• Stránka 1 z 1
Hra na Simona
Ahoj,
nevím zda se obracím do úplně správné sekce.. ale mám otázku. Když se hraje Simon a Simon řekne "Simon přejmenovává Simona na okurku. Všechny příkazy a zákazy platí" a poté zopakuje to samé ale přejmenuje Okurku např. na Mrkev tak hráči slyší na příkaz "Mrkev říká ...". Ale jak se v tomto případě ukončuje hra na Simona? Mrkev ukončuje Simona? Mrkev ukončuje Mrkev? Simon ukončuje Simona?
Ptal jsem se na serveru a každý mi říkal něco jiného.. tak jsem z tohoto vcelku zmatený a budu rád za Vaše rady, případně by jste zde mohli napsat i nějaké chytáky pro T, za to bych byl taky rád
Díky všem!
nevím zda se obracím do úplně správné sekce.. ale mám otázku. Když se hraje Simon a Simon řekne "Simon přejmenovává Simona na okurku. Všechny příkazy a zákazy platí" a poté zopakuje to samé ale přejmenuje Okurku např. na Mrkev tak hráči slyší na příkaz "Mrkev říká ...". Ale jak se v tomto případě ukončuje hra na Simona? Mrkev ukončuje Simona? Mrkev ukončuje Mrkev? Simon ukončuje Simona?

Díky všem!

-
Majkl271 - Kolemjdoucí
Hra na Simona
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Hra na Simona
To, co se hrálo naposledy ukončíš.
V tomhle případě řekneš "Mrkev ukončuje mrkev, všechno platí" a už říkáš příkazy jenom "skočte, pojďte za mnou.."
V tomhle případě řekneš "Mrkev ukončuje mrkev, všechno platí" a už říkáš příkazy jenom "skočte, pojďte za mnou.."
Steam - https://steamcommunity.com/id/mallySS/
-
mallyS - CS:GO Admin
Re: Hra na Simona
byLife píše:Pravidla jsou ohebná a situace na serveru se časem mění. Nevyhledávejte je tedy ve starých topicích na fórum, nemusí být totiž aktuální.
Pokud máte nějaký dotaz ohledně pravidel JB, pište PM na profil Gustik.

“eNcoo napíše 50x perom na papier "Video není demo.", odfotí mi to a pošle na Facebooku do PM.”
- Schmetterling
-
Twixo38 - Mistr
• Stránka 1 z 1