Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Hráč Vady Jailbreak

Příspěvekod Jadberg » 29 lis 2014, 21:13

Můžete mi někdo vysvětlit prosím, kdo byl a kdo je hráč Vady?

Nevím jak to je, ale díky němu si jeden z nejlepších adminů Komi nechal odebrat práva, a mě to strašně s prominutím sere.
Prý si z něj každý děla srandu už to hold nevydržel. Poprosím někoho, aby mi napsal kdo to byl... fakt mě to štve. :evil:
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
Jadberg
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Hráč Vady Jailbreak

od Rumcajz » 29 lis 2014, 21:13

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Hráč Vady Jailbreak

Příspěvekod Luther » 29 lis 2014, 21:19

Zde máš jeho profil, kde si můžeš najít jeho veškeré příspěvky, možné informace a udělat vlastní psychologický rozbor této osoby. :D
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Jadberg » 29 lis 2014, 21:24

Odpověd už vím :) díky.
Všechno se dá vysvětlit. Bohužel ne všem.
Jadberg
Vítěz Tipovačky
Vítěz Tipovačky

Příspěvekod Smokeyy » 29 lis 2014, 22:20

Luther píše:Zde máš jeho profil, kde si můžeš najít jeho veškeré příspěvky, možné informace a udělat vlastní psychologický rozbor této osoby. :D

taková kriminálka miami :D
zamykám
Obrázek - Stále hrdý fanoušek SPARTA PRAHA :)
Obrázek
Smokeyy
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Dwandy » 29 lis 2014, 22:33 VIP

já si myslím, že je dobře, že Komi leavnul. Admin, kterej neunese takovouhle kravinu tady nemůže adminovat. Admin musí bejt trošičku psychicky odolnej a aby ho rozhodilo nějaký dítě na jb tím, že mu řekne nějakou jinou přezdívkou? :lol: Pak akorát padají zbytečné bany
Dwandy
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod lukick » 29 lis 2014, 23:02

Obrázek
:lol:
!_kempa_! lukick *KOHI*
lukick
Mistr
Mistr

Příspěvekod Glumo » 01 pro 2014, 21:32

No, a teraz sa musím priznať, totiž sa cítim dosť vinný za psychický rozbor admina.

Začalo to tak, že o nejakej večernej hodine prišiel Komi, a cez nejaké uvažovanie som sa ho spýtal že či je to VaDy. On mi vravel nie, a pýtal sa že kto to bol, tak mu Ceco povedal že to bol Cracker, a ja som povedal že možno že je to on keďže Cracker si dosť často menil účty. Ale nechcel som mu tým poškodiť, len som naozaj chcel vedieť či je to on, lebo VaDy bol dosť dobrý kamarát, a tak som Komimu napísal, že bol to môj kámoš. Samozrejme, mi potom na steame začal Maverick spamovať že kto bol VaDy, a že aký kámoš, lebo Maverick si myslel, že ja som jeho naj kámoš atď, tak som mu povedal kto to je a čo pre mňa znamenal.
O pár dní som si porovnal Komiho, VaDyho a Crackerovho žiadosti, a vydedukoval som, že Komi neni VaDy, lebo VaDy je Adam a Komi je Martin. tak som sa ospravedlnil a úpovedal som že Komi naozaj neni VaDy a to som len ja myslel, ale Maverick začal šíriť chýry o tom, a napokon o tom počulo asi celý TS.
Napokon som počul že Komi si dal odobrať práva kvôli tomu, a cítil som sa fakt zle, lebo som nevedel, že z takéhoto neškodného žartíku môže byť s prepáčením mega shitstorm. Ale na tomto celom ma fakt uchváta, že ľudia si šíria chýry ako vírus a že keď niečo poviem a nie som si istý či to je pravda, tak všetci to začnú brať ako samozrejmosť, i keď im poviem že to neni pravda.

Takže ak to čitaš Komi, chcem aby si vedel, že sa veľmi veľmi ospravedlňujem, a dúfam, že na mňa teraz nebude naštvatý celý GS team, len som sa priznal aby padol kameň zo srdca a aby ste vedeli, ktorý debil toto celé spravil :( :cry:
[bol som admin na jailbreaku]
Glumo
Drbna
Drbna

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 01 pro 2014, 22:08

Cracker se zachoval jako šulin. Vady byl v pohodě. Komi je trouba že skončil.
:D
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Glumo » 02 pro 2014, 17:41

Awee (cti ejvi) píše:Cracker se zachoval jako šulin. Vady byl v pohodě. Komi je trouba že skončil.

Crackera keď zrušili tak dával opakované MFK že? A ešte vraj nadával všetkym do k*k*tov :D
[bol som admin na jailbreaku]
Glumo
Drbna
Drbna

Příspěvekod iDeviLeKKK » 05 pro 2014, 15:09 VIP

Glumo píše:
Awee (cti ejvi) píše:Cracker se zachoval jako šulin. Vady byl v pohodě. Komi je trouba že skončil.

Crackera keď zrušili tak dával opakované MFK že? A ešte vraj nadával všetkym do k*k*tov :D

Každý se jednou cítí free :3) :lol:
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
iDeviLeKKK
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Volná debata