nie je tiež nič veľké.
8.Server HNS DM
- myslím, že kedysi dávno tu existoval server Hide N Seek Deathmatch a bolo to super pre každého, komu sa nechcelo po smrti čakať, rozdelenie teamov bolo náhodne a každý hral koľko chcel. Rád by som uvítal niečo takéto znovu a myslím, že by to prilákalo veľmi veľa hráčov.
Toto bude zatiaľ asi všetko čo mi momentálne napadlo, až mi napadne niečo viac tak určite to sem napíšem.
Beriem pochvaly ale aj znášam kritiky, sú to čisto výplody mojej fantázie, takže poprosím seriózne názory.
Ďakujem, s pozdravom
Maxeell

259,9 LongJump BW LJrec 261.3 (rok 2012)
259 Block LJ
275 Block CJ,SCJ,DCJ
247 Block BJ
Kto si trúfa prekonať?
259 Block LJ
275 Block CJ,SCJ,DCJ
247 Block BJ
Kto si trúfa prekonať?
-
maxeell - Amatér
Re: HNS
Odebrání:
1. Toto už jsme se snažili řešit, pokud vidíš někoho s nastavenými raty, nahlaš ho a dostane ban, je to kazení hry.
2. Flashe jsou možná otravné, ale je to součástí hry, vždy to tam bylo a nikomu to nějak extrémně nevadilo, to stejné freeze.
3. Mapy budeme řešit v rámci letního updatu, máš-li nějaké vytipované mapy na přídání a odebrání, tak je vypiš, určitě z toho něco použije.
Přidání:
1. Stačí napsat /stats a pomocí 8 si vybrat rank stats. Pokud chceš národnost a odehraný čas, potom musíš použít hlstats.
2. Votemap - na co votemap, když stačí napsat název mapy a ona se sama votne?
Currentmap - tento příkaz funguje normálně, vypíše ti, jaká je aktuální mapa.
Maplist - stačí do konzole napsat listmaps, listmaps 11, listmaps 21, etc. a vyjede ti seznam map.
3. Jak říkáš, stačí napsat pouze tří písmenka, není důvod něco takového přidávat do základu.
4. Pár c21 map bychom přidat chtěli, takové věci budeme řešit v létě. Bohužel těch c21 map nebude tolik, protože asi víš, že zde kdysi byl přímo c21 server, ale nějak se to nechytlo, lidi mají rádi mapy, kde můžou runnovat, bohužel.
5. Toto už jsme se snažili řešit, ale nedočkali jsme se žádné odpovědi, bohužel.
6. Zbytečnost, už teďka je tam hodne pluginů, které způsobují neplynulost hry.
7. Meh, ne. Další zbytečný kód, který by to zatěžoval.
8. Ano, server tu byl a zrušil se, protože tam po čase přestali chodit lidi.
Můžeš zde vypsat mapy, které by se dle tebe měly odebrat a které nahodit, určitě to pro nás bude takové vodítko.
Pošlu tento topic Karmíkovi, aby si to přečetl a popř. se také vyjádřil.
Díky za nápady a názory.
1. Toto už jsme se snažili řešit, pokud vidíš někoho s nastavenými raty, nahlaš ho a dostane ban, je to kazení hry.
2. Flashe jsou možná otravné, ale je to součástí hry, vždy to tam bylo a nikomu to nějak extrémně nevadilo, to stejné freeze.
3. Mapy budeme řešit v rámci letního updatu, máš-li nějaké vytipované mapy na přídání a odebrání, tak je vypiš, určitě z toho něco použije.
Přidání:
1. Stačí napsat /stats a pomocí 8 si vybrat rank stats. Pokud chceš národnost a odehraný čas, potom musíš použít hlstats.
2. Votemap - na co votemap, když stačí napsat název mapy a ona se sama votne?
Currentmap - tento příkaz funguje normálně, vypíše ti, jaká je aktuální mapa.
Maplist - stačí do konzole napsat listmaps, listmaps 11, listmaps 21, etc. a vyjede ti seznam map.
3. Jak říkáš, stačí napsat pouze tří písmenka, není důvod něco takového přidávat do základu.
4. Pár c21 map bychom přidat chtěli, takové věci budeme řešit v létě. Bohužel těch c21 map nebude tolik, protože asi víš, že zde kdysi byl přímo c21 server, ale nějak se to nechytlo, lidi mají rádi mapy, kde můžou runnovat, bohužel.
5. Toto už jsme se snažili řešit, ale nedočkali jsme se žádné odpovědi, bohužel.
6. Zbytečnost, už teďka je tam hodne pluginů, které způsobují neplynulost hry.
7. Meh, ne. Další zbytečný kód, který by to zatěžoval.
8. Ano, server tu byl a zrušil se, protože tam po čase přestali chodit lidi.
Můžeš zde vypsat mapy, které by se dle tebe měly odebrat a které nahodit, určitě to pro nás bude takové vodítko.
Pošlu tento topic Karmíkovi, aby si to přečetl a popř. se také vyjádřil.
Díky za nápady a názory.
-
Tesko - Spamer
Písal som to čisto na oživenie serveru, bezohľadu nato či to bude zaťažovať alebo nie.
Teraz vypíšem všetky mapy, pri ne pripíšem, ktoré by som odstránil a z akého dôvodu a potom doplním, ktoré by som určite pridal.
Mapy na odstránenie som PODČIARKOL
Mapy, ktoré by mali zostať som dal hrubým písmom.
Pri mapy, ktoré by sa mohli nahradiť za podobné som dal
Po rekapitulácii by zostalo 22map, čo si myslím, že nie je zlé, pretože sa pravdepodobne nebudú všetky hrať. Ale dúfam, že sa začnú aktívne hrávať všetky a hráči budú spokojní.
Tento názor som si vytvoril za roky hrania HNS, takže viem čo hráčom prekáža a čo naopak obľubujú.
Ďakujem za prečítanie, mapy nájdete nižšie.
Maxeell
_______________________________________________________________________________________________________________
1. awp_rooft0ps_remake - Nechať, nie je to zlá mapa a tí čo píšu že rooftops už máme, toto je REMAKE a je úplne odlišná.
2. hns_floppytown - Nechať. Pretože floppy je základ hns
3. hns_mie - Nechať. Fajn mapka, na ktorej sa dá aj skákať aj hrať.
4. hns_proworld - Nechať. Je to taká klasika z dávna alebo rovnaký návrh ako pri kitty
spomeniem nižšie
5. hnscn_floppytown - Odstrániť, stačí základná mapa floppytownu.
6. hnsro_sanandreas - Odstrániť, mapa čistý cancer bez akéhokoľvek miesta na playground alebo skákania.
7. c21_kitty_b2 - Odstrániť, z dôvodu pridania inej kitty
8. hns_etheral - Nechať. Kde by potom surferi surfovali, však?
9. hns_floppytown_pro - Odstrániť, základné floppy už máme.
10. c21_rooftops_b4 - Nechal by som, pretože ako rooftops je to zaujímava mapa v podobe c21ky.
11. hns_jumpworld - To by som asi tiež nechal, pretože až tak často sa to nehráva a nie je to zase zlá mapa.
12. fnz_hide - Môj názor je taký, že veľa hráčov má strašný drop FPS vrátane mňa, inak mapa nie je zlá. Nechám na
zváženie viacerích hráčov.
13. hns_falldown - Odstrániť, nikto to nehráva takže je to zbytočná mapa.
14. c21_fun_fix - Odstrániť, strašne veľká mapa a pri aktivite 2CT nie je možné aby to sami dvaja uhrali.
15. c21_imperialzone - Odstrániť, mapa bez ničoho. Žiadne jumpy, žiadne miesto na playground.. proste nič.
16. hns_play4fun - Zaujímava mapa, nechal by som.
17. hns_weekend - Určite zmazať, tí čo ju poznajú vedia prečo.
18. awp_rooftops_v2 - Samozrejme, že nechať ale v tom prípade ako som písal, že votovať sa budú rovnaké mapy až po
5tich ďalších iných mapách.
19. c21_choklad - Odstrániť, nič tam nie je.
20. c21_lime - Nechať, malá zábavná mapa, kde sa dá aj niečo uhrať a trošku aj skočiť.
21. hns_newyork - Nechal by som, dosť nedocenená mapa, kedysi dávno veľmi často hrávaná.
22. hnsbg_cbble - Runnerská mapa, nechal by som na zváženie ostatných hráčov. Mne osobne neprekáža.
23. hnsro_arenastrike - Odstrániť, veľká mapa rozkladajúca sa len po obvode hracieho pola.
24. rayish_brick-world - Nechať, super mapa na playground a na super vybláznenie.
Mapy vyznačené
vypíšem ako prvé.
c21_kitty_b2 by som nahradil
c21_kitty2k_b2 - je to rovnaký spôsob s tažšími skokmi a lepšou vybavenosťou.
hns_proworld by som nahradil
hns_proworld_remake - je to lepšia a pestrejšia mapa a určite to starý proworld oživí
Mapy, ktoré by som rozhodne pridal:
c21_playground - je to c21ka, na ktorej sa dá perfektne zahrať.
c21_gladpask - je to mapa, kde sú otačajúce sa schodíky, ktoré pri nahánani nie sú najlahšie. Na žiadnej inej mape túto
možnosť nenájdete.
hnsbg_jumpers - Super mapa, kedysi stále hrávana ale teraz som ju už roky nikde nevidel a je to veľká škoda. Je tam všetko.
hns_nova - Pre nadšencov hns_etheral(u) je toto ďalšia dosť surfová mapa, pre ich radosť by som ju pridal aby stále nevolili etheral.
hnsbg_4ever_fixed - Mapka, kde je dosť umbrell, bedničiek, rebríkov, vysokých budov a obláčikov, po ktorých sa dá skákať.
hns_bounce - Dobrá mapa, na ktorej sa vyblázni i menej skúsený hráč.
hns_ninjatown - Malá mapa, kde verím, že sa prestrieda každé kolo CT / T.
e. Tesko: s většinou souhlasím, až na kitty... ta druhá verze kitty tady byla, ale odstranila se; pošlu to Karmíkovi, aby se na to taky podíval a popř. ti napsal jeho názor
Teraz vypíšem všetky mapy, pri ne pripíšem, ktoré by som odstránil a z akého dôvodu a potom doplním, ktoré by som určite pridal.
Mapy na odstránenie som PODČIARKOL
Mapy, ktoré by mali zostať som dal hrubým písmom.
Pri mapy, ktoré by sa mohli nahradiť za podobné som dal

Po rekapitulácii by zostalo 22map, čo si myslím, že nie je zlé, pretože sa pravdepodobne nebudú všetky hrať. Ale dúfam, že sa začnú aktívne hrávať všetky a hráči budú spokojní.
Tento názor som si vytvoril za roky hrania HNS, takže viem čo hráčom prekáža a čo naopak obľubujú.
Ďakujem za prečítanie, mapy nájdete nižšie.
Maxeell

_______________________________________________________________________________________________________________
1. awp_rooft0ps_remake - Nechať, nie je to zlá mapa a tí čo píšu že rooftops už máme, toto je REMAKE a je úplne odlišná.
2. hns_floppytown - Nechať. Pretože floppy je základ hns

3. hns_mie - Nechať. Fajn mapka, na ktorej sa dá aj skákať aj hrať.
4. hns_proworld - Nechať. Je to taká klasika z dávna alebo rovnaký návrh ako pri kitty

5. hnscn_floppytown - Odstrániť, stačí základná mapa floppytownu.
6. hnsro_sanandreas - Odstrániť, mapa čistý cancer bez akéhokoľvek miesta na playground alebo skákania.
7. c21_kitty_b2 - Odstrániť, z dôvodu pridania inej kitty

8. hns_etheral - Nechať. Kde by potom surferi surfovali, však?
9. hns_floppytown_pro - Odstrániť, základné floppy už máme.
10. c21_rooftops_b4 - Nechal by som, pretože ako rooftops je to zaujímava mapa v podobe c21ky.
11. hns_jumpworld - To by som asi tiež nechal, pretože až tak často sa to nehráva a nie je to zase zlá mapa.
12. fnz_hide - Môj názor je taký, že veľa hráčov má strašný drop FPS vrátane mňa, inak mapa nie je zlá. Nechám na
zváženie viacerích hráčov.
13. hns_falldown - Odstrániť, nikto to nehráva takže je to zbytočná mapa.
14. c21_fun_fix - Odstrániť, strašne veľká mapa a pri aktivite 2CT nie je možné aby to sami dvaja uhrali.
15. c21_imperialzone - Odstrániť, mapa bez ničoho. Žiadne jumpy, žiadne miesto na playground.. proste nič.
16. hns_play4fun - Zaujímava mapa, nechal by som.
17. hns_weekend - Určite zmazať, tí čo ju poznajú vedia prečo.
18. awp_rooftops_v2 - Samozrejme, že nechať ale v tom prípade ako som písal, že votovať sa budú rovnaké mapy až po
5tich ďalších iných mapách.
19. c21_choklad - Odstrániť, nič tam nie je.
20. c21_lime - Nechať, malá zábavná mapa, kde sa dá aj niečo uhrať a trošku aj skočiť.
21. hns_newyork - Nechal by som, dosť nedocenená mapa, kedysi dávno veľmi často hrávaná.
22. hnsbg_cbble - Runnerská mapa, nechal by som na zváženie ostatných hráčov. Mne osobne neprekáža.
23. hnsro_arenastrike - Odstrániť, veľká mapa rozkladajúca sa len po obvode hracieho pola.
24. rayish_brick-world - Nechať, super mapa na playground a na super vybláznenie.
Mapy vyznačené

Mapy, ktoré by som rozhodne pridal:
c21_playground - je to c21ka, na ktorej sa dá perfektne zahrať.
c21_gladpask - je to mapa, kde sú otačajúce sa schodíky, ktoré pri nahánani nie sú najlahšie. Na žiadnej inej mape túto
možnosť nenájdete.
hnsbg_jumpers - Super mapa, kedysi stále hrávana ale teraz som ju už roky nikde nevidel a je to veľká škoda. Je tam všetko.
hns_nova - Pre nadšencov hns_etheral(u) je toto ďalšia dosť surfová mapa, pre ich radosť by som ju pridal aby stále nevolili etheral.
hnsbg_4ever_fixed - Mapka, kde je dosť umbrell, bedničiek, rebríkov, vysokých budov a obláčikov, po ktorých sa dá skákať.
hns_bounce - Dobrá mapa, na ktorej sa vyblázni i menej skúsený hráč.
hns_ninjatown - Malá mapa, kde verím, že sa prestrieda každé kolo CT / T.
e. Tesko: s většinou souhlasím, až na kitty... ta druhá verze kitty tady byla, ale odstranila se; pošlu to Karmíkovi, aby se na to taky podíval a popř. ti napsal jeho názor
259,9 LongJump BW LJrec 261.3 (rok 2012)
259 Block LJ
275 Block CJ,SCJ,DCJ
247 Block BJ
Kto si trúfa prekonať?
259 Block LJ
275 Block CJ,SCJ,DCJ
247 Block BJ
Kto si trúfa prekonať?
-
maxeell - Amatér
1.6 je stará hra a nikdo na ní updaty nebo nějaký změny, co se týče přidávání funkčností, dělat nebude.... Budeme rádi, když nám aktualizují maplist. To budu řešit cca za měsíc a něco, až budu mít víc času si na to sednout a sepsat to. Určitě taky přihlídnu k názorům hráčů, co by rádi za mapy na serveru, takže kdyby si ještě něco měl, klidně to sem dopiš. Když to budou normální mapy, co by se většině lidí mohly líbit, asi nebude problém je nahodit 

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
- Kód: Vybrat vše
1: awp_rooft0ps_remake
2: hns_floppytown
3: hns_mie
4: hns_proworld
5: hnscn_floppytown
6: hnsro_sanandreas
7: c21_kitty_b2
8: hns_etheral
9: hns_floppytown_pro
10: c21_rooftops_b4
11: hns_jumpworld
12: fnz_hide
13: hns_falldown
14: c21_fun_fix
15: c21_imperialzone
16: hns_play4fun
17: hns_weekend
18: awp_rooftops_v2
19: c21_choklad
20: c21_lime
21: hns_newyork
22: hnsbg_cbble
23: hnsro_arenastrike
24: rayish_brick-world
Maplist je dobre vypísaný.. (listmaps do konzole)
Tiež som sa snažil o niečo, aby bola hra na H'n'S lepšia a plynulejšia. No okrem toho, že nové mapy sa nahodili, tak viac už sa nedalo. Škoda toho, že /hideknife sa nenahodil.. :/
Súhlasím s pár bodmi (1 - 3., 2 - 4., 2 - 5.), niektoré body ani nutné neboli (1 - 2., 2 - 2., 2 - 3.).
Najhoršie, čo je momentálne na tom servery, je asi to, že mapy nemajú žiadny tzv. "cooldown". Čiže recentmaps je tam bugnutý celkovo.
Staré mapy, ako c21_gurka by sa mohli dať nahradiť pr. c21_imperialzone, pretože táto mapa sa ani nehrá. Keby sa opravilo recentmaps, tak tie floppytown-y určite ponechať, pretože je to síce podobná mapa, ale je už tam viac textúr či block-ov.
Čakal som, že sa hnsro_arenastrike začne znova hrávať, ale old-school H'n'S už zanikol :/.
Keď hovoríš o takejto mape, že je runnerská, tak to každá mapa. Túto mapu máš malú, nemáš kde urunovať. Skôr sa dá vravieť o hns_etheral ako runnerskej mape. Ale čo tu riešiť, či runnerská/nerunnerská mapa? Zbytočne.
maxeell píše:22. hnsbg_cbble - Runnerská mapa, nechal by som na zváženie ostatných hráčov. Mne osobne neprekáža.
XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1