• Stránka 1 z 2 • 1, 2
HNS top c21 mapy
Dobrý den,
píši vám skrz Hide and Seek mapy. Chtěl bych vás poprosit, zda by admini nemohli přidat mapu c21_banzai a c21_blue. Je to částečně z nostalgie, ale taky protože za mých mladých let se hrály opravdu hodně a teď nejsou nikde k vidění. Chápu, že asi nejsem jediný kdo si píše o mapy, ale tohle nejsou jen tak ledajaký mapy, tohle jsou legendy. Děkuji
)
píši vám skrz Hide and Seek mapy. Chtěl bych vás poprosit, zda by admini nemohli přidat mapu c21_banzai a c21_blue. Je to částečně z nostalgie, ale taky protože za mých mladých let se hrály opravdu hodně a teď nejsou nikde k vidění. Chápu, že asi nejsem jediný kdo si píše o mapy, ale tohle nejsou jen tak ledajaký mapy, tohle jsou legendy. Děkuji

- t0rag13
- Amatér
HNS top c21 mapy
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: HNS top c21 mapy
když mi nějakej schopnej admin dá soubory s mapama (ale větší počet, aspon 5plus) tak to klidne nahodim
-
Dwandy - Vedení Gamesites.cz
Podle mě tohle píše někdo z adminů
protože o tomhle jsem se přesně s nima bavil o téhle mapě že by se mohla přidat jenom jsem zatím nevybral jiné které mapy bych ti poslal a které smazat.
Dneska ti pošlu seznam až ho dokončím.

-
Taygete - Mistr Yoda
Před x lety, když jsem začínal hrávat HnS, byla hodně populární i mapa c21_gurka. Každopádně jsem jí v nynější době nikdy neviděl hrát na HnS. Kdyby bylo možné ji zařadit k těm mapám, byl bych jedině rád.
“I wish it need not have happened in my time,” said Frodo.
“So do I,” said Gandalf, “and so do all who live to see such times. But that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
“So do I,” said Gandalf, “and so do all who live to see such times. But that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
sigmor1 - Pokročilý
BlueFlag píše:Před x lety, když jsem začínal hrávat HnS, byla hodně populární i mapa c21_gurka. Každopádně jsem jí v nynější době nikdy neviděl hrát na HnS. Kdyby bylo možné ji zařadit k těm mapám, byl bych jedině rád.
Gurka 1 donedávna byla ale smazala se a zůstala Gurka 2

-
Taygete - Mistr Yoda
Dwandy píše:když mi nějakej schopnej admin dá soubory s mapama (ale větší počet, aspon 5plus) tak to klidne nahodim
Tvl od kdy takovej přístup, ja že to máte dávno v piči jak je známo, ale tak nestěžuju si sice už tam hraju tak 10min měsíčně, ale na novou mapku bych se přišel podívat

JUMP MASTER.io
-
jejdik - Mistr
Taygete píše:Gurka 1 donedávna byla ale smazala se a zůstala Gurka 2
Divné, vždy když jsem se snažil nominovat tuhle mapu tak to nefungovalo. Vím akorát, že na HnS Block funguje, ale na normálním HnS jsem jí ovšem ještě neviděl.
-
sigmor1 - Pokročilý
Taygete píše:Podle mě tohle píše někdo z adminůprotože o tomhle jsem se přesně s nima bavil o téhle mapě že by se mohla přidat jenom jsem zatím nevybral jiné které mapy bych ti poslal a které smazat.
Nene nejsem admin

- t0rag13
- Amatér
BlueFlag píše:Taygete píše:Gurka 1 donedávna byla ale smazala se a zůstala Gurka 2
Divné, vždy když jsem se snažil nominovat tuhle mapu tak to nefungovalo. Vím akorát, že na HnS Block funguje, ale na normálním HnS jsem jí ovšem ještě neviděl.
Gurku1 bych taky klidně přidal a vymazal naopak některé jiné mapy. Např. c21_Rainbow je mapa úplně o ničem. Nechal bych tam hnscn_floppytown a klasickej floppytown, ty další kopie bych taky odstranil.
- t0rag13
- Amatér
Ano, narážel jsem na Hns block, né na normal hns.

-
Taygete - Mistr Yoda
Gurku1 bych taky klidně přidal a vymazal naopak některé jiné mapy. Např. c21_Rainbow je mapa úplně o ničem. Nechal bych tam hnscn_floppytown a klasickej floppytown, ty další kopie bych taky odstranil.
Uvidíme, budu to muset nejdřív probrat s Hlsa které mapy by bylo dobré nahodit/smazat na normal hns.

-
Taygete - Mistr Yoda
Taygete píše:Gurku1 bych taky klidně přidal a vymazal naopak některé jiné mapy. Např. c21_Rainbow je mapa úplně o ničem. Nechal bych tam hnscn_floppytown a klasickej floppytown, ty další kopie bych taky odstranil.
Uvidíme, budu to muset nejdřív probrat s Hlsa které mapy by bylo dobré nahodit/smazat na normal hns.
I když je fakt, že gurka je dost o jumpech, na takový mapy je tu jinej nejmenovanej server s c21 zaměřením.... Ale teda Banzai a Blue by stály za to přidat

- t0rag13
- Amatér
Na HNS se točí stále mapy etheral, kitty, rooftops, flopptown a občas lime. Kromě nich tu jsou další, podle mě dobré mapy - cbble, brick-world, play4fun, fun_fix, hide, proworld a další.
Na HNS Block se točí stále mapy awp_map, dust2, buffer, kitty, gurka2 a případně chocolateland. Mezi další vhodné na block patří třeba inferno, india, fun_fix, yellow atd.
Stávající hráči mají rádi klasické mapy, které se hrají pořád dokola a znají je. HNS komunita už dávno není to co bývala...
Zde je celý seznam map na obou HNS serverech:
Jak psal Dwandy, můžes navrhnout úpravu maplistu, co přidat, co odebrat, ale aby toho bylo trochu víc, aby to Dwandy mohl nahodit. A ze zkušenosti ti můžu říct, že i kdyby se přidala na klasický HNS gurka/blue/banzai, stejně se moc hrát nebudou
Na HNS Block se točí stále mapy awp_map, dust2, buffer, kitty, gurka2 a případně chocolateland. Mezi další vhodné na block patří třeba inferno, india, fun_fix, yellow atd.
Stávající hráči mají rádi klasické mapy, které se hrají pořád dokola a znají je. HNS komunita už dávno není to co bývala...
- Kód: Vybrat vše
HNS
1: awp_rooft0ps_remake
2: hns_floppytown
3: hns_mie
4: hns_proworld
5: hnscn_floppytown
6: hnsro_sanandreas
7: c21_kitty_b2
8: hns_etheral
9: hns_floppytown_pro
10: c21_rooftops_b4
11: hns_jumpworld
12: fnz_hide
13: hns_falldown
14: c21_fun_fix
15: c21_imperialzone
16: hns_play4fun
17: hns_weekend
18: awp_rooftops_v2
19: c21_choklad
20: c21_lime
21: hns_newyork
22: hnsbg_cbble
23: hnsro_arenastrike
24: rayish_brick-world
HNS BLOCK
1: de_dust2
2: de_dust
3: de_inferno
4: de_nuke
5: de_cbble
6: de_train
7: awp_map
8: cs_militia
9: hns_buffer
10: c21_inferno
11: c21_gurka2
12: c21_assault
13: c21_chocolateland
14: c21_india
15: c21_yellow
16: c21_fun_fix
17: c21_kitty
Jak psal Dwandy, můžes navrhnout úpravu maplistu, co přidat, co odebrat, ale aby toho bylo trochu víc, aby to Dwandy mohl nahodit. A ze zkušenosti ti můžu říct, že i kdyby se přidala na klasický HNS gurka/blue/banzai, stejně se moc hrát nebudou

-
Karmik66 - CS 1.6 Support kapitán
Karmik66 píše:Na HNS se točí stále mapy etheral, kitty, rooftops, flopptown a občas lime. Kromě nich tu jsou další, podle mě dobré mapy - cbble, brick-world, play4fun, fun_fix, hide, proworld a další.
- Kód: Vybrat vše
HNS
1: awp_rooft0ps_remake
2: hns_floppytown
3: hns_mie
4: hns_proworld
5: hnscn_floppytown
6: hnsro_sanandreas
7: c21_kitty_b2
8: hns_etheral
9: hns_floppytown_pro
10: c21_rooftops_b4
11: hns_jumpworld
12: fnz_hide
13: hns_falldown
14: c21_fun_fix
15: c21_imperialzone
16: hns_play4fun
17: hns_weekend
18: awp_rooftops_v2
19: c21_choklad
20: c21_lime
21: hns_newyork
22: hnsbg_cbble
23: hnsro_arenastrike
24: rayish_brick-world
HNS BLOCK
1: de_dust2
2: de_dust
3: de_inferno
4: de_nuke
5: de_cbble
6: de_train
7: awp_map
8: cs_militia
9: hns_buffer
10: c21_inferno
11: c21_gurka2
12: c21_assault
13: c21_chocolateland
14: c21_india
15: c21_yellow
16: c21_fun_fix
17: c21_kitty
Já naopak věřím, že by se tyto mapy: Banzai a Blue velice osvědčily .. tyhle mapy nikde nejsou a jsou fakt dobrý, zvýšilo by to populaci a chuť hrát hide and seek...
- t0rag13
- Amatér
Dle mého názoru snad nejméně hrané mapy na HnS
hns_jumpworld
hnsro_arenastrike
hns_newyork
hns_mie
V poslední době co tak sleduju, tak spíš jen rooftops, kitty, floppy a brick-world. Občas se votne lime, proworld, etheral, play4fun, chocklad, fun_fix nebo hnsro_sanandreas.
Jak píše t0rag13, banzai a blue by mohli obohatit HnS server v kladném slova smyslu. Nicméně pokud by se už přidávali tyto dvě mapy, byl bych velice rád, kdyby se přidala i ta gurka.
hns_jumpworld
hnsro_arenastrike
hns_newyork
hns_mie
Karmik66 píše:Na HNS se točí stále mapy etheral, kitty, rooftops, flopptown a občas lime. Kromě nich tu jsou další, podle mě dobré mapy - cbble, brick-world, play4fun, fun_fix, hide, proworld a další
V poslední době co tak sleduju, tak spíš jen rooftops, kitty, floppy a brick-world. Občas se votne lime, proworld, etheral, play4fun, chocklad, fun_fix nebo hnsro_sanandreas.
Jak píše t0rag13, banzai a blue by mohli obohatit HnS server v kladném slova smyslu. Nicméně pokud by se už přidávali tyto dvě mapy, byl bych velice rád, kdyby se přidala i ta gurka.
-
sigmor1 - Pokročilý
• Stránka 1 z 2 • 1, 2