I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] huh/aim_arena

Příspěvekod OMG2SMART4YOU » 09 říj 2017, 18:41

To čo za deťom dávate práva?Najprv uplakany,lebo hráč xy sa skrýva na aim_ak_m4,potom vyhrážky ako skončí banom,potom tie vaše slávne VIP prednosti a s tým spojené HE na aim mapách,ale keď mu napíše človek,aby si tie granáty na takej mape odpustil,tak buď zjavne nevie čítať alebo je hluchý voči takému dačomu.Hlavne,že kde tu behajú kadejaki aimboteri,speedhackari etc,ale tu sa banuje písanie na chat,lebo nie zjavne trpí moje EGO,ale to jeho.A nevidel som to 1x ani posledný krát,tychto online ubolenych adminov behá po serveroch xy.Robte si s nimi poriadky,lebo to je neskutočne,čo si tu podaktorí dovoľujú,a keď sú tu admini na takéto frašky,ani nemusia byť.HOWG
OMG2SMART4YOU
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno] huh/aim_arena

od Rumcajz » 09 říj 2017, 18:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: huh/aim_arena

Příspěvekod Derakh12 » 09 říj 2017, 19:29 VIP

OMG2SMART4YOU píše:To čo za deťom dávate práva?Najprv uplakany,lebo hráč xy sa skrýva na aim_ak_m4,potom vyhrážky ako skončí banom,potom tie vaše slávne VIP prednosti a s tým spojené HE na aim mapách,ale keď mu napíše človek,aby si tie granáty na takej mape odpustil,tak buď zjavne nevie čítať alebo je hluchý voči takému dačomu.Hlavne,že kde tu behajú kadejaki aimboteri,speedhackari etc,ale tu sa banuje písanie na chat,lebo nie zjavne trpí moje EGO,ale to jeho.A nevidel som to 1x ani posledný krát,tychto online ubolenych adminov behá po serveroch xy.Robte si s nimi poriadky,lebo to je neskutočne,čo si tu podaktorí dovoľujú,a keď sú tu admini na takéto frašky,ani nemusia byť.HOWG

Ja píšeš tak HE patří k VIP výhodám? Proč by je neměl využívat? Je to jeho právo a ty mu ho nemáš co zakazovat, dále takové jako ty znám. Na serveru hážou ramena a pak brečí když dostanou ban a podobně. A k poslednímu bodu, ohledně AB, SH atd..co kdyby si to natočil a hodil do PP?
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone

@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
Derakh12
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod OMG2SMART4YOU » 09 říj 2017, 19:57

Derakh12 píše:
OMG2SMART4YOU píše:To čo za deťom dávate práva?Najprv uplakany,lebo hráč xy sa skrýva na aim_ak_m4,potom vyhrážky ako skončí banom,potom tie vaše slávne VIP prednosti a s tým spojené HE na aim mapách,ale keď mu napíše človek,aby si tie granáty na takej mape odpustil,tak buď zjavne nevie čítať alebo je hluchý voči takému dačomu.Hlavne,že kde tu behajú kadejaki aimboteri,speedhackari etc,ale tu sa banuje písanie na chat,lebo nie zjavne trpí moje EGO,ale to jeho.A nevidel som to 1x ani posledný krát,tychto online ubolenych adminov behá po serveroch xy.Robte si s nimi poriadky,lebo to je neskutočne,čo si tu podaktorí dovoľujú,a keď sú tu admini na takéto frašky,ani nemusia byť.HOWG

Ja píšeš tak HE patří k VIP výhodám? Proč by je neměl využívat? Je to jeho právo a ty mu ho nemáš co zakazovat, dále takové jako ty znám. Na serveru hážou ramena a pak brečí když dostanou ban a podobně. A k poslednímu bodu, ohledně AB, SH atd..co kdyby si to natočil a hodil do PP?

Ďalší mudrlant,čo nechápe pointu veci.Ja mu nemusim nic zakazovat,je to o fair play a pre mna za mna nech ma aj prezidentske práva.Mne to je šumafuk,koho ty poznáš a koho nie,ide tu o princíp,kde hrá 10 hráčov normálne a ten 11ty si musí niečo dokazovať.Ja nehrám CS rok ani dva a tiež som býval admin,ale takéto fušeriny sa nikdy neriešili.A čo sa týka tých AB,SH,na to ste tu vy.Na niečo ste si tie práva pýtali,keď nemáte čas byť active,tak sa ich vzdajte a dajte ich dakomu,kto tam pre mňa za mňa bude aj spávať na tom serveri.
OMG2SMART4YOU
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Bezejmenny » 09 říj 2017, 20:28

zdravim jsi v Sekci Stiznost na admina takze dodej dukaz.. jinak se nemame o cem bavit.. pokud chces moje vyjadreni a dukaz odemne sup sekce unban zadost...
Bezejmenny
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod OMG2SMART4YOU » 09 říj 2017, 20:43

Bezejmenny píše:zdravim jsi v Sekci Stiznost na admina takze dodej dukaz.. jinak se nemame o cem bavit.. pokud chces moje vyjadreni a dukaz odemne sup sekce unban zadost...

Tých sťažnosti na teba tu je XY,takže asi na tomto vsetkom čosi bude.A radšej sa ani nebavme,lebo by sme sa nemali ani o čom,názor na teba mám.A na 6hodinovy Ban na chat si dáku námahu v sekcii unban žiadosť dávať nebudem,už dosť,že si stál za tento topic.lock.
OMG2SMART4YOU
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Bezejmenny » 09 říj 2017, 20:53

Dekuji ti za tvuj nazor.. jeste neco? pokud ne muzeme to zamknout..
Bezejmenny
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Izmael » 09 říj 2017, 22:12 VIP

Zdravím,

srdečně ti děkujeme za tvůj názor, ale takto to tu funguje a hráči, kteří zakoupí VIP, tak mají právo jej využívat na plno.
Pokud porušuješ pravidla hry, pak jsi potrestán, pokud s trestem nesouhlasíš, máš si zažádat o unban, kde admin dodá důkazy, což ty ani nechceš, takže nemá smysl to tu dále rozebírat.

Stížnost bezpředmětná a bez důkazů, navíc autor žádá o uzamknutí, tak mu přání splňme.. (Pokud to chceš dále řešit a dodáš důkazy, že admin něco udělal špatně, pak mi napiš soukromou zprávu)

Lock.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy