Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto]HnSAutoBhopBlock / MSko

Příspěvekod Moderator » 21 srp 2016, 14:55 VIP

Zdravím, rád bych opět požádal o administrační práva.

Nick v hre : MSko

Nick na fóre : 1True1

Profil na fóre : Klik

Vek : Dovolím si říct, že už 15.

Steam nick : GS.cz # Mossato

Steam ID : STEAM_0:1:81021607

Hlstats : Klik

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Ne, žádné bany na GS nemám, a jinde nehraji. Jediné co mě svírá na duši, je jediná nadávka kterou jsem našel v mém chatu což je: "piči." za což se omlouvám a už se to nebude opakovat.

Niečo o sebe : Ahoj, jmenuji se Tomáš, je mi 15 let pocházím z ústeckého kraje, přibližně z Chomutova ale budu se stěhovat do Kadaňe. Chodím do 7ZS v Chomutově a tam nastupuji teď do 9 třídy. Mezi mé zájmy patří Fotbal a cvičení, jsem pohodovej a nekonfliktní člověk, s "mnoho" vědomostma :D dokážu se naštvat jedině když není podle mně, což myslím že tu ani nebude problém.

Prečo by som chcel na GS adminovať? : Jako každý žadatel o práva, bych samozřejmně chtěl přispět na rozvoj portálu, a udržovat servery v čistotě, a pořádku bez jakýchkoliv hádek,nadávek,provokace. Což bych chtěl hlavně i pomoct Tayget(ovi) na HnS AutoBhop Block protože, jediné co je pořád v chatu když se admin Taygete připojí je toto "fishujou a admin nic" "Taygete proč nic neděláš?" "K čemu admin si?" atp..

Tak, teď k té složitější části, moje historie/zrušení.
Na GSku jsem už 5 rokem a vždy jsem snil o tom, že bych se jednou stal na takto velkém portále Administrátorem, to mě ale stálo mnoho úsilí 4x jsem dělal akademii, asi přibližně 4x mi nevyšla žádost, a všichni se mi na JB smáli kvůli mému hlasu. To sem ale překonal a sen se mi 22.8 2014/2015 splňil, adminoval sem přibližně rok, a žádné problémy semnou nebyli, dosáhl sem hrozně moc pozic zde na GS mezi které patří: MC Support,CS Support, Turnajový admin, CS Mapper, Sekretář PB sekce, Porušení pravidel, akademie atp.. za ten rok byla na mě pouze 1 stížnost a to pouze kvůli mé nevšímavosti na JB, že hráč dal MFK. Po asi půl roce sem se vydal na cestu i Paintball sekcí, což sem taky odváděl svojí práci docela dobře, po té jsem dostal ale do rukou PB akademii, body jsem chvilku kontroval dobře, ale po té .. mi bývalí Admin-Akademik nabídl kdybych mu navýšil body, dostanu za to něco, jednalo se o knife na GOučko. Samozřejmně jak již psal Awee toto sem si nesměl dovolit. Uběhli 2-3 měsíce a já toho do teď lituji. Chtěl bych tu ješte napsat, to ať mi tady nepíše někdo že sem scammer, když neví jak to bylo samozřejmně hned po upozorňění HLSA daného modu jsem acc vrátil, i s tím knife GO skinem, následně sem byl zrušen, protože sem si toto nemohl dovolit. Excisionovi/Dyrosovi jsem se omluvil, a on mojí omluvu přijmul a dal mi poslední šanci. Toť samozřejmně sem se omluvil Aweemu protože, on byl ten který to prošetřoval.

Budu, doufat že to semnou zkusíte a zasloužím si i já 2 šanci jako všichni ostatní.
Signature
Moderator
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

[Zamítnuto]HnSAutoBhopBlock / MSko

od Rumcajz » 21 srp 2016, 14:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: HnSAutoBhopBlock / MSko

Příspěvekod GrooS » 21 srp 2016, 15:11 VIP

Byl si zrušen svojí blbostí, přijdeš po měsíci a čekáš že ti dáme práva jakože se nic nestalo..
Udělej si nejdřív akademii a pak možná..
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [Zamítnuto]HnSAutoBhopBlock / MSko

Příspěvekod Taygete » 21 srp 2016, 21:55 VIP

Zdravím.

Jelikož jsi mě zmínil tak ti rovnou k tomu něco povím, je samozřejmě hezké že si žádáš o admina ale svoje šance si spíš zvýšíš přes akademii, mě by se hodila i jen taková pomoc že natočíš nějaký prohřešek a dáš to na web a kdyby to takhle dělalo více lidí tak bych byl jen rád ale bohůžel se spíš většina spoléhá na to že tam přijdu a hned budu vědět kdo koho fishuje na druhé straně mapy..
Obrázek
Taygete
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Nábory Adminů