Volná debata o Counter Strike 2.

Hra CS:GO

Příspěvekod PolarSlayer » 22 říj 2015, 18:44

Dobrý den,
už dlouhou dobu mě trápí jedna věc.Kdysi dávno jsem hrál CS 1.6 non-steam a mrzelo mě, že si ho nemůžu koupit, postupně vycházely další díly a já jsem přestal hrát, protože všichni přešli na "Goučko". Bohužel nedostávám kapesné, a tak si CS:GO nemůžu pořídit.
Chtěl bych se zeptat zda-li není nějaký způsob jak hrát CS:GO non steam nebo nějaká soutěž o hru apod.?

Děkuji za každou rozumnou radu :)
PolarSlayer
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Hra CS:GO

od Rumcajz » 22 říj 2015, 18:44

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Hra CS:GO

Příspěvekod pafl » 22 říj 2015, 19:12

Súťaže sú rôzne :) Len sa musí poštastiť aby si vyhral,ak viem dá sa aj crack GO,len LINK ti nebudem dávať,skus pohladať sám a keď chceš skúsiť šťastie,na stránke je ,,MAGIC KEY,, a ten keď otvoríš ti môže padnuť GO,GTA V a podobné veci,ale môže aj chujovina :)
pafl
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod PolarSlayer » 22 říj 2015, 19:16

pafl píše:Súťaže sú rôzne :) Len sa musí poštastiť aby si vyhral,ak viem dá sa aj crack GO,len LINK ti nebudem dávať,skus pohladať sám a keď chceš skúsiť šťastie,na stránke je ,,MAGIC KEY,, a ten keď otvoríš ti môže padnuť GO,GTA V a podobné veci,ale môže aj chujovina :)

Můžu se zeptat na jaké stránce? :D
PolarSlayer
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod rainSH » 23 říj 2015, 12:39

PolarSlayer píše:Dobrý den,
už dlouhou dobu mě trápí jedna věc.Kdysi dávno jsem hrál CS 1.6 non-steam a mrzelo mě, že si ho nemůžu koupit, postupně vycházely další díly a já jsem přestal hrát, protože všichni přešli na "Goučko". Bohužel nedostávám kapesné, a tak si CS:GO nemůžu pořídit.
Chtěl bych se zeptat zda-li není nějaký způsob jak hrát CS:GO non steam nebo nějaká soutěž o hru apod.?

Děkuji za každou rozumnou radu :)

Tady máš https://www.youtube.com/watch?v=MGJS8YgjtRo ns
rainSH
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Volná debata