I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Hromadná stížnost/JB#1

Příspěvekod AliA » 04 črc 2020, 12:31

Zdravím,
na úvod jsem se chtěl zeptat, zda-li se takto admin má vyjádřovat?

Důkaz: http://leteckaposta.cz/706694549

Admini nic neřeší.
Demo: https://uloz.to/file/zaOptpLTtpa3/20312-2007041148-jail-humor-2k20-dem

Vyčasování:

15:12 Simon dával zákazy, niktosh porušil, žádné CT nezakročilo
O pár vteřin později si žádám mikrofon o demencí, protože porušení zákazu mohlo značně změnit průběh hry, admin se nesnaží řešit situaci, poté napíše, že Simon nemusí dávat mic. Místo toho, aby vynaložil alespoň malinko snažení.

+-30:20 Simon dává příkazy pustit klávesnici, CT nedávají pozor, já doběhnu až k Simonovi, a zabiju jej, žádný z přítomných adminů neupozorní hráče na obezřetnost.

41:00 Hráči měli jít za simonem, jeden hráč se zastavil na bloku, CT vše vidí, nic nenahlásí, dokonce je aktivní admin Scooby Doo, ale také si nevšimne nepřímé cesty, stále žádné řešení.

49:37 Admin Mari si zruší Simona, Gamer [X] přebírá Simona, dá příkaz, který byl splnitelný, protože celý byly otevřené, když to řekl, tím pádem měli být nalepení, CT zase jen koukají a nechávají hráče utíkat bez nevýhod.

50:02 Žádám o mikrofon, kde situaci vysvětluji, Mari, ScoobyDoo, žádná reakce i po mém mikrofonu, prostě nic. osvětlují situaci, žádný z přítomných adminu se ji nesnazi resit, admin stále afk.

Toť vše, děkuji za zpracování.
DnB ❤️
AliA
Drbna
Drbna

[V] Hromadná stížnost/JB#1

od Rumcajz » 04 črc 2020, 12:31

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Hromadná stížnost/JB#1

Příspěvekod Poland » 04 črc 2020, 13:39

Kecy kecy.

Hráče máš nahlásit do Pp, pokud ti křivdí a nikdo to neviděl. Tam velmi schopní lidé posoudí, zda je nutné hráče trestat.

V několika situacích jsem u hráčů ani nebyl a byl například v šachtě, nebo ani ve hře, viz má omluva, že mám hovor.

Jinak CT jsem ve voicu upozorňoval, ať lépe hlídají. Dvakrát pokud si dobře pamatuji. Nebudu je za takové věci nijak trestat. Mé postupy jsou čistě mou iniciativou.

e. A k tomu screenu, co je na tom zlé? :D Že někdo slovíčkaří a já ho upozorním? Pokud tě slovíčko ojebávat pohorsilo, tak se omlouvám. Ačkoliv já ve výrazu vidím tak slang maximálně.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Re: Hromadná stížnost/JB#1

Příspěvekod Habs » 04 črc 2020, 13:59 VIP

Nie je vulgarizmus ako vulgarizmus a screen neobsahuje žiadne invektívy s vulgarizmom spojené, ale Poland bude nabudúce pri výbere slov menej pejoratívny, aby slušných hráčov Tvojích rozmerov nepohoršoval.

K zvyšku nie je veľmi čo dodať, možno iba krátky apel na pozornosť adminov. Vybrať si ale situácie, kde je admin mŕtvy, afk, otočený chrbtom k hre za účelom tvorby hry alebo dokonca do voicu povie, že má hovor, je aj vzhľadom na pôvodcu sťažnosti veľmi nešťastné a hlúpe. Chyby, ktoré si vytiahol, vznikli z nepozornosti a môžeme ich označiť za malichernosti a to najmä vzhľadom na okolnosti plynúce z dema.

Vyriešené.
Habs
Spamer
Spamer

Re: [V] Hromadná stížnost/JB#1

Příspěvekod AliA » 04 črc 2020, 14:50

Dodej důkaz, že jsi CT napomínal, lžeš.

e. Pl: :roll:
DnB ❤️
AliA
Drbna
Drbna