• Stránka 1 z 1
Re: Hra
Zdravím.
Hra CS:GO je stále populárnejšia a populárnejšia. Ja ju mám a nemôžem na ňu povedať zlé slovo
. Screeny ti sem hádzať nebudem, ale pozri si videá na Youtube. Mimochodom, dnes je na Steam akcia, kde CS:GO stojí 3 eurá. A ke´d táto akcia skončí, tak ešte bude pokračovať do 3 decembra za 6 eur.
Hra CS:GO je stále populárnejšia a populárnejšia. Ja ju mám a nemôžem na ňu povedať zlé slovo

-
BlackJack - Mistr
Možná píšu pozdě.
Ale já si CS:GO Koupil ve slevě za 2,74€.. Nemůžu si teda vůbec stěžovat... Grafika parádní, výborně vyladěné... Všechno klape tak jak má... Doporučuju.
Ale já si CS:GO Koupil ve slevě za 2,74€.. Nemůžu si teda vůbec stěžovat... Grafika parádní, výborně vyladěné... Všechno klape tak jak má... Doporučuju.

Po delší době na CS, tak uvidíme. 

-
OliverQueen - Kazatelův učeň
V CS:GO se o hodně líp střílí jak třeba v 1.6, kde když vystřelíš z kalachu, tak ti začne cross běhat po pokoji. Je to trochu jiná hra, jiný recoil, ale zase více možnotí, jak si hru udělat podle sebe. Výběr crossu je snad nekonečný, můžete si dat large nebo dokonce i jenom tečku. Na CS:GO mě ale sere, že tam nění moc komunitních serverů. Na CS:GO nenajdete kvalitní zombie, HNS tam vůbec neexistuje. Právě kvůli tomu se vracím na 1.6
-
lager852 - Amatér
Ahoj CS:GO je ta najlepsia hra preco?: dobra realna grafika lepsie knife superne nove vzhlady zbrani a dalsie super veci! doporucujem! si kupit hru CS:GO!!! (varovanie: ak mas PC a ak tam mas slabu graficku kartu darmo to budes kupovat neutahne ti to mne to utahne lebo moja graficka karta je ta najlepsia a najsilnejsia 

-
lukaskura - Drbna
• Stránka 1 z 1