• Stránka 1 z 1
Hon , Furien # 1
1) Dáš mi ban za nadávky , když jsem neřekl ani jednu rly ? seš normální ?
2) Popis situace : Hrajem aztec a povídam si z jedním hráčem říkám mu " hlavně že jsou tu dva admini " bum a přilítl mi kick
..
o chvilku později mi přilítl ban za nadávky ..
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... ayer=43305 ( CHAT )
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Neposedna lentilka.
[AMXBans] Mas trvaly ban.
[AMXBans] Zabanovan nick : ~ Chloe moretZ
[AMXBans] Duvod : ' Nepoucitelny + web '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 62191387 '
[AMXBans] Tva IP : ' 212.79.110.92 '
[AMXBans] ===============================================
Ukaž mi jedinou provokaci nebo nadávku !!!!!!!
Dostávam od tebe ban každej den !!! Včéra to byla txt za kterou si mi nedal ani grab , hned ban !! 4 dni nazpátek mi dáš 1 Den za provokaci!! a posledně si mi dal perma +WEB + všechny ostatní servery perma .. už mam od tebe několik dní , ale jen od tebe !! a už mi to fakt sere ... tímto vyzývám vedení , až tohodle nemocného člověka nějak potrestají .. už to neni normální , co předvádí vůči mé osobě .. Posledně si mi říkal až držím hubu a krok .. já neřekl ani slovo na tebe ani slovo !!!! a dáš mi zase perma ?!!! nepoučitelnej prosim ???? však jsem nic neřekl se koukni do hlstats !!!! jdu si zažádat o unban .. nebudu furt měnit vipka za unban , protože ty máš semnou problém . Řekneš neponaučitelnej + web .. 1) nic jsem neřekl , 2) na webu nic nedelam .
2) Popis situace : Hrajem aztec a povídam si z jedním hráčem říkám mu " hlavně že jsou tu dva admini " bum a přilítl mi kick

o chvilku později mi přilítl ban za nadávky ..
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... ayer=43305 ( CHAT )
[AMXBans] Byl jsi zabanovan na tomto serveru adminem Neposedna lentilka.
[AMXBans] Mas trvaly ban.
[AMXBans] Zabanovan nick : ~ Chloe moretZ
[AMXBans] Duvod : ' Nepoucitelny + web '
[AMXBans] Pro unban jdete na @ www.gamesites.cz/unban
[AMXBans] Tve SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 62191387 '
[AMXBans] Tva IP : ' 212.79.110.92 '
[AMXBans] ===============================================
Ukaž mi jedinou provokaci nebo nadávku !!!!!!!
Dostávam od tebe ban každej den !!! Včéra to byla txt za kterou si mi nedal ani grab , hned ban !! 4 dni nazpátek mi dáš 1 Den za provokaci!! a posledně si mi dal perma +WEB + všechny ostatní servery perma .. už mam od tebe několik dní , ale jen od tebe !! a už mi to fakt sere ... tímto vyzývám vedení , až tohodle nemocného člověka nějak potrestají .. už to neni normální , co předvádí vůči mé osobě .. Posledně si mi říkal až držím hubu a krok .. já neřekl ani slovo na tebe ani slovo !!!! a dáš mi zase perma ?!!! nepoučitelnej prosim ???? však jsem nic neřekl se koukni do hlstats !!!! jdu si zažádat o unban .. nebudu furt měnit vipka za unban , protože ty máš semnou problém . Řekneš neponaučitelnej + web .. 1) nic jsem neřekl , 2) na webu nic nedelam .
-
fitzuliny - Amatér
Hon , Furien # 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Hon , Furien # 1
Člověk by čekal, že to pochopíš.
Varoval jsem tě několikrát, ať se vůbec nevyjadřuješ na mě a admin tým. Kick jste dostali oba za nevhodnou konverzaci na účet adminů.
Po napojení jsem tě varoval, že se nemáš vůbec na adminy vyjadřovat, na to jsi napsal:
2015-12-12 11:29:33 nerofe .. pak to vysvetli na forku .. rekl jsem jen ze jsou tu dva admini .. budes mit co vysvetlovat.
Jsi nenapravitelný, hrát tedy nebudeš. Nedokážeš pochopit základní principy ve smyslu:"Nesahej na horkou plotnu, spálíš se!"
A pokud se někdo bude ptát, zda s tebou mám problém - tak ano MÁM. Tvá první stížnost s urážkami na moji osobu a neustálá provokace na serverech je důkazem a důvodem zároveň.
Ode mě vše.
Edit:
2015-12-12 11:23:19 rekni si honovi ten rad dava bany. Gamesites.cz ^Furien #1 de_aztec
Varoval jsem tě několikrát, ať se vůbec nevyjadřuješ na mě a admin tým. Kick jste dostali oba za nevhodnou konverzaci na účet adminů.
Po napojení jsem tě varoval, že se nemáš vůbec na adminy vyjadřovat, na to jsi napsal:
2015-12-12 11:29:33 nerofe .. pak to vysvetli na forku .. rekl jsem jen ze jsou tu dva admini .. budes mit co vysvetlovat.
Jsi nenapravitelný, hrát tedy nebudeš. Nedokážeš pochopit základní principy ve smyslu:"Nesahej na horkou plotnu, spálíš se!"
A pokud se někdo bude ptát, zda s tebou mám problém - tak ano MÁM. Tvá první stížnost s urážkami na moji osobu a neustálá provokace na serverech je důkazem a důvodem zároveň.

Ode mě vše.
Edit:
Posledně si mi říkal ať držím hubu a krok .. já neřekl ani slovo na tebe ani slovo !!!!
2015-12-12 11:23:19 rekni si honovi ten rad dava bany. Gamesites.cz ^Furien #1 de_aztec
Capture The Flags , STEAM: Hon
Jistě řekl jsem " budeš mít , co vysvětlovat na forku " protože dostat kick za větu " hlavně že jsou tu dva admini " není normální
. Za další nevím , co dotoho taháš poslední permanentní ban .. ban byl oprávněný a taky jsem za to dal VIP ... takže mi ukaž prosím ten WEB tedka
.. Říkáš , že na serveru dělám problémy ? Ukaž , prosím .. Děláš je tam jen ty
... Ještě než to někdo lockne ukaž mi prosím důkaz o tom , že dělám něco na WEBU .. díky 

-
fitzuliny - Amatér
Vše se to odvíjí od této stížnosti. Stačí si přečíst Tvůj úvod.
furien-1-hon-t108219.html
Koupí UB jsi dostal šanci znovu hrát. Naše vztahy ale nějaký koupený UB určitě nezmění. Měl jsi držet hubu a krok. Pořád mě bereš do huby, tak to tady máme znovu. Klidně si kup další UB, ale stejně se vše odvíjí od Tvého chování.
furien-1-hon-t108219.html
Koupí UB jsi dostal šanci znovu hrát. Naše vztahy ale nějaký koupený UB určitě nezmění. Měl jsi držet hubu a krok. Pořád mě bereš do huby, tak to tady máme znovu. Klidně si kup další UB, ale stejně se vše odvíjí od Tvého chování.
Capture The Flags , STEAM: Hon
Však to si stále o tobě myslim .. Ale nikde sem to nenapsal .. Jak říkám tam ten ban byl oprávněnej já to vím pustil jsem si držku na špacír a taky jsem za to zaplatil .. Ale ted chci , aby si dodal nějakej podklad k přítomnému banu .. psal si neponaučitelnej + WEB .. já chci aby si něco dodal, co se týče toho webu ..
.. A od UB si zažádam nebudu nestále platit za to , že máš semnou problém.
Edit: Jsi neponaučitelnej . - Já jsem neponaučitelnej ? však ty si jedinej člověk , kdo má semnou problém a kdo mě banuje já se na serveru chovam slušně ..
PS : Moc pekný přísloví , ale myslim , že lepší vysvětlit to lajcky : " Já mám práva a ty ne ... vždy budeš v nevýhodě já si to nějak okecam " myslim , že je to výstižnější

Edit: Jsi neponaučitelnej . - Já jsem neponaučitelnej ? však ty si jedinej člověk , kdo má semnou problém a kdo mě banuje já se na serveru chovam slušně ..

PS : Moc pekný přísloví , ale myslim , že lepší vysvětlit to lajcky : " Já mám práva a ty ne ... vždy budeš v nevýhodě já si to nějak okecam " myslim , že je to výstižnější

-
fitzuliny - Amatér
No prostě dejte někdo lock .. já to řešit nebudu s tímto člověkem to nemá cenu .. UB vyměnim za VIP .. Hone můžeš lock (y) .
-
fitzuliny - Amatér
hráč chce vyměnit VIP za UB takže to není třeba dál řešit
Lock
Lock
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Posledně si mi říkal ať držím hubu a krok .. já neřekl ani slovo na tebe ani slovo !!!!
Vážne si nedáš povedať, sereš si do huby a k tomu máš debilné kecy. Mal si držať hubu a krok a tak sa nestalo.
Sťažnosť zamietam. Vymeň VIP za UB ale pokiaľ budeš mať stále niake reči na Hona alebo admin tým, budeš dostávať bany.
LOCK
-
Zesh - Mistr Yoda
• Stránka 1 z 1