• Stránka 1 z 1
HVD + farebný nick
Ahoj, na JailBreak by sa mohlo urobit keby to išlo že hráči s VIP by si mohli nastavit farebny nick na jailbreaku..
A ďalšiu vec zablokovať pri HVD kill, killvector atď.. lebo keď sa CT zabiju tak skazia HVD. A myslím si že niektorým Tčkám to aj vadí.
A ďalšiu vec zablokovať pri HVD kill, killvector atď.. lebo keď sa CT zabiju tak skazia HVD. A myslím si že niektorým Tčkám to aj vadí.
-
AwpOnly - Spamer
HVD + farebný nick
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: HVD + farebný nick
Ahoj, barevne nicky sem videl na konkurencnim portale a mel sem casto problem vetsinu z barev precist. Bila je ozkousena ze jde nejlepe videt
-
SnowTastesGreat - Mistr
SnowTastesGreat píše:Ahoj, barevne nicky sem videl na konkurencnim portale a mel sem casto problem vetsinu z barev precist. Bila je ozkousena ze jde nejlepe videt
To áno, ale že by sa dali iba také farby ktoré sa daju prečítať. Nebola by taka zelená Krykľáva aby sa to dalo prečítať. Ale ak nie tak nie

-
AwpOnly - Spamer
Na co nějakou jinou barvu, sice by to mělo nějaký ten efekt ve smyslu, že by to bylo všechno víc barevný a přišlo by to hráčům že začátku třeba zajímavé, ale je to úplně zbytečné a dalo by se tím nachytavat na různé příkazy
Ještě jsem neviděl, že by se všechna ct úmyslně zabila několikrát po sobě, ve většině případů je tam admin a takovéhle věci řeší
Sem tam se někdo omylem zabije, taky se mi to stalo nespocetkrat, ale pokud je to omylem..
A když ne, tak admin takové věci řeší
Případně je tu pp
Ještě jsem neviděl, že by se všechna ct úmyslně zabila několikrát po sobě, ve většině případů je tam admin a takovéhle věci řeší
Sem tam se někdo omylem zabije, taky se mi to stalo nespocetkrat, ale pokud je to omylem..
A když ne, tak admin takové věci řeší
Případně je tu pp
-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1